Potrefenáhusa Jo, jenže ona měla právě k tomu starší dítě a ta svoje zaměstnání ... nechápu dodnes. Ona si i to dítě porodila doma, sama jen s asistentkou, táta byl tou dobou tisíc kilometrů daleko a přijel asi až za 14 dní. Po týdnu jsme u ní byli na návštěvě, nejen že měla naklizeno a napečeno, ale staršího už tou dobou vozila do školy a do krajského města 30 km. K tomu vyřizovala pracovní hovory a do práce se fyzicky (s dítětem na ruce) vrátila o pár týdnů později. Prostě jinej živočišnej druh asi.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, ty chvile kdy ocima postrkuju hodiny at uz je proboha 7 a muzu je zacit chystat do postele... ![]()
rasaNori Jojo, to je přesný, ona ta protivnost po ty paty dost graduje
MP Meri jo, taky znám takový supermatky (ale moc jich není :-)
MP Meri mně se hrozně ulevilo, když jsem se přestala s těmahle superosobama porovnávat, jak píšeš je to jiný živočišný druh, nezájem![]()
Moc nestíham, tak som teraz dočítala kopec strán dozadu a už si nepamätám
, kto to zháňal nejaký darček pre malého drobca 8-10 mesačného?
No, ja som mala vždy úspech s týmto...aj u svojich detí...aj dodnes keď idem niekam, kde takého drobca majú, tak mám s týmto úspech....a stranda je, že inšpirácia bola z toho, že nám to ako deckám niekde splašili naši a bola to vraj naša najobľúbenejšia hračka:
Je to od fisher-price
A teraz, ako som to googlila, tak som zistila, že medzitým robia aj v iných farbách:

Dítě na on line hodině. Podle rozvrhu mají dějepis.![]()

continuity ježiš tak jí zatop, ne? ![]()
slniecko tu jsem jako malá měla!!! Krom kacenky tam ještě plavaly umelohmotny kytičky a myslím i za kacenka tam ještě měla malý kačátka ![]()
A teď to potrebuju ![]()
slniecko ja jsem se z té koule vždy snažila tu kačenu dostat ven :) v dětství ![]()
continuity to nemaji hodinu lyzovani v alpach? :D
a takhle to už teď bude se všim. Knížky nový i retro, cos měla jako malá. Hry nový i ty všechny Smolíčky a Šašky a večerníčkový pexesa. Hračky současný i obrázkovou tiskárničku, mozaiku abecedu a malý panenky igra. Punčocháče s kšandama už máte ![]()
continuity a ví o tom, že počítačový viry na člověka nejdou? ![]()
žluťásek puncochace s ksandama jsem neměla, za nás byly takový ty béžový škrabavý přízáče, co mě do nich mama rano sotva naklepala a odpoledne to všechny děti ve školce tahaly pulmetru za sebou
jinak já měla mončičáky a céčka, toho ji asi ušetřím, ale houpací kohout musí bejt, to zase jo (toho já jsem neměla, ale moc jsem po něm toužila a chodila na nej ke kamaradce)
continuity asi doba ledová ![]()
Potrefenáhusa Já to jsko dítě strašně milovala. Takže nutně musela koupit. A nikdo to neocenil![]()
Sweet Potato jsou to nevdecny parchanti!
Sweet Potato kohúta? Toho máme ešte u dedka a tiež to až taký úspech neslavi :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí