Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 18:54

Sairon promiň, ale

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:17

Karja my mame tuten, kopretiny se v něm vozí navzájem :D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:19

Karja my mame tuto konstrukciu len s inou farebnou latkou. obycajny lacny dobre skladny z pepca. je velmi lahky takze sa s nim dobre manipuluje

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:25

eless ten máme taky, syn ho měl jako první kočárek. Příšerně venku rachtá, ty plastový kola jsou děs. Ale lehounkej, mohla jsem ho hodit i do batohu, když omrzel.

Ten od rasaNori mi přijde super, už jsem několikrát koukala, že se holky vozí v kočárku pro panenky a asi to bude kvalitní kousek :) 

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:37

Sairon My jezdíme s pejskem, nikoliv s panenkou;-)

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:38

eless Jo takový jeden máme taky, ale neni to vůbec na ven, rachtá to a tak.

No takže zvolim asi čtyřkolečkový, je i mnohem větší výběr.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:39

žluťásek no když si do toho sedne starší, tak kolečka krapet úpí:D ten plastový máme taky, a jediná výhoda je že jde složit do nudle:) 

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:41

rasaNori A nevíš co to je? To by se mi možná taky hodilo, že by je to uneslo:-D:-D To je jasnej vítěz!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:45

Karja máš to trochu jednodušší a ještě když vidím ty ostatní kočárky,  doporučuji s košíkem dole.  Příšerka si v něm odveze pití,svačinu i vlhceny ubrousky .Vím že stejně máš teď velký kočár s malou,ale až ho nebudeš brát,tak se to může hodit.

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:48

Sairon Může, to je dobrej tip;-)

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:51

Sairon No jednodušší, dneska se pejsek pral v pračce, byla to těžká hodinka a půl:-D. Ale večer ho tam moc nestíhám dát, tak to zkrátka muselo jít přes den.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 19:51

Karja mrknu ti zitra, je zaparkovany na venkovni boulderovce, a dnes vecer jde se psem muz:) 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:00

eless

TTaky ho máme. Sice rachtá, ale včera jsme s ním objeli půl lesa. Jako první kočárek pro malé děti je to ideál. A děkujeme malému i velkému žluťáskovi, od nichž ho má.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:15

Sairon jezis to jsem.milostive zapomnela tyto situace

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:21

Ďieťa už dlhšiu dobu objavuje čaro vymýšľania si a nevinného klamania. A dnes sa rozhodlo, že si zadováži bubáka pod posteľou. V našej spálne pod posteľou teda žije lev. Ktorý žerie malé deti. Netuším ako k tomu prišiel, nikdy sme ho nestrašili žiadnym bubákom, v TV to nevidel. Výsledkom je, že dnes zaspával hodinu, pretože samozrejme lev bubák sa zjavne presunul pod jeho posteľ .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:25
Reakce na 711990:

žluťáseka bude to tak az do 20 asi

​no,mozna i dyl.Ja snad nemam jedinou fotku syna v puberte a nekdy po dvacatym roku uz mi nastval tak mu rikam,at se kouka nechat vyfotit,pac kdyby se pohresoval tak nebudu mit zadnou fotku pro policajty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:26

DrowRanger tak tohle se nás zatím naštěstí netýká, dětská fantazie má i svoje stinné stránky. Pamatuju si, jak jsem bubáky pod postel zavírala já, když jsem byla malá. Měla jsem takovou postýlku s nízkými šprušlemi, které šli sklopit k zemi bubáci tam pak byli jako v kleci.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:28

DrowRanger levovi by mohl třeba nachystat misku s krmením pod vaši postel?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:32

Synovi hysteráky jsou teď výživnější než dřív. Včera obrovská scéna, když ztratil klacekcituji: tenhle byl parádní. Dokonce jsem se i šli podívat, kde jsem si myslela, že ho měl naposledy, překvapivě jsme ho nenašli. Fakt jsem se snažila to nezlehčovat a uznat jeho pocity, ale k ničemu to nevedlo, nějak to neumím efektivně řešit. Teď večer jsem místo něj zatáhla žaluzie, poslala jsem ho napřed, aby to udělal, což se nestalo, tak jsem je bezmyšlenkovitě zatáhla já. No řval tak, až jsem se bála, že pozvrací postel.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:34

viktorka_od splavu bubáka sme hladkali a zdalo sa mu to veľmi vtipné, potom som pred odchodom do jeho izby zavrela dvere do spálne a synovi jasne niekoľko ráz zopakovala, že lev ostáva pod posteľou a vyjsť nevie. Tak zjavne je to jedna z tých mačiek, čo si vedia otvoriť dvere :D 

Evaevazajtra to skúsim ignorovať ak sa dnes bude budiť od strachu. Bubák sa odsťahuje, uvidíme. Alebo vymyslím nejakú zastrašovaciu metódu a budem ho kropit vodou alebo stuchať metlou, uvidím...