nolita jo, ja to chapu. Ono me to taky terorizuje a to je to moje dite![]()
Karja no ja byla odhodlana ho zacit v noci odstavovat, tskze ted by to asi par dni za sebou bylo no. Ale naposled busil nekdy v lete, od ty doby Tonda spal bez jeceni...
žluťásek já jsem ji chtěla pořídit, ale smůla, bude až v lednu
nebo víš, kde ji mají?
711990 chápu :-)
Evaeva agatin svet ma skladem
Heele, jaky nausnicky jsou nejlepsi, kdyz jsou ouska citliva? Myslela jsem si na chirurgickou ocel, ale moc se tech detskych nedela, tak mozna jsem si to myslela spatne? Minule ten prechod z plastu na zlato byl katastrofa, ackoliv ted si to zlato uz sedlo. Stale ji jedna plastova jeste v uchu strasi.
Pri príležitosti Risovych Vianoc sme dnes ozdobili stromček.
žluťásek díky, kouknu na to
Edit: Já nehledala pod malé dvojice, ale zápas
711990 to mi je líto, že kromě proječené noci máš stres ještě ze souseda... Já bych za ním na tvém místě zašla, pokusila bych se mile, vstřícně - snad to není přednasranej morous. Držím palce!
Karja já už ani tu ocel nesnesu moc dlouho, naušnice jsem úplně přestala nosit. velmi velmi občas si nasadím z bílého zlata, ale brzy mě to začne bolet a zas jdou na rok ven. je to smůla, nic se s tím asi udělat nedá
711990 navrhni mu štuple do uší, alebo mu rovno dones aj s tou fľašou :-) Inak fakt ľutujem, je to strašné, snáď pochopí, že s tým nevieš nič urobiť, a tiež by si dala všetko za to, aby to dieťa neplakalo
Ríša má dva kazy ![]()
Aranel ja bych si nasadila sluchatka a neco poslouchala....fakt buseni nic nevyresi.
Pinot Noir ajaj, to mě mrzí
jak to budete řešit? Toho se dost děsím, že by mohlo někdy nastat...
Malenge zubařka to chtěla hned opravit, nepovedlo se, hrozně se mu navalovalo. Takže to tam máme pořádně čistit a zkusí to příště. Uvažuju, že na ty dva zuby budu dávat ten gel Elmex, je teda od šesti let. No jako sere mě to. Obě dolní čtyřky, pěkně uprostřed na horní plošce. Člověk se drbe s mezizubními prostory a pak tohle!
711990 tak na souseda, co měl celé noci puštěnou Primu, že mi poskakovala postel, jsem občas bušila. Na lidi vracející se z hospody, kteří se mi usídlili pod oknem do ložnice ve 3 ráno a rozhodli si řevem a pláčem vyjasňovat vztahové problémy, jsem houkla, ať jdou jinam. Dělníky v 6 bušící na nějakou kovadlinu (opakovaně několik dnů) požádala, zda by tuto hlučnou činnost mohli dělat později atd. To je vše ohleduplnost k ostatním, ovšem nervovat bušením matku plačíciho dítěte, hmmm. Pán bude asi sympaťák ![]()
Pinot Noir ach jo. Já jsem si právě říkala, že to je snad neproveditelné u těch malých dětí, aby zvládly tak dlouho spolupracovat... gel neznám, neptala ses zubařky, jestli by to doporučila? Myslím, že ta věková hranice by snad vadit nemusela.
Pinot Noir ten gel může pomoci u počínajícího kazu, jestli už byl na opravu, tak se bojim, že už moc nezmůže ![]()
Syn byl na ošetření kazu už jako malinkej, byly mu tak dva roky myslím, možná ani ne. Zmáknul to úplně bez slzy, nechápala jsem. Asi nevěděl, co ho čeká, já se bála tisíckrát víc. Podruhé už plakal a pak za půl roku nechtel na prevenci, tak šel s tatínkem a úplně v klidu.
Tak možná kdyby šel Ríša s tatínkem, jestli by nepomohlo?
Edit, čtu nepozorně, s navalovanim tatínek nepomůže, pardon za nesmyslnou radu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.