Pinot Noir Jako ty jo, kloboucek dolu. Ses fakt sikovna!
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Ty jo,tak ja to asi.zacnu delat jako tvoje macecha, zatim si nosim k uspavani jen mobil. Ona by asi teda pak vydrzela a mohla bych odejit, ale musela by zustat ve velke posteli a to se ji bojim opustit, je neskutecne rychla. Ani neknikne, supsup a hrabe se ven.
Mne teda nevadi, ze nestiham sledovat serialy ani se bavit se sambem. Nejvic mi asi vadi, ze nestiham uklidit bordel a tak jako uzavrit ten den:-D. Ne vzdy to stihnu uklidit s detmi a pak to rano je takove hekticke a ja jsem celkove protivna, kdyz zakopnu o mokrej rucnik a ze sporaku misto vareni sklizim zbytky vecere. Ja totiz ,,relaxuji,, i tim uklidem kuchyne a pripravou jidla:-D Ja hrozne rada krajim zeleninu a normalne jsem si po vecerech natahala na linku veci ze kterych budu druhy den varit, nakrajela zeleninu na vyvar a tak;-)
Toto mi vyskočilo práve na ig ![]()
https://www.instagram.com/reel/CHLTviPDhUm/?igshid=wm606cmy3ty7
Pinot Noir fakt super.Ty jsi hodne inspirativni,musim si to zapamatovat az budu tvorit pro vnoucka.![]()
Mrakoplas A pak dojdou baterky!!!
Nevim, zda se ptam dobre, zkusim i vic vlaken. Ale neter desetileta ma dlouhe vlasy se sklonem k vlneni. Chtela bych ji koupit nejakou kosmetiku, co by ty vlny podporila. Ale je ji deset, takze tak sampon a max nejaky bezoplachovy sprej ala kondicioner. Ona asi nebude nic extra vymyslet, plus by teda nebyla nadsena, kdyby si musela ty vlasy casteji myt. S ohledem na to myti si nejsem jista ani tim bezoplachovym pripravkem. jestli nebyt jen na samponu.
Karja mám z DM také oranžové produkty na kučeravé vlasy, tie pozri
Karja lush ma sampon navlnite vlasy, s kokosem
NNa vlnité vlasy existuje speciální metoda, jmenuje se to curly girl method, zkráceně cgm. Ne všechno, co se prodává pro vlnité vlasy, jim ve skutečnosti vyhovuje, spíš naopak. Já mám dětský šampon Saubar z dm, s vůní tropického ovoce, a pak jako kondicionér Garnier Hairfood Aloe Vera, to je taková piksla a dá se to použít jako maska, klasický kondicionér i bezoplachová péče.
Líp určitě poradí Solathis
Chci koupit dceri kocarek k vanocum, sportovni teda. Nevite zda je lepsi ctyrkolovej nebo trojkolovej? Co je snadnejsi na zataceni, manipulaci. Ona s tim nachodi dostze, ted se to neda nikde zkusit:-/
Boli sme dnes na ihrisku, prvýkrát od zákazu vychádzania, slnko svietilo, na ihrisku bolo jedno dieťa, tak teda že na chvíľu, detí pribúdalo, slnka ubúdalo, ale vidieť syna naháňať sa s deťmi, bolo skvelé!
Karja máme trojkolku pro panenky a je to trochu nestabilní. Když se do něj syn víc opře, tak se převrací, už se s ním dvakrát vysypal a celkem si natloukl.
Nevylučuju ale, že je to kočárkem, třeba existují lepší.
Nechám tu chvilku fotku
žluťásek To je zlato ![]()
Karja Maskrtnice davala na instac tip, ze ten jejich je fajn, tak kdyz ji napises, urcite ti poradi.
Karja my máme tříkolový a přijde mi že se s tím příšerce manipuluje dobře. Jen takový tip, nevím jestli má tvoje eskymačka stejné nároky na uložení panenky jako příšerka, ale pohlídala bych si tu "sedací plochu". My máme tento a ta zádovo-sedací část je prostě jen prověšená látka, tj. ta panenka tam jen polosedí, nesedí úplně a panenky, které mají zavírací/otvírací oči podle polohy je tak mají pořád zavřené, což je pro některé jedince velký problém
dneska si vytáhla kočárek ven po dlouhé době a těch 8 metrů od garáže k brance bylo 15min vzteklého ryku, protože "miminko nekouká". ![]()
žluťáseka bude to tak az do 20 asi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí