Pinot Noir ale musíš kvůli tomu vstávat v pět![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
AAno, já mám většinou obojí napůl
TTaková chytrá horákyně
Evaeva ne, v pět vstávám, abych měla čas na své koníčky ;)
Můj šéf vždycky říkal, když někdo nestíhal: V noci spí a práce se mu kupí!
Musím mu dát zpětně zapravdu ![]()
Sice nejsme v přiznání, ale musím konstatovat, že mě skřivani opravdu nebetyčne se.ou! ![]()
Karja já k 1)navareno a 2)uklizeno přidávám ještě 3)neřvoucí dítě
zvladam max 2 body
continuity bohapustá závist ![]()
Potrefenáhusa a kdyz nerve, tak vestsinou zjistim nejakou slusnou pohromu... Takze muzh treba uklizet znova:D
continuity me taky, a slavky si kup sama :D ja bych se dokopala treba v lete, ale zase jsem vyhazela veci po spotrebe a tak:)
Pinot Noir to nee, já to brzké ranní vstavani považuji za druh nespavosti a to opravdu nepřeji ani nepříteli. ![]()
Jak tady píšete, že nemůžete spát ve dne, já vás vzdy strašně lituji.
Ale, co mě na tom skrivanstvi štve, že si všichni myslíte, že to je věc rozhodnutí: ráno brzo vstát a může to udělat každej.
Potrefenáhusa počkaj keď začne vyťahovať veci zo šuflíka a roznášať hračky po celom dome ![]()
Ale jako mne ten prevádzkový neporiadok už nevadí (aj keď ho mám dosť malý čo tak z okolia pozorujem), každý má iné priority. Ja rada spím, zacvičim jogu a snažím sa venovať deťom, to som si dala ako svoje momentálne priority dňa a som spokojná :) Vôbec ma už tie upratané a napečené a nastajlovane domácnosti nestvu, normálne som sa na ten adventný hrniec (ako vencu vraví syn) vykaslala lebo sa mi ho nechcelo robiť. A ako mi je dobre aj bez neho! Zistila som, že som sa zbytočne nútila do veci, ktoré sa mi nechcú a iba som bola nervozna a protivna. U nás doma je poriadok a nejaký veniec každému u..tak čo sa budem.
continuity souhlasím s tebou ve všech bodech. Jestli mi něco s malými dětmi chybí, tak to nejsou večery s mužem v kině, ale líná rána s mužem v posteli ;)
Evaeva ja lenivé rána praktikujem každý deň s deťmi, fakt sa hrozim návratu do práce a ranného vstávania. To bude najväčší šok.
Mrakoplas my poslední dobou taky, z postele vylézáme až po osmé, ale není to totéž. Dneska byl takový normální den, jak asi měli teď vypadat. Muž šel do práce, starší do školičky, mladší měl cvičení. Zvládli jsme být tam v půl deváté, ale musela jsem si dát budík. Obojí má něco do sebe, s těmi aktivitami do dopoledne líp uteče, zvlášť teď v zimě. Ale jsem ráda, že zítra jsme zase doma;)
Karja já k 1)navareno a 2)uklizeno přidávám ještě 3)neřvoucí dítě
zvladam max 2 body
Tak ale z tohto tiež max 1 bod, včera reval 0,5 hodiny lebo si mal pyzamove gate prezliecť. ![]()
No a máme teda ten low cost denný plán a v piatok a dnes ráno to fugovalo! Akurát že nemáme obrázok so všetkými našimi činnosťami, tak som sa dnes pokúsila v práci vymyslieť niečo, šéf to ešte nevidel, keď sa zobudí, budem prezentovať.
A milujem dlhé rána! Preto mám skorvanka ![]()
Evaeva ne, v pět vstávám, abych měla čas na své koníčky ;)
vis, ze pred desatou se nema pit!
continuity Já vím, že to není věcí rozhodnutí!! Jsem skřivan, ale bydlela jsem s holkou, kterou probudit před jedenáctou bylo o život. Vtipný bylo, že u nás často přebýval její přítel, aktivní policajt, kterému nebylo za těžko v pět vstát, jít si zaběhat, v půl sedmé si se mnou dát kafe, pak si zacvičit....a v osm měl pocit, že jeho slečna už musí být opravdu vyspaná a nedal si to vymluvit. No litoval mockrát (a já s ním). ![]()
Garfie ti dva spolu asi nezůstali, co? ![]()
Garfie to má moje mama, ta má taky pocit, že v osm už všichni musí byt byt vyspani. Trochu se to zlepšilo vnoučaty a teda nikdy, ale opravdu nikdy si nedovolila vzbudit mého muže, který chodil do nočních. Jak s tím nemá žádnou zkušenost, chodila kokem něj po špičkách, zato mého tátu, toho tedy budi ještě v důchodu. Asi aby nezvlcel.
Přitom v noci blbě spí, takže se jí stává, že v rano šest po třech hodinách bdeni vytuhne a spí do desíti. Pak chodí a na všechny strany se omlouvá ![]()
Garfie to byla moje babička. Večer v šest už jí klimbala hlava, po zprávách v osm šla spát, a o půl páté ráno už běhala po dvoře, krmila slepice, králíky, dělala nudle, prostě cokoli, a když my kolem osmé o víkendu vstávali, tak jsme byli za hrozné vyvrhele, co půl božího dne prospí :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí