Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35021 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 18:52

Jeste tip na darek, jeden nas chlapecek strasne rad sroubuje a sestavuje a tohle ma moc rad. Dala jsem mu to teda az kdyz mu bylo 5, asi by to uzil i driv, ale i ted si s tim hezky vyhraje.

https://www.mamido.cz/kreativni-konstrukcni-stavebnice/?gclid=CjwKCAiAv4n9BRA9EiwA30WND5WI8K8uj-Y4kEugcTxOow15ZzjQJRXqTAzmY4LzASqQUIS50HLChBoCGigQAvD_BwE

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:00

Pinot Noir maly zlutasek jsem nebyla, ale cist jsem umela celkem brzo, v sesti jsem si zvladla neco kratkeho precist sama. Tim bylo moje nadani ovsem vycerpano po zbytek zivota.  Chtela jsem na te vzpomince ilustrovat, ze u me nasi hodinu nesedeli, nez jsem usnula. 

Edit - mas pravdu, ze i ten jeden rok muze byt v tomto zasadni... No proste se to snazim nejak zmenedzovat, protoze jsme uz i po tech 5 letech dost opotrebovani a ja nedokazu chodit spat pozde, abych zvladla dat jednoho mindhuntera a par slov s manzelem...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:09

Mrakoplas ďakujem, na Bazoši som ho našla, vyzerá super

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:10

Mile damy, odkladam mobil a jdu zahajovat vecerni ritualy. Preji klidny vecer, ne jako u nas

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:16

Gatita

DDík, tady už se spí, akorát vyndám prso z pusinky a půjdu si dát večerní jógu, pak dýňovou polívku NNe vážně, držím pěsti, myslím na vás. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:30

dzizisketa tyjo v kolik rano pak vstava, kdyz usne v 7? Ja bych chtela, aby vstaval pozde a usinal brzoi kdyz tys vlastne psala, ze Rosta spi hodne, vid?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:32
Reakce na dzizisketa:

Gatita

DDík, tady už se spí, akorát vyndám prso z pusinky a půjdu si dát večerní jógu, pak dýňovou polívku NNe vážně, držím pěsti, myslím na vás. 

​to je jak z jiného světa :)

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:32

711990

V půl sedmé v průměru. Klidně bych to měla o hodinu posunuté, osm-půl osmé, ale nestěžuju si! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 19:43

Mrakoplas tenhle domek máme taky a je úplně skvělej. Koupila jsem ho taky na bazaru, teď se prodává jiný, ale ten se mi tolik nelíbí. Syn miluje to vybavení, kupovala jsem ho hlavně kvůli wc a vaně :-)) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:00

žluťásek jj tiež sú to moje obľúbené komponenty

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:02

711990 hele, mně dnes dojala skoro k slzám kamarádka, která mi říkala, jak její mladší (rok a čtvrt) od změny času je v 5 už tuhej a o půl 6 spí!!! Aby spal do půl 7, do rána  no chápete to? Její starší je úplně to samé. Máme na měsíc stejně staré obě děti a při stejném programu, když jsme byli celý den společně ty její spí o 4h víc a taky sní asi 2-3x víc jídla. Bych očekávala, že těm mým musí energie dojít dřív a houby. Malej dnes vstával v 6, spal cca 25 minut v autě, celý den řádil jak drak a teď mi usíná na rameni. 
osobně si myslím, že spánkové nastavení člověk nepředělá...

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:05

dzizisketa to je super! Preju at vam to vydrzi

Malenge no tyjo to je drsny!!!!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:22

Malenge ty jo, to se dá jen závidět. Náš má taky rok a čtvrt, usnul před pěti minutami, do půl sedmé bude spát asi taky, ale někdy mezi druhou a pátou si dá hodinu až hodinu a půl bdění, skákání po ostatních, tahání za vlasy, dloubání do očí a kousání do všeho, co leze z peřin. Pokud nedá, vstane vesel a pln energie v těch pět.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:25
Reakce na Malenge:

spánkové nastavení člověk nepředělá...

​u dětí ani u rodičů. takže asi jako se vším - prostě to přežít Gatita moc držím palce

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:33

U nas jsou ted vecery peklo. Jak pres den usina (tuk tuk) vicemene hezky, tak vecer se prepne na jecici program a teda jen cekam, kdy na nas sousedi poslou socialku. Hodinovy kriceni do ochrapteni a zvraceni included. A to i presto, ze ho nosim v naruci a chovam a snazim se ho kojit a tak(jeci teda i kdyz to nedelam a necham ho delat co chce). Misto toho se od nas ozyvaj zvuky, jak kdyz jsme zavreli dite do klece s ostnatym dratem a odesli. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:34

Pinot Noir Si vzpomínám, jak jsme před lety byli se staršími celý den na výletě, a druhý den mi pak říkala: včera M. usnul, než jsem došla od vlaku domů (to bylo lehce po 5) a já na to (dle svých zkušenosti) teda, chudinko, to musel být mazec. Ona úplně nechápavě: a proč? Jsem ho z kočáru strčila do postýlky a spal do čtvrt na 9 (ráno)  takovej model musí člověk vyhrát ve sportce.

tebe lituju, mám to ještě v živé paměti, u nás ale naštěstí tyhle noční akcičky trvaly na jaře jen pár týdnů. Tak snad se brzy dočkáš konce.

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:42

Malenge kamarátka mela dcéru, čo ji ještě v šesti ketech v půl osmé usínala opřená o dveře od výtahu, když se vracely domu. Já jsem ještě v půl desáté zápasila s totálně nabuzeným dítětem. Celodenní program stejnej. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:46

711990 hustý... U nas deti ted chodej spat okolo 7,starsi několikrat za noc prikvaci za nami aby byla zase odvedena a vstavaj mezi pul 6 a 7...

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:49

Nevím kam to dát: dnes jsem trochu uhla z rodinnych Covid pravidel a vzala dítě do nakupaku za odmenu za napsanej úkol. To chúďa mělo normalne Vanoce. Celou době stebetala, jak je to divný, že jsou krámy zavreny., nechtěla koupit nic kromě jídla, na konci zjistila, že nemá ani ty bonbony, co byly na seznamu. 

Asi budu muset do Alberta častěji. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 20:49

Takze dnesni skore: dite spi a ja jsem vzhuru!