Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 20:12

marieu Taky dík

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 20:21

Gatita já mu to dávám po jídle a snažím se, aby toho nebylo moc, ale znáš to;), aspoň že mu stačí šťáva nebo džus. Naopak třeba čokoládu, ač jí miluju, před ním vůbec nejím, schovávám si ji až na chvíli klidu, to spíš sladké pečivo.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 21:57

crazydaisy My jsme k roku kupovali prvni detske odrazedlo, takove auticko na doma. Jinak skoda tech zvukovych hracek, vztahuje se to i na knizky? Holky milujou knizky s pisnickami a melodiemi. A ted delaji fakt krasne. A moc hezke knizky jsme dostali od svagrove, takove s ruznymi okynky a hejblatky.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:31

Karja Knížky nějaký mám, právě hejbaci, otvírací. Na knížky s písničkama se podívám. To odrážedlo nevím, možná až v březnu k tomu roku. Malá bude mít teď osm měsíců. Už asi měsíc se sama staví a teď když se něčeho drží, tak i nějaký ten krůček udělá - mně to přijde hrozně brzo. Ale nikdo ji nenutí, je to její aktivita. Jinak po čtyřech je rychlá jako blesk.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:36

MP Meri ježišmária, čo je to hopik?

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:38

crazydaisy Jj, tak to by bylo prilis dopredu koupene;-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:41

Karja Hele a třeba na to duplo je asi taky brzo? Na krabici bylo od dvou let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:45

crazydaisy na Duplo je brzy, nezvládne to skládat. Může si třeba hrát se zvířátky, ale já osobně bych to zatím nekupovala, mladšímu je rok a akorát to cucá a boří stavby staršímu:) Co třeba nějaká látková panenka? Některé holčičky si s panenkami hrají brzy.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:48

marieu 

My taky žádné sladkosti nekupujeme, syn o to vůbec nestojí. Mám natočeno, jak křičí nééé, Nutellu nééé. Čokoládu maximálně ochutná jednu kostičku, stejně tak sušenky. Domácí pečené sladké má naopak hrozně rád, ovoce jí hodně. Jo a džemy tsky hodně může. Zatím měl jen domácí. Jsem zvědavá, kdy mi ho ve školce zkazí.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:52

Evaeva Panenka mě nenapadla. Možná bude lepší poradit se se snachou. Než blbý překvapení a hlavně kam pak se všema těma krámama. To si ještě pamatuju, jak kluci dostávali spoustu hraček a co s tím pak. U těch větších je pak super, když se může splnit jejich přání.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:52

crazydaisy ještě nebude stavět, ale je to bezva i jen tak na hraní. Figurky se dají zavírat do domečku a zas vyndavat. Já jsem synovi z toho stavěla takovou ohradku s otvorem na vhazování kuličky, to miloval. Nebo jsem spojila několik kostek a on je oddělával zas od sebe. Postavila jsem několik komínů a kutaleli jsme na ně míček jako kuželky. Obtiskavali jsme ty figurky do prstovych barev a na papír. Nebo otlačovali do modelíny. Líbila se mu hodně duplo auta, jsou velká a bezpečná. Duplem určitě nic nezkazíš ani v 10 měsících, je to skvělá hračka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:57

crazydaisy podle mě je tohle takový blbý věk, starší si okolo roka nehrál vůbec s ničím, akorát kramařil a vyhazoval věci. Mladší si hraje se zatkoukačkou, boří kostky a to je v podstatě vše, oba na chvíli zaujala knížka. Já pro staršího chtěla věci, se kterými si bude hrát až později, na chrastítka a pod. už byl velký. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:58

žluťásek ty jseš opravdu strašně kreativní, to by mě v životě nenapadlo

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:59

žluťásek Dík. No ona je docela zručná. V knížce otáčí listy, otvírá okýnka, hýbe s hejblaty. Možná nějaký to malý koupím, to se neztratí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 22:59

crazydaisy teď mi došlo, co mladší teď miluje nejvíc - takový ten látkový tunel na prolézání

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:01

Evaeva Nějakou tu zatloukačku určitě koupím, to ji bude bavit. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:01

crazydaisy Existuje i Lego Primo, je pro úplné prcky, jen už se nevyrábí nové, tak jedině z bazaru. Ale je boží. Moje mamka si schovala to po nás a ještě dokoupila po bazarech další, takže rozdáváme i kamarádům a všichni byli zatím nadšení. A mělo by pak být kompatibilní i s Duplem. 

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:02

crazydaisy pro prtata bylo super lego primo, s tim si vyhraly obe, ale uz se dlouho nedela, obcas jde sehnat na bazarech, ale to se jako darek prilis nehodi.

co se tyce odrazedla, ja bych ji hracky takto uplne dopredu nekupovala, ony i tyto deticky z toho maji radost, kdyz to dostanou a kdyz jim to date takto strasne predem, tak si to tak neuziji, protoze stejne nevi, co s tim. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:02

MPLee tyjo my lego Primo máme, ale ne takový krásný vláček a slona

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:03

Evaeva Tunel znám jen pro psy. Blbý je, že je zavříno, protože bych ty věci ráda viděla naživo a pak si vybrala.