Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:35

DrowRanger my jsme měli Bekika a Maku. Naštěstí byli oba víceméně hodní.

Jinak oni v tomhle neklamou, my jsme nakonec přišli na to, co je Maka ( byla to reálná věc), u toho Bekika se to nezjistilo nikdy.

Ráda od viktorka_od splavu je dobrá, je potřeba si bubaky ochočit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:40

DrowRanger moje ségra jednu dobu večer pořád chodila, že má v posteli hada, mohlo jí být tak šest maximálně. Mamka vždycky přestala celou postel, dala pryč peřinu, celou postel prohlédla. Odpověď byla, že už se odplazil. I v noci se kvůli tomu budila. No nějak to přešlo, teď je jí 27 a už se jí to nestáváOn asi bude problém v něčem jiném a takhle se to projevuje, těžko říct, co je za tím.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:41

Kočárek doporučuji bytelný. Měli jsme jeden takový podobný jak má rasaNori a fakt uvezl i dítě a vydržel asi osm let. za tu dobu co ho měly rozbily několikeré levné golfky. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 20:56

Dcera tuhle donutila babičku, aby se z půl cesty na metro vrátily do školky, protože Myšák (plyšák) si tam zapomněl botičky. Babička se s ní chudák vrátila, dcera běžela do šatny, sáhla pod lavici, vytáhla imaginární botičky, "obula" je myšákovi, a mohlo se jít domů. 

Babičku vomejvali.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:19

My sme včera zabudli vrchného tucniaka u našich, synovi aj krivilo tvár do plaču, som mu pripomenula, že tučniak už raz dokonca prenocoval aj v aute! (Sme na to prišli až ráno, našťastie) a že ako to skvele zvládol a že ho babka dá spať s tulenom. Chvalabohu sme poňho nemuseli ísť k našim, ale večer bolo rezignovane 'tak budem spať s veverou, no'.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:20
Reakce na Evaeva:

Synovi hysteráky jsou teď výživnější než dřív. Včera obrovská scéna, když ztratil klacekcituji: tenhle byl parádní. Dokonce jsem se i šli podívat, kde jsem si myslela, že ho měl naposledy, překvapivě jsme ho nenašli. Fakt jsem se snažila to nezlehčovat a uznat jeho pocity, ale k ničemu to nevedlo, nějak to neumím efektivně řešit. Teď večer jsem místo něj zatáhla žaluzie, poslala jsem ho napřed, aby to udělal, což se nestalo, tak jsem je bezmyšlenkovitě zatáhla já. No řval tak, až jsem se bála, že pozvrací postel.

​Dôverne poznám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:23

letfenixa no s tím tučňákem si dopadla ještě dobře:) On naštěstí řve sice fakt děsně, ke zvracení někdy nemá daleko, ale naštěstí krátce.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:25

letfenixa No vcera dcera musela byt hodinu s Milkoudaisy (kralik) nez ji sestra donesla Pejska:-D. No desny, nastesti je to pes za body z penny a ma ho kazdej, jdyz ho zapomeneme, tak ho nahradime. Zatim si toho sveho nepozna, protoze na navstevach omylem bere ty cizi.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:27

Evaeva som si veru oddýchla.

Niekedy premýšľam, čo z týchto našich detí s respektujucou výchovou bude. Minule u našich, pri upratovaní pred odchodom, keď som skoro revala do povracania ja, mi moja vlastná matka povedala, nech to chúďa pri tom upratovaní trochu motivujem. Na to som jej povedala, že mna nikdy nikto k upratovaniu nemotivoval inak ako uprac to, lebo bude zle!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:29

Karja my ho máme zo sekáča, takže ho fakt nesmieme stratiť. Raz sa nám to podarilo pri nakupovaní, JA som začala panikáriť a syn upokojoval mňa, že ho určite nájdeme, išli sme po vlastných stopách a bol v domácich potrebách a nie hockde na ulici, uf.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:29

Karja to mi připomnělo jak jsme plyšáka zvaného Bábätko zapomněli na lavičce ve Špindlu. Okamžitě se rozjela záchranná akce. Náhodné jsem tehdy objevila někde na mimibazaru stejného ( jenomze nového). Jakože nahrada. Rozdíl byl okamžitě odhalen, panenka dostala jméno Růženka a od tý doby hlídáme plyšáky dva.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:31

Jinak bubáka na skrini si pamatuji, bylo mi tak pět, možná šest, byl relativně hodný a dost skutečný. Objevil se tam vždy po setmění. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:33

letfenixa já balancuju na tak pomezí té respektující výchovy. Všechno to uznávání pocitů a podobně mi přijde nepřináší kýžený efekt, ale mám pocit, že ho to alespoň směřuje k větší zodpovědnosti. Ale věty jako Přestaň řvát! u nás padají někdy taky.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:39

Tak jsem si sepsala seznam, co bude malý potřebovat na zimu. To máme čepici, nákrčník, rukavice, kuklu, termo legíny, punčocháče, teplé ponožky, pyžama, spací pytel (do starého se už nevejde), zimní softshellky a samozřejmě boty. Mě klepne! 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:40
Reakce na continuity:

Jinak bubáka na skrini si pamatuji, bylo mi tak pět, možná šest, byl relativně hodný a dost skutečný. Objevil se tam vždy po setmění. 

​Jako že tehdy jsi ho považovala za skutečného, nebo si to o něm myslíš i teď? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 21:44

dzizisketa čepice nějaký ti můžu poslat, asi bych našla i něco dalšího ze seznamu

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 22:17

dzizisketa

Dik za pripomenuti rukavic. Snad bude mit segra, objednavat samotne rukavice, tak to je opruz.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 22:18

rasaNori Diky, fakt by to byl hodne prakticky kocarek.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 22:32

žluťásek Karja dzizisketa syn v nom sice nic nevozi ale ten rachot si uziva tak radsej vonku nez doma kde ho hned poskladam a odlozim ked sa vratime z prechadzky

a vsetky decka mu zavidia a poziciavaju si

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 23:33

Ja som sa už koľkokrát vracala do mesta a k našim nájsť zabiaka, lebo bez neho nemôže spať. Má síce aj dvojníka ale to ma syn odhalil, že sú dvaja a to nie je Kuku, to je "kamajat"! Zaujímavé, že keď je Kuku po opratí mokrý a nemôže s ním spat, tak mu kamajat stačí! 

Ale sama si za to môžem, to ja som mu toho zabiaka ako malému nasackovala do postele, aby sa mal ku komu túliť keď tam nie sme. Tak mi treba!