Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:46

žluťásek Hele, ty úkoly ale nemusíš nutně naplánovat na celý advent dopředu, to se tam dá snadno šoupnout večer předem, kdy si dobře rozmyslíš, co se ti hodí dělat a co ne...

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:46

No, jak to tak čtu, zůstanu u původního plánu zatajit existenci adventních kalendářů, jak nejdéle to půjde a až se to provalí, vyřešit to tím za 19,90 u pokladny. Tolik kinderbordelu doma nechci

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:47

Pinot Noir O levný čokoládový advenťák se ti postarají babičky, neboj

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:49

Garfie ne ne, moje máma uznává jen kvalitní čokoládu a tchýně nekupuje nic ;)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:53

continuity  u druhe dcery uz ted vim ze jsem ztracena... ale treba ji budou aspon chutnat ty moje domaci vytvory  u nas starsi v jeslich dostala nekdy za odmenu lizatko, ale zustalo v boxiku v satne a pak bylo na rodicich zda to diteti da anebo ne. No samozrejme ze prvni vec kterou mi rekla az jsem pro ni prisla, bylo, ze ma tam mnamku. Ale videla tam u nekterych deti ze svacily sladkosti, nebo ze jim rodice prinesli k vyzvednuti, tak si to zacala zadat take... ted chodi do lesni skolky, tam je jiny pristup, vylozene zadaji abychom detem zadne sladkosti nebalili, ke svacine si spolecne upecou pernik nebo skoricove sneky, to se mi moc libi

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:53
Reakce na Garfie:

žluťásek Hele, ty úkoly ale nemusíš nutně naplánovat na celý advent dopředu, to se tam dá snadno šoupnout večer předem, kdy si dobře rozmyslíš, co se ti hodí dělat a co ne...

​Koukám, že se mám ještě hodně co učit!!!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:57
Reakce na Pinot Noir:

No, jak to tak čtu, zůstanu u původního plánu zatajit existenci adventních kalendářů, jak nejdéle to půjde a až se to provalí, vyřešit to tím za 19,90 u pokladny. Tolik kinderbordelu doma nechci

a az bude vetsi, mozna zkusime udelat obraceny adventni kalendar- tzn. kazdy den zkusit neco vyradit, venovat nekomu nebo neco pro nekoho udelat. No uvidim, jak to s timhle mym idealem dopadne, zatim je furt vsechno jinak nez jsem si predstavovala 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 15:58

žluťásek Proto byly super ty pidiknížky. U nás je navíc schovával vánoční tučňák (první rok byla leporela o tučňácích), nechával stopičky po domě a na konci byla schovaná knížečka.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:00

Za rodinu cokoholiku mohu prohlasit, ze adventni kalendar jedine cokoladovy, zadny kinderbordel. Ty levne, ktere nosi ze skolky/skoly ani neji. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:02

Mohučanka Ostřílená matka

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:06

Prosim, nemate tip na stavebnici pro zrucneho sestileteho, ktery miluje staveni, montovani, sroubovani? 

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:16

Sweet Potato ten první jako fakt první rok doufám ne!!!!! Maximálně se vybicuju k půldortu pro rodiče!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:27

Lamicka Starý dobrý Merkur? 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:31

No děkuju pěkně, doteď jsem o lego a schleich adventních kalendářích neměla ponětí, teď už tady vybírám, co bude lepší..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:36

Lamicka já narazila na tohle, ale vyzkoušené to nemám, náš je na to ještě malý.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:54
Reakce na Garfie:

​To by mě ani nenapadlo, dát to tam všechno rovnou spíš že mě to bude zavazovat každej den něco vykonat. Nebo si na druhý den naplánuju, že budem péct perníčky a odpoledne se mi už nebude chtít, ale bude to od rána slíbený a očekávaný. To by mi pak bylo líto. Možná až bude starší.

Že něco jako adventní kalendář existuje zatím ani netuší a teď ani s náma nechodí nikam nakupovat. Takže bysme ho vlastně mohli letos klidně ještě zatajit. To spíš já se na něj těším, že to bude hezký.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 16:57

Potrefenáhusa Až za rok, neboj

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 17:13

žluťásek Tak víš co....ony ty starý dobrý osvědčený čokoládky taky nejsou špatný.  A můžete se rozpůlit, takový ty klasický adventní, co mají různé vánoční tvary jsou fajn, pořád je tam denní překvapení. 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 17:41

Garfie A ty formičky se pak dají všelijak využít. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 17:45

Pinot Noir já už také nechci rozjíždět další obdarovávací projekt. Drsně zatím existenci těchto dárečkových kalendářů tajím. Už tak nemáme doma kam šlápnout, hraček a kinderbordelu máme šíleně. A nic se nesmí vyhodit. Syn měl před dvěma měsíci narozeniny a dostal několik heliem plněných balonků. Ty se tu válejí pořád, jako takové nafouklé zdechliny. A tak je to se vším.

Tohle už by bylo na nás moc. Míváme hodně opulentní nadílku, do toho dárky k Mikuláši, Halloweenu (tam teda jde jen o nějakou mini sladkůstku), na každé návštěvě něco, všechno je jen o dárcích a sladkostech, syn se na to vždycky moc těší a předem to řeší, ale jde pořád jen o ty dárky a vůbec netuší podstatu toho svátku. Letos teda bude advent fakt jen o dárcích, dřív jsme šli aspoň na procházku, obhlídnout jesličky, rybovka pod mostem, sem tam besídka, návštevy. Teď to moc nadějně nevypadá, naopak asi Ježíšek přinese o Lego víc, aby se vykryly ty dlouhé večery. Takže čtyřiadvacet hopíků už by nám tu překáželo.