Zuzuli ten ecover zero mi přijde, ze moc nepere, ale já gely nemám moc rada. Tierra verde jsem měla zkusmo prášek na pleny (tak se to jmenovalo), přišel mi v pohode, ale je tam taky mejdlovej základ
Vše o těhotenství a dětech
Jinak my si zrovna dneska říkali, ze bydlet v paneláku, je to asi krusny, dite teď zkouší, co hlasem dokáže, lezi v zidlicce a vydává různý zvuky, papousek hadr.
na mě busili kvůli, ehm, skákání gumy, když jsem byla malá :-)
Potrefenáhusa pouzivam Ecover univerzalni nejakej, ma totiz hrozne hezkou flasku. A pere asi dobre? ja dontoho stejne sypu ten Sanytol furt. Vsecko je to poblity nebo od jidla.
Byla u nás na návštěvě ségra, takže tady už proběhly první dárky. A hra Smolíček pacholíček má veliký úspěch, Ríšu to baví, pořád to chce hrát. Tak kdyby někdo chtěl ještě tip na nenáročnou deskovku pro začínající hráče, Smol pachol, jak Ríša říká, je super!
711990 já miluju ecover jar, už roky
tyjo, ty flekaty hadry, to teď začne ![]()
Potrefenáhusa záleží na lidech, jako vždycky. Já bydlím v paneláku celý život a nikdy nebyly nějaké zásadní problémy a stížnosti. Pár jich za ty roky napočítáme, ale třeba pět.
711990 Ja te fakt tlapkam, mela bych z toho stazeny zaludek taky.
Potrefenáhusa No tak ten prvni pulrok by se ty slabsi povahu sousedu asi prestehovaly...ale taky si to neumim predstavit, asi by ze me byl uzlicek nervu.
Pinot Noir jeej to som tu nedávno písala, že starší dostane na Vianoce tu retro verziu. Teším sa na ňu samozrejme najviac ja ![]()
Mrakoplas my dostali právě tu retro edici, ale když to pak ségra viděla, byla naštvaná a prý nám dá ještě figurky ze své neretro, protože tyhle retro jsou strašlivě malinké. Blbě se to bere do rukou, je to fakt droboučké. Jestli se k tomu dostane Viktor, tak je polovina v mžiku poztrácená. Ale jinak super, nečekaný úspěch.
711990 ten sused je debil, ale obdivujem ťa, že zvladas Tondov plač, ja synov nezvládam doteraz.
A viem, že tu máme právničky, nejestvuje niečo ako právo rodiča, že keď dieťa vynechá obvyklý denný spánok (počas ktorého matka nazbiera sily na poobedie), tak má večer rýchlo a skôr zaspať? A nie že pri ňom ležím dve hodiny (!!!) s držaním za ručičku, kým zaspí??? No áno, ako som si naučila, tak mám, že. A tie dve hodiny pekne potme, žiadne čítanie si. Dvakrát som vybuchla.
Pinot Noir mne sa tá neretro nepáčila, teda videla som ju len na fotkách. Ale kdesi v útrobách skríň rodičov možno máme ešte aj tu originál starú, ale tu by som deťom nedala zničiť :)
letfenixa no tlapkam moc. Ja už som syna naučila, že si pri tom čítam na mobile lebo inak by som buď zaspala alebo presne ako píšeš, vybuchla. A to právo určite existuje! Mali by ho v škôlkach vyučovať :D
Mrakoplas ta sestřina neretro je dvacet let stará, takže bůhví, která to vlastně je
. Každopádně říkala, že v té jejich jsou figurky větší a líp se s nimi manipuluje. A když spadnou pod stůl, najdeš je. Já to neznala vůbec, takže srovnání nemám.
711990 hele třeba jsou jen zoufalí:-) jasně, že to nepomůže ničemu, ale když jsem měla moc práce a chodila domů po půlnoci a nejpozději v šest vstávala a zase tam šla a ve tři začlo sousedům řvát mimino, tak to bylo fakt hrozný, jako uvědomovala jsem si, že to nedělaj schválně, ale teda stálo mě to dost úsilí :-), protože to, žes teď usla a za chvíli vstáváš, a budí tě cizí dítě, je fakt děsné...
nolita ja to chapu, ze je zoufalej. Ale ja to dite proste zahlusit nemuzu. Delam vsechno pro to, aby nejecelo, ale tohle ovlivnit nedokazu. A nedeje se to denne, ani tydne, ale treba jednou za mesic? Ale i kdyby to bylo denne, tak co mam delat?
711990 je to blbec, ale to ti nepomůže. Moje babička by ti poradila koupit mu na vánoce flašku a jít se omluvit. Ale já bych spíš poslala muže, ať se zeptá, jestli by to za vás na chvíli nevzal:)
Evaeva jeste jednou zabusi a nebudu nikoho posilat, ale jsem odhodlana tam jit i s jecicim Tondou se zeptat, co by mi poradil....
711990 Aha, ja myslela, ze.je to obden. Tak jednou mesicne, to je fakt nejakej slaboduchej dost!
711990 však píšu, že nic s tím dělat nejde, resp. že to není schválně, jen dávám pohled z druhé strany, kdy i když si to všechno člověk uvědomuje, tak prostě nějak zareaguje... v normální dny to vůbec neprožívám, ale třeba tehdy to bylo fakt šílené a opakovalo se to, a fakt jsem neměla daleko na ně taky zabušit (což jsem teda neudělala přesně proto, že malé děti prostě někdy brečí a co s tím), ale fakt to bylo šíleně frustrující .... jinými slovy možná je ten soused jen debil, jak tu zaznělo několikrát, a to vůbec nevylučuju, ale možná ne...
Já mám taky tip na super hru pod stromeček, kdyby někdo potřeboval. Dětská karetní hra od Djeco Little Match, české eshopy ji mají jako Malý zápas nebo Malé dvojice. Jsou to barevné, velmi pevné, odolné karty se zvířátky, čtyři druhy zvířat v celkem pěti barvách, každé je tam 2x. Dá se s nimi hrát spousta her, základní princip je zjednodušené dětské Prší (bez esa, svrška, sedmičky apod, ale to by se časem klidně mohlo zavést). My jsme dneska hráli asi tisíckrát dokola Zelenou louku a Prší. Syn je z toho úplně u vytržení. Šlo by s nimi hrát i pexeso, černý Petr, kvarteto, apod.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí