Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:11

slniecko oo, také niečo bola hračka mojho detstva! Presne si pamatám ten okamžik, kedy mi spadla u babky na dlažbu a rozbila sa...

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:22

Mrakoplas Kačenku v kouli. Ale houpací kohouti dtto. Ty moji byli dlouhé roky na chatě, pamatuju, jak jsem se do nich rvala i jako hodně velká už.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:23

Jo a moje kačenka v kouli se během let octla na suchu. Pamatuju ty kytičky přischlé ke kouli a jak smutné to bylo.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:36

V tech 16 mesicich bude asi na kacenku v kouli uz velka, co? 

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:38

Tak se prý domluvili na třídní. Ta se zpočátku smála, že vypadají jak pouliční gang, pak jí to asi přestalo bavit 

Člověk neví jestli jim má domluvit nebo se naopak potěšit, že ačkoliv chodili spolu do třídy jenom necelé dva měsíce, jsou schopni společné akce - i když partyzánské.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:43

Sweet Potato u nás hned první den vznikl zelený rybníček s kačenkou a kytičkami na koberci. Hezký to bylo  

ale zase nám tím vzniklo hraček několik. Kačenka se přestěhovala do vany, kytičky jsem zabavila a později jsme je navlíkali na provázek a největší úspěch měly ty polokoule, perfektně se pod ně vešla třeba dřevěná kostka a pak se s tím za příjemného skřípání a všeobecného nadšení jezdilo v kuchyni po linu - nejlépe přes ty kovové lišty - až do nervového zhroucení rodiče.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:57
Reakce na Jennyfor:

pak se s tím za příjemného skřípání a všeobecného nadšení jezdilo v kuchyni po linu - nejlépe přes ty kovové lišty - až do nervového zhroucení rodiče.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 12:57

continuity a neberú práve Napoleona v Rusku?

Online Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 13:07

Sweet Potato mne ji mama nějak dopoustela jarovou vodou

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 13:28
Reakce na continuity:

Tak se prý domluvili na třídní. Ta se zpočátku smála, že vypadají jak pouliční gang, pak jí to asi přestalo bavit 

Člověk neví jestli jim má domluvit nebo se naopak potěšit, že ačkoliv chodili spolu do třídy jenom necelé dva měsíce, jsou schopni společné akce - i když partyzánské.

​To je náhodou super.

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 13:55

slniecko podľa ma sa práve odlepili od praveku. Niečo som cez stenu počula o kovbojoch a Indianoch.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 15:00

continuity to je náhodou super!!!

Inak, ja sa teda trochu bojím najbližšieho rodička ohľadne dejepisu, lebo ešte tesne pred lockdownom strávil mladší jednu hodinu dejepisu schovaný v skrini, kde si schrupol, kým ho nenašli a na ďalšej, keď sa ho učiteľ pýtal, prečo nedáva pozor, tak skonštatoval, že ho to nudí, na čo sa ho ten pokúsil schladiť, že ak si myslí, že sa to dá lepšie, nech mu dá vedieť, no a malý to vôbec nepochopil ako schladenie, pustil sa usilovne do práce, a na konci hodiny odovzdal vyučujúcemu A4 plnú vynikajúcich rád, ako by to ten mohol robiť lepšie ...

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 15:05

slniecko

Takhle vyzvala učitelka starší někdy ve třetí třídě, že když to umí tak dobře,že nemusí dávat pozor, ať teda vysvětlí látku sama. Pro exhibicionisticke dítě, znajici Byl jednou jeden život prakticky zpameti, to byl jednoznacny pokyn k dlouhému a detailnímu vykladu na téma krevní oběh.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 16:39

Myrtila Len  Hlásím se do klubu. Mimino ožívá kolem 11 až půlnoci. Já se celý život řadím k těm, co usnou uplně všude a najednou usínám i hodinu a půl. Buď kope mimino, nebo mě hrozně bolí žebra, nebo cokoliv jiného. Strašný. Když se vzbudím na záchod kolem 4 ráno, tak probudim vetřelce a ten tam začne dělat psí kusy. Do teď jsem to neřešila a pak spala ráno klidně do 9. Jenže poslední týden se mimino asi budí na manželův budík  Mě nevzbudí ani jeho budík, ani on jak se chystá do práce, ale mimino začne zběsile kopat a je po spánku. Takže pak vytuhnu kdykoliv si přes den sednu na gauč

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 17:03

MPLee To je tak určitě proto, abychom se už těšily na porod

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 17:42

Po troch týždňoch tri dni v škôlke a už chorý . Že ja som ho tam dávala. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 17:46

K tym adventnym kalendarom. Na instagrame profil schoolofmylife ma zalozku stories vanocni skritek. Mozete pouzit akukolvek postavicku ktora sa vzdy v byte presunie a nieco spravi. Bud dobre alebo zle. Rozmyslam ze nieco podobne spravim aj ja ale bez roztahanej muky po byte

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:32

Mrakoplas toto ma desí

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 18:45

Po kadibudkách další využití obalů od adventního čoko-kávo-alkoholického kalendáře

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. listopadu 2020 19:34

Pinot Noir tak tohle je ovsem super cool :)