Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 18:46

Gatita to je super, gratulujem

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 20:53

Gatita jee, to zní dobře, držím palce. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 21:40

continuity takto som synovi kúpila náhradné maznáky do postele, tak aktuálne spí s troma, začína po večeroch adoptovať aj plyšáky z políc. V jasliach a u starých rodičov okamžite po vyzlečení beží najprv po maznáka (má rovnakého tam aj tam), dnes si maznáky zabudol zbaliť, tak vyhádzal celú tašku s vecami čo mal u starkých, lebo mi neveril, že tam nie sú.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 21:44

Inak bubák sa dnes večer nezjavil, v noci sa malý bál, tak pri ňom spal na matraci na zemi muž, ráno vstal a bol ho pozrieť pod posteľ a šli sme preč na celý deň. Večer sme sa slovu lev úzkostlivo vyhýbali a nejak si na neho nespomenul (a to sme ťahali zapatrošeného leva spod gauča).

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 21:51

Gatita Ja ted nechapu, kde mas to mensi dite celou dobu? Ta moje se na me nonstop lepi, jen po obede ma takovou lepsi chvilku, kdy akceptuje muj odchod do jine mistnosti:-D

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 21:53

Jinak ja jsem takovej vecnej otazkar. ALE: zabrana na schody....nase vetsi se ji naucila otevrit! Takze nevite nekdo, jak to zajistit necim propracovanejsim, aby to neotevrela? Zatim tam je takova jakoby petlice nebo jak to rict.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:01

Karja vysvětlit jí ať to za sebou zavře, že to je kvůli malé?

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:02

viktorka_od splavu No to je velkej risk,nezavira to za sebou ani ctyrleta. I sambo a muj tata maji problem to za sebou zavrit.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:07

Karja tak potom to hodit do pryč a naučit malou se tam pohybovat:-) stejně říkáš že ani na vteřinu není bez tebe tak to pak nemá význam

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:10

viktorka_od splavu No, ale to se furt bavime o desetimesicnim diteti, ta sama na vysoke schody fakt nemuze, to je hrozne nebezpecne, navic s tou starsi za zadkem. Velkamala je zacala chodit plne sama az v roce a pul.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:18

Karja zámek na kolo, nešel by?

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:36

Pinot Noir :-D To by slo, ale to abych po tech schodech chodila i ja jednou denne. Ne koukam, ze je spousta tech detskych pojistek a ty kupovane zabrany maji taky uplne jine mechanismy, musim to nejak namyslet. Jako je fakt sikovna, ctyrleta neter se to naucila teprve nedavno.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 23:16

Karja my máme koupené zábrany, neumí to bez předvedení otevřít ani dospělí, ale Ríša to zrovna tento týden odkoukal a konečně na to přišel. Takže taky hlídáme. On to sice za sebou zatím vždycky poctivě zavřel, ale nemůžu se spolehnout, že nepoletí čůrat nebo něco strašně důležitého udělat a nezapomene na to. Ale u vás je to horší, protože velkámalá je mnohem mladší a taky jste nahoře, že? My máme zábranu proto, aby nelezl nahoru, takže tam ten pád není tak okamžitá záležitost.

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 04:26

Pinot Noir Presne tak. A mohla bys mi prosim ten mechanismus vyfotit? Ted mi neco posilala kamaradka, ale moc me to nepresvedcilo zatim.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 07:37

Karja prosim te ten kocarek ma na cedulce Teddies, muzu se mamky zeptat kde ho splasila. A my teda s druhou zabranu ani nenainstalovali, a to mame tyhle schody a krom starsi jeste psa, ktery na ty decka vubec nebere ohledy a klidne je sejme nebo na ne slapne... A mala po nich beha jak srnka, hore dole.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 07:47

rasaNori no jo, po těchto schodech se dítě kutálí, ale my máme schody "s dírami", kterými normálně propadne, takže by taky mohlo spadnout z více než čtyř metrů na dlažbu. A nejhorší je ta zatáčka, ačkoliv je učíme chodit při zdi, stejně lezou pořád kolem toho sloupku, kde jsou schody úzké 3 centimetry a je to jak ležení po žebříku. Když jsou tam oba, berou mě všichni čerti.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 07:51

Karja jestli je hodně zvídavá, asi na to přijde. Ale chce to dvě ruce, jedna mačká dvě tlačítka směrem k sobě, druhá zvedá tu páku. Když se to blbě chytí nebo neodtáhneš ruku včas, umí to pěkně skřípnout prsty, takže i to by mohlo na čas odradit od pokusů ;)

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 08:36

rasaNori Ty jo,tak jsou holky fakt dobry teda! Ja bych je na schody spolu nepustila. Ale ona ta druha neni na sebe moc opatrna, je to takove strevo,do vseho po hlave.

Jo moc diky, ja to jeste zkusim pogooglit cemu je ten kocarek podobnej, ale kdyz se zeptas bhdh moc rada.

Pinot Noir Diky. Slibila mi kdyztak dat svoji kamaradka, plus deda rikal, ze zkusi neco dat neco na tu nasi stavajici, tak uvidime. To jsou ty samodomo vyrobky, vzdycky se nakonec ukaze, ze je to na nic!

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 08:49

ql

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 08:56