Gatita ani me to netesi, ale je to tak. Vecer po celem dni uz mam toho dost a to nejtezsi teprve zacina, pritom ja rada jdu spat kolem desate, pul jedenacte, takze byt vzhuru do pul 12 je hrozne hrozne... Nedokazala jsem se s tim zatim smirit a furt se snazim prijit na nejaky zpusob jak to udelat aby usinala driv, anebo aby aspon neblokovala jednoho z nas na 2 hodiny... Ale asi nam zbyde jen to prijmout a proste do postele ji ukladat az v pul 10... a my s muzem si dame spolecny vecer tak za 5 let ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir prosím tě, si mě úplně nahlodala s tím Duplo vláčkem:) Myslela jsem, že ho pořídím až za rok, ale jestli si s tím hraje i mladší![]()
Vy máte asi ten Můj první vláček, že? Ten už se nedělá, mají Parní vláček, ale to bude tipuju stejné. Jezdí sám i po nízkém koberci? Kolik kolejí navíc dokoupit, aby si s tím vyhráli? My máme elektrickou mašinku k dřevěné vláčkodráze, ale s tou jsou spíš potíže. Na dráze se zadrhává, na most nevyjede,...
Evaeva muhehe ted jsem udělala velky nakup v tescu, mam pro mensi ktera bude mit o vánocích 16 měsíců ten parni vlacek, fisher price pejska, a pro starsi triletou tu duplo dzungli a do adventniho kalendare duplo pokojicek a pro mojeho brachu perplex hlavolam a pro bratrance od holek co maji 2 a 4 roky krabici dupla kostek:D
rasaNori máme to, co bylo v tom odkazu. To je ten parní vláček asi? Plus sadu, kde byl přejezd se závorami a další sadu, kde je most. Tohle dohromady už dá slušný okruh. Jezdí i po koberci, i na ten koberec vyjede a pokračuje. Ale dost žere baterky, mám pocit, že je měním furt ![]()
Kuš, chtěla jsem zmínit Evaeva ![]()
Pinot Noir to zní dobře. Zatím pro ně nemám žádný velký dárek, tohle by mohli dostat dohromady.
Pinot Noir jojo, však já si myslím, že to usínámí/probouzení vůbec není nějaká naše zásluha, ale vrozená nátura nebo prostě štěstí.
P. S. a OT: dneska jsem si na tebe vzpomněla, přijel pán z dpd s balíkem a nemohl ten můj najít, tak mu říkám - je to ten z toho zahrádkářství, ten největší ![]()
No, tyhle balíky mi letos udělaly průvan na účtu
. Člověk by řekl, že když trčí furt doma, ani na dovolenou nejede, že by mohl třeba ušetřit... ![]()
Mrakoplas já ještě přemýšlím, že koupím ten nákladní, co je u něj jeřáb. Aby tyhle, co reagují na ty akční kostky, měli dva. Ale jako my zahyneme pod hromadou Dupla
. K narozeninám za dva týdny dostane Ríša ten domek, o tom pořád mluví, viděl ho u kamarádky. Pořád si říkám, že už je toho moc, na co další vlak, ale pak zas vidím, jak si s tím pořád hrají... ![]()
Pinot Noir my tieto vlaky máme u mojich rodičov, chodíme tam skoro denne a neter tam má zas ten veľký domček, takže staviame aj stanicu a hotel..fakt sa s tým dá vyhrať. Ale tie ceny, no. Teraz rozmýšľam čo mladšiemu na Vianoce, pokukujem po tom hubeline ale to aby som začala kradnúť ![]()
Mrakoplas jojo na ty jsem koukala. Ten můj první vláček se už nevyrábí. Takže asi bude stačit jeden vláček a jedny koleje k tomu a dál se uvidí.
Jinak k těm hráčkám. Starší si právě půl hodiny sám hrál s dekou, kelímky od jogurtu, vodováhou a figurkami zvířat z pepca za pár korun![]()
Díky ziginka a všem dalším za názory, tipy a podporu. mnum hluboce lituji. Neumím vás všechny jmenovitě zmiňovat, ale myslím na všechny:)
Pinot Noir , žluťásek pro mě samostatné usínání právě sci-fi není, pamatuji se, že jsem to jako malá bez újmy praktikovala. V těch vzpomínkách si sama čtu Děti z Bullerbynu a volám na mámu, aby mi přišla rozluštit nějaké těžké slovo, tak jsem musela být o fous starší, ale ne o moc. Již jsem rezignovala na spoustu věcí, jsem smířená s tím, že syn chodí v teplácích, ať je minus jedna nebo plus třicet pět, že si do zemdlení šroubuje autíčka a neumí (nebo spíš nechce říct) jedinou básničku, kašle na moje lockdownové tvořilkovské snahy, že je prostě svůj. Ale teda jsem přesvědčená, že pětileté dítě by mělo pochopit, že je čas odpočívat a chvíli rodiče nerušit. Koneckonců ve školce po obědě prý také nespí, ale vydrží Je to blbý, ale někdy mám pocit, že by nás ty vyčerpávající večery mohly jednou stát i manželství.
Pinot Noir jo, ja uz prospala hodne filmu
a divadelnich predstaveni a jednou jsem usnula ve stoje na koncertu Joss Stone v Lucerna music baru
Hlásím se do klubu spáčů. Unsunla jsem v kině, v divadle, na koncertu v O2 aréně sedíc na mantinelu....
Gatita skús tie audiorozpravky, syn pri nich jedno obdobie zaspával aj sám, ak ho zaujmú a bude chcieť počúvať a ty mu sľúbis, že ho potom prídeš pozrieť, možno medzitým zaspí aj sám. Ale nám to fungovalo len pár týždňov, teraz rozprávky zas bojkotuje :/
Gatitalituju tě, klidné večery jsou pro mě důležité. Co kdyby jste zkusili ty audioknihy? Na zdejší radu jsem pořídila Kocoura Modroočka, Kvaka a Žbluňka a Pejska a kočičku a syn to má moc rád. Že byste to třeba týden poslouchali s ním, aby se naučil zůstávat večer v pokojíčku a potom ho zkusili nechat samotného. Ale nejdřív bych si s ním o tom promluvila někdy přes den pár dní dopředu, jak bys chtěla, aby to bylo a že si musíš odpočinout.
Gatita tak ale pokud jsi nebyla malej Žluťásek, tak knížku sis mohla číst tak v sedmi, ne? Dva roky, nebo i rok, mi u dítěte tohoto věku připadá jako obrovský kus života, pětiletého bych se sedmiletou teda nesrovnávala. Což samozřejmě nemění nic na tom, že tě chápu a je mi líto, že se to odráží na vašem vztahu. Radu nemám. My nechodíme spát před půlnocí, abychom ty dvě hodinky pro sebe a víno měli.
Mrakoplas aký dom?
Tabea to je uz nebezpecny ale![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí