Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

crazydaisy tohle byla v těch cca 10 měsících nejlepší hračka :) házet tučňáka po klouzacce do ohrádky

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

MPLee ted to pisu, ja vubec nechapu, proc to prestali delat, jeste ma podobny system kostek prave Fisher price, ale ten rozhodne nemel takovy vyber.

ja to nechala ve skolce a obcas teda slzu zamacknu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

continuity odrážedlo je dopředu asi blbé, ale něco, co se dá ocucat, ale zatím třeba nepochopí ten smysl nebo princip podle mě v tomhle věku nevadí.

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

MPLee ted to pisu, ja vubec nechapu, proc to prestali delat, jeste ma podobny system kostek prave Fisher price, ale ten rozhodne nemel takovy vyber.

ja to nechala ve skolce a obcas teda slzu zamacknu.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

@Evaeva Já koukala s mamkou nedávno na půdu a máme i kachnu s kačátkama, housenku a velblouda. Několik letadel, no už aby se mimino narodilo a já si mohla hrát. Na lego se fakt těším  Lego Toolo znáte? Taky teda už jedině na bazaru, ale brácha ho uplně zbožňoval. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:04

MPLee Jé, tak to se mi líbí, škoda

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:06

MPLee housenku máme taky, pak autíčko a kostky, co chrastí a vkládačku

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:07

Evaeva jako nevadi, ale je milion hracek, ktere to dite i rozviji. 

žluťásek ty kulickodrahy byly taky dobre, ale teda dost jsme se s tim navztekali jako rodice, neumeli to slozit, aby jim to drzelo, jeste snad v sesti letech (takhle kratka asi jo, my poshanela po bazerech tech trubek vic.

dnes bych se na to vykaslala a to jsem fakt lego fanda a sla treba do hubelina. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:07

crazydaisy Já bych se zkusila zeptat, jak by na takový dárek koukali. Po bazarech je toho dost a třeba mě by takový dárek potěšil. Navíc takhle malé dítě bude mít radost ať je nové nebo ne. Ale samozřejmě ne každý chce doma věci z druhé ruky

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:08

MPLee toolo se shani uz uplne strasne blbe. opatruj ho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:08

crazydaisy tunel pro psí bude podobný

Třeba zde

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:08

continuity Určitě nemá cenu nic moc dopředu kupovat. Já si vzpomínám, že mladší syn měl dokonce největší radost, když si v den narozenin sám vybral dárek (lego) v obchodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:11

continuity já v roce fakt vůbec nemohla nic vymyslet, oni navíc mají na podzim narozeniny. Staršího hračky vůbec nebavili, moje pokusy dopadly tak, že já se rozvíjela a on odkráčel dělat někam bordel:) Mladší je trochu jiný, ale moc věcí ho taky nebaví.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:13

continuity my ani nemáme tu duplo dráhu, tohle jsou jen dva nebo tři kusy jako tobogán k nějaký starší sadě polární zoo.

Hubelino mě moc láká. Ale mám trochu pochybnosti, jestli bych si to nekoupila spíš pro sebe. 

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:14

Evaeva s hrackama ja problem nemela nikdy a s darky pro deti nemam tedy doted. dnes uz si vymysleji vetsinu sami, ale dala bych to klidne i sama. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. listopadu 2020 23:15

Dík všem za nápady, určitě něco z toho pořídím. Teď aspoň trochu tuším z čeho vybírat.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 06:47

crazydaisy náš mladší si už tak od těch deseti měsíců perfektně vyhraje s tímto Duplo vlakem. Je to zvláštní, začínat s Duplem rovnou tím nejsložitějším, ale ten vlak k jízdě vůbec nepotřebuje koleje, jezdí kdekoliv, a už to sotva roční dítě ho umí rozjet a potom ho honit, současně se ten vlak u překážky zastaví a čeká. Rozjet se dá i dozadu, takže vůbec nevadí, když dítě ještě nechápe směr. Otvírací střechou se dají dávat věci dovnitř a vytahovat ven, tím se tihle drobci zabaví taky dlouho. Od roka a čtvrt mladší syn umí skládat ty koleje a poslat po nich vlak. Jako fakt super, jedna z nejvytíženějších hraček u nás, přitom ji má mladší má jen díky staršímu, v roce nebo dřív by mě nenapadlo, že to bude mít takový úspěch. Navíc máš do budoucna o dárky postaráno, těch kolejí je potřeba rozhodně víc!

https://www.mall.cz/lego-1-4/lego-duplo-town-10874-parni-vlacek?gclid=CjwKCAiAnIT9BRAmEiwANaoE1VNpFl3uZnhvWjxdpd4wd8UyV0bzmMyJhQb8ed_x_rLdq5ml9nNO5xoCodsQAvD_BwE

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 07:07

crazydaisy ja doporucuju Duplo Zvirata sveta. Jsou tam krasny zviratka a letadlo na koleckach. Pro mrne ideal. S tim si Tonda hraje uz od 8m.

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 07:33

711990

NNo nevím, podle mě jsou tam pro ani ne roční dítě malé kousky, třeba Rosťovi bych to v tom věku rozhodně nepořídila, pořád si všechno strkal do pusy. To spíš ta skládací zvířata, která se dají rozložit na jednotlivé kostky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 07:40

dzizisketa pokud ta hračka není označena od tří let, měla by být bezpečná z hlediska vdechnutí