Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:04

Myrtila ten lindex má mnohokrát do roka 25% slevy a z moji zkušenosti to oblečení fakt vydrzi

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:06

Myrtila a až budeš chtít něco "funkčního", tak doporučuji little angel, letní i zimní verze, ten outlast materiál je úžasný, úplně ho miluju  jen ta cena no... ale já pořizuju hodně bazar věci nebo pepco, třeba v lindexu téměř vůbec, to mi přijde moc drahé, a pak právě ten outlast, který je teda ještě dražší, ale má svou přidanou hodnotu.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:10

Myrtila Ja jsem ted chtela nejaky silnejsi body a hlavne ke krku a objednala jsem to tady primamama.cz. koukam, ze jedno body je znacka babynellis, dalsi jsou v pracce. Jsou silnejsi nez z HM. Ty moje jsou zrovna na hubenoury, to bych ti pripadne vic specifikovala, jaky mam;-)

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:13

Malenge

PPřesně tak to mám já. Lindex je na mě moc drahý, ale za Little Angel se ty peníze dát nerozpakuju. Taky vydrží několik velikostí, ale zase jak je to funkční oblečení, ne na denní nošení, máme dva kousky a to stačí. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:17

dzizisketa  ještě mi teď maminka ušila ty prodlužovací pásky mezi nohy, takže syn je teď nosí ta stejná už od března. Ale za obyčejná bavlněné body bych to nedala...

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:20

Ja mam podedene veci, sama jsem si koupila lindex (potvrzuju vydrz a esteticnost) a par kousku merino. Ta cena uz je jinde, ale clovek jich nepotrebuje dvacet, v aktualni velikosti mam body a overal Joha a pomalu mi dite dorusta do par kousku Crawler, ten za me nejprijemnejsi merino ever. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:21

Pinot Noir taky mi F and F přijdou dost široká. Ale mám pár s krátkým rukávem a některá jsou naopak úzká.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:22

Jos já koupila silnější vroubkovany joha body a jsou úplně super

plus teplej overal a kuklu....strasny, ze je to fakt na jednu sezónu, ale zas to fakt funguje

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:23

Jos

JJohu jsem teď malému taky koupila body, ale trochu mě zklamal střih, je spíš kratší a úzký, malý je v něm trochu jitrnice. Asi zůstanu věrná outlastu. Jo, ale máme super merino kuklu, výrobce Nosíček. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:44

dzizisketa Jo to body je docela uzke, oproti treba tomu Crawleru, ktery je opravdu rostouci a inteplaky od nich nosi asi od mesice (kdy ho mel az do podpazi) a aspon dva mesice mu odhadem jeste bude.

Potrefenáhusa Se neda nic delat, no. Zase jestli toho nemas furu, tak se to vyuzije dost a muzes to i prodat. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:45

barbucha a nemuzes jim ty bundy treba koupit vetsi na pristi rok? Ja taky nic nechci, kdyz uz to mam koupene nebo zdedene, celkem chapu, ze Tva snacha nechce mit ty veci dvakrat. Teda vlastne ctyrikrat. Obcas se takhle domlouvame s tchyni, kdyz neco nekde vidi, moc a moc to chce koupit, ale my uz jsme saturovani.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:50

Gatita přesně, vždyť těch hader nutných je už tak hodně, ještě k tomu přidávat další . Už tak nás kluci vytlačují z předsíně.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Myrtila ten lindex má mnohokrát do roka 25% slevy a z moji zkušenosti to oblečení fakt vydrzi

​ja mam hrozne rada ta jejich pyzamka na zip...ale teda taky je nakupuju jen v tech akcich. Obleceni deti uz moc neresim, ale to je tim, ze starsi syn je sveraz a nenecha se moc strojit. Nekdy je mi to lito, sluselo by mu leccos.. Nestitim se zdedeneho, obcas se snazim podporit nejake lokalni vyrobce, ale nestydim se ani do pepca. Je to takovy nahodily, od kombinez za tisice po mistni sekac. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:07

Potrefenáhusa Prave pri tech poslednich slevach jsem na netu na Lindex koukala, ale to jeste dite nebylo na svete, tak jsem nechtela kupovat dalsi veci do zasoby. Mrknu, jestli to zase nezlevni ted po Vanocich. 
Malenge Na Little Angel jsem uz koukala, i jsem mela moznost si tu letni verzi osahat, a libilo se mi to. Zatim funkcni obleceni teda spis nepotrebujem, to asi az jestli budu nejak vic nosit v satku (uz ho mam, ale zatim mi chybi odvaha tam to mesicni mimino nacpat ). 
Karja Diky, mrknu se na ten web, taky mam prave radsi silnejsi kousky, co jsou ke krku. Coz teda jde zase ruku v ruce s tim, ze mu to nemuze byt siroke, aby mu to neodstavalo. 
INCOM1 Ty body z CA jsou kratke uz pri nakupu, nekde jsem tu uz mozna psala, jak jsem nakoupila velikost 62-68 a az doma v porovnani s ostatnima jsem zjistila, ze je to spis 56. Zase jsou ale z pekneho silneho materialu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:09

Potvrzuju Lindex na hubený a dlouhý, plus že to fakt vydrží, při posledních 25% slevách jsem tak koupila džíny do foroty - úplně ty stejné s kočičkami, jako měla na podzím, takže se na jaře doufám vyhneme scénám "nechceš nový". A včera mně napadlo, že manželova maminka bude určitě taky myslet na dceru s nějakým oblečením, tak snad z toho nebude u nich pod stromem scéna "nechceš knoflíky/proužky/puntíky/červenou/hnědou/modrou/moc velký/moc malý/whatever

Jo a ten Little Angle fakt za tu cenu vydrží, loni jsem kupovala tenké a teplé softshellky (dají se u kotníků i v pase stáhnout, takže je možné koupit větší) a funkční triko, a je to jako nový i letos (nesuším to v sušičce).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:14

Myrtila no ca má ty body zhruba o tu velikost menší, pepco tak o půl menší, naopak lidl skoro o velikost větší.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:15

Pinot Noir no rekneme ze body ma trochu sirsi, ale na delku ok, a nohavice kratsi, ale v pase sedi to tesco ji sedi mnohem lip, nez jine znacky, mame teda jen jejich leginy, a z c&a mame jen ponozky a par kusu body. H&M vede

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:17
Reakce na Zarinya:

barbucha ja bych mela asi jine duvody nez tvoje snacha,ale me bys perovkou taky radost neudelala.To uz mi nesmi do domu.

​Proč? Jsou lehoučký a teplý... dobře by se jim v nich běhalo. A já to nechtěla jako dárek k vánocům  - to je mi jasný že by haranti neskákali nadšením!

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:20

Gatita 

Příští rok je až za rok a nikdo nechce skladovat víc krámů než je třeba. Navíc nevíš, jak ti harant vyroste, to má cenu kupovat jen v aktuální sezóně podle mě. 

Tak nic, no.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:21

barbucha za prve nemam susicku a za druhe je z toho hrozny bordel v aute.