Potrefenáhusa to se nedivim, mame tu kuklu taky a poprve jsem mela co delat, abych ji male na hlavu narvala. Ale uz trochu povolila a jde to snadno. A je skvela. Urcite ji pak koupim i vetsi velikost.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir moji synovci poobede spavaju stale, jeden budete mat tento tyzden 6 rokov, mladsi ma necele 4. Ten starsi uz teda nie uplne kazdy den. Najma ten mladsi poobedny spanok vyslovene potrebuje. Vecer chodievaju spavat o cca 20.30.
Mi oba kluci přestali spát po obědě v roce a třičtvrtě, mladší teda občas usnul ve školce, starší ani náhodou.
Emi tchibo byla kombineza cislo dva. Obri. Velikost 62/68 byla snad jako 80 z hm.
Ja jeste nejakou objednam, mam vyhlidnutou jednu z hm, jen me proste to online nakupovani stve. Ted snad na cas vystacime s fleesovym overalem a pak se snad otevrou aspon nejake obchody s detskym oblecenim. Normalne bych zasla do obchodu a koupila neco odpovidajici velikosti a za ctvrt hodky odchazela, ted nakupuju naslepo, velikosti jsou ruzne velke a vsechno je probrane, kdyz mi neco padne do oka, stoprocentne nemaji nasi velikost, musim cekat na kuryra nebo behat do zasilkovny, ty nejblizsi u nas jsou bud zavrene a nebo porad preplnene. Stejne to bylo na jare, mela jsem doma obleceni pro novorozene ve velikosti 62 a narodil se mi drobek s velikosti 44, mama objizdela vsechna tesca v okoli, aby mela mala doma neco na sebe ![]()
Mě jedno dítě poobede nespalo asi od 2,5 let, ale to mladší.
u te jsem mela pocit, ze by si ráda odpoledne schrupla ještě ve škole.
Pinot Noir tak, každý máme něco, já mám pocit že si na to spaní stěžuji furt. Jinak jsou holky skvělé, jen kdyby nám dospělým někdy dopřály volný čas... Ony z toho jednou vyrostou, tak doufám, že se nám s mužem podaří udržet si chtění trávit spolu večery...
Zuzuli Dobře to znám, dcera byla taky drobeček. Taky jsme po porodu dokupovali mini mimi věci, jen mně s tím pomáhaly kamarádky, protože v porodnici jsme uvízly na 14 dní, ale oblečení pro malou jsem musela mít vlastní.
Nejhorší je, že ty velikosti výrobců jsou opravdu jen hodně orientační. Držím palce, ať je další kombinéza ta pravá. Mně pomohlo kupovat osvědčené věci opakovaně i ve větších velikostech a nákupy na MMB, protože tam jsou obvykle u oblečení napsané míry (kupovala jsem tam i nové věci z HM, z Anglie, Tchiba...).
Pinot Noir ... Ony z toho jednou vyrostou, tak doufám, že se nám s mužem podaří udržet si chtění trávit spolu večery...
presne tak. Hlavne to partnersky preklepat. My s muzem mame co delat, ony ty silene vecery a neustaly kolotoc jsou v tomto smeru dost zahul. Ale zatim dobry a docela se nam ted i dari starsiho uspavat uz pred desatou![]()
Syn tiež poobede spáva, sem-tam nie, z nejakých organizácnych dôvodov a vtedy je vidno, že mu to chýba.
Skokovo nerastie, normálne pomaly kontinuálne a keď mu tie rukávy ohrniem, nie je mu to komfortné. Hlavne tie dvojvelkosti majú sedieť väčšej z tých veľkosti, tak ako mu má byť niečo dobré, čo má obliecť aj o 10 cm väčší?
Jinak jak se tu resi ty nakupy obleceni - ja dnes poridila docela pekne veci na lyze a pani mi k tomu pribalila jeste to, co nam chybelo - puncochace a rukavice. Mam z toho fakt radost, ze to nemusim nikde lovit po eshopech. Radost mi kali jedine to, ze za ty veci navic nic nechtela a moc me mrzi, ze jsem s sebou nemela ani cokoladu. Byla jsem nejak zblbla a rekla jen dekuju.
presne tak. Hlavne to partnersky preklepat. My s muzem mame co delat, ony ty silene vecery a neustaly kolotoc jsou v tomto smeru dost zahul. Ale zatim dobry a docela se nam ted i dari starsiho uspavat uz pred desatou
držme si palce ať to dáme. Nedovedla jsem si představit jak to může být náročné, hrozně mi chybí večerní klidný čas ve dvojici...
barbucha tak na jaké video se můžeme těšit my? Barbucha ve větrném tunelu nebo v Surf arene
?
Tak leda barbucha v houpacím křesle s pletením a la ovčí babička
(kdyby teda uměla plést)
Mladýmu pánovi jsem chtěla dát k narozeninám (příští tejden) pilotování na trenažéru... z toho nebude nic... a zřítelnice velmi pravděpodobně taky setře. Ach jo. Loni jsem s ní chodila aspoň do jumpparku, na střechu Lucerny jsem ji vzala, do muzea iluzí... letos fakt budem asi trčet doma. Doprčic!
PS
Jestli teda vůbec dorazí, to je taky ve hvězdách tady v tom bordelu.
Gatita tím se vůbec netrap. Když něco prodávám, vždy se ptám, jestli nepotřebuji ještě něco a ty malý věci přidám zdarma. Než bych prodávala po jednom punčochy, rukavice, kloboučky, to je radši přidám navíc a jsem ráda, že je někdo užije.
Zuzuli je po dvou dětech, tak v povolení moc nedoufam
žluťásek ja to mam stejne, ale i tak... Nezbyva nez poslat dobry skutek dal;)
Já bych teda taky jen stříhala konečky, ty vlasy se fakt úplně vymění, kluk měl jemné zlaté kudrny až na ramena jak barokní andělíček a postupně z toho měl husté tuhé rovné háro.
Ty jsi matka mého syna? Ten to měl přesně tak!
Nás sa všetci pýtajú po kom majú naše deti svetlé vlasy (v lete od slnka až blond). Ja mám tmavé a sambo je celý tmavý a chlpatý ako čert
. Ale keď bol malý, bol úplný blondak s rovnými vlasmi (teraz má mierne kučery).
mnum My jsme taky bez spolecneho casu. A uprimne, hrozne jsem si odvykla:-D:-D. Nastesti teda uz neuspavam tak hrozive jako ty, to bylo desne, to rvouci dite do pulnoci. A v kolik to tvoje miminko vstava?
Takze i kdyz mala usina uz driv, jsem celej vecer v pohotovostnim rezimu,mala se hrozne vrti a pobrekava a vyzaduje proste pritomnost nez vytuhne tuhym spankem, coz je v dobe, kdy jim vytuhne i sambo. Ale jako kolikrat si jdu s ni lehnout treba v pul 9, a vstavame v pul 8, coz znamena, ze jsem jedenact hodin lezmo!!!Fakt husty. Ale jsem mnohem odpocatejsi, je to znat, ja to tak zacala delat, kdyz jsem na podzim mela nejake unavene obdobi, ze jsem cejtila, ze musim chodit driv lehnouta uz jsem to tak zavedla. Stejne jsem mela vecer same hovezi napady typu vareni obeda na druhy den, vytirani, do toho jsem odbihala k tomu pobrekavajicimu diteti a uspavala znova. Takhle si lezim, obcas pohladim po rucicce, no je to lepsi. Snad to tak ale nebude do jejich osmnacti!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí