Sairon promiň, ale ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja my mame tuten, kopretiny se v něm vozí navzájem :D

Sairon My jezdíme s pejskem, nikoliv s panenkou;-)
eless Jo takový jeden máme taky, ale neni to vůbec na ven, rachtá to a tak.
No takže zvolim asi čtyřkolečkový, je i mnohem větší výběr.
žluťásek no když si do toho sedne starší, tak kolečka krapet úpí:D ten plastový máme taky, a jediná výhoda je že jde složit do nudle:)
rasaNori A nevíš co to je? To by se mi možná taky hodilo, že by je to uneslo:-D:-D To je jasnej vítěz!
Karja máš to trochu jednodušší
a ještě když vidím ty ostatní kočárky, doporučuji s košíkem dole. Příšerka si v něm odveze pití,svačinu i vlhceny ubrousky
.Vím že stejně máš teď velký kočár s malou,ale až ho nebudeš brát,tak se to může hodit.
Sairon Může, to je dobrej tip;-)
Sairon No jednodušší, dneska se pejsek pral v pračce, byla to těžká hodinka a půl:-D. Ale večer ho tam moc nestíhám dát, tak to zkrátka muselo jít přes den.
Karja mrknu ti zitra, je zaparkovany na venkovni boulderovce, a dnes vecer jde se psem muz:)
TTaky ho máme. Sice rachtá, ale včera jsme s ním objeli půl lesa. Jako první kočárek pro malé děti je to ideál. A děkujeme malému i velkému žluťáskovi, od nichž ho má. 
Sairon jezis to jsem.milostive zapomnela tyto situace
Ďieťa už dlhšiu dobu objavuje čaro vymýšľania si a nevinného klamania. A dnes sa rozhodlo, že si zadováži bubáka pod posteľou. V našej spálne pod posteľou teda žije lev. Ktorý žerie malé deti. Netuším ako k tomu prišiel, nikdy sme ho nestrašili žiadnym bubákom, v TV to nevidel. Výsledkom je, že dnes zaspával hodinu, pretože samozrejme lev bubák sa zjavne presunul pod jeho posteľ
.
no,mozna i dyl.Ja snad nemam jedinou fotku syna v puberte a nekdy po dvacatym roku uz mi nastval tak mu rikam,at se kouka nechat vyfotit,pac kdyby se pohresoval tak nebudu mit zadnou fotku pro policajty.![]()
![]()
DrowRanger tak tohle se nás zatím naštěstí netýká, dětská fantazie má i svoje stinné stránky. Pamatuju si, jak jsem bubáky pod postel zavírala já, když jsem byla malá. Měla jsem takovou postýlku s nízkými šprušlemi, které šli sklopit k zemi bubáci tam pak byli jako v kleci.
DrowRanger levovi by mohl třeba nachystat misku s krmením pod vaši postel?![]()
Synovi hysteráky jsou teď výživnější než dřív. Včera obrovská scéna, když ztratil klacek
cituji: tenhle byl parádní. Dokonce jsem se i šli podívat, kde jsem si myslela, že ho měl naposledy, překvapivě jsme ho nenašli. Fakt jsem se snažila to nezlehčovat a uznat jeho pocity, ale k ničemu to nevedlo, nějak to neumím efektivně řešit. Teď večer jsem místo něj zatáhla žaluzie, poslala jsem ho napřed, aby to udělal, což se nestalo, tak jsem je bezmyšlenkovitě zatáhla já. No řval tak, až jsem se bála, že pozvrací postel.
viktorka_od splavu bubáka sme hladkali a zdalo sa mu to veľmi vtipné, potom som pred odchodom do jeho izby zavrela dvere do spálne a synovi jasne niekoľko ráz zopakovala, že lev ostáva pod posteľou a vyjsť nevie. Tak zjavne je to jedna z tých mačiek, čo si vedia otvoriť dvere :D
Evaevazajtra to skúsim ignorovať ak sa dnes bude budiť od strachu. Bubák sa odsťahuje, uvidíme. Alebo vymyslím nejakú zastrašovaciu metódu a budem ho kropit vodou alebo stuchať metlou, uvidím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí