Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:22

Hele a u toho outlastu vam nevadi ze je to polyester? V cem spociva ta funkcnost? Cenove to stoji jako merino, ktery je aspon prirodni...Malenge a dzizisketa 

edit: ne teda primo polyester, ale nejaka zahadna latka, jejiz puvod nejde dohledat. Koukala jsem jeste na zajimavy clanek tady

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:24

Zarinya 

Bordel... no jo, péřovka je zralá na vyhození, jakmile pustí první pírko...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:28

barbucha no ja vsechny perovky darovala i muze,protoze to z tech sedacek nejde poradne ani vysat,proste uz to nechci.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:38

Zarinya to chce auto v kuzi 

ale jinak barbucha ty detsky veci se furt perou a perovka prece jen tolik nevydrzi, i kdyz maji susicku tak muze byt po 5-10 prani na vyhozeni. to by mi prislo taky skoda a hlavne pokud by ji potrebovali, tak kupovat novy zimni hadry na konci zimy je pro maly decka hola pitomost (asi jako ty "do zasoby")

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:39

711990 Dik za rozsireni obzoru, Outlast jsem znala jen velmi vagne. Merino si sama nemuzu vynachvalit, cloveku staci na hory pomalu jedno triko (utlocitni prominou), jaky rozdil od dob, kdy jsem nosila Moira ultralight trika (funkcni, ale to tak smrdelo). 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:40

viktorka_od splavu to by sice vyresilo vysavani sedacek,ale ten bordel z peri vubec.A kozeny sedacky bych taky nechtela,sem rada,ze je nemame ac mame auto kde to v 90%byva.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:45

barbucha jo jo, napadlo me to jako kompromis. Se zakramovanim by si snacha nepomohla, to je fakt. Ale blbost to podle me neni, u zimnich veci to delam dost pravidelne, ze neodolam dobremu kaufu na konci sezony. Jeste se mi nestalo (jednou mu teda byla trochu vetsi), ze bych se u techhle veci minula velikosti, ale moje dite roste dost pomalu a predvidatelne.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:48

Gatita jo, zimní bundy taky kupuju po zimě. Zlomek ceny, velikost vždycky sedla.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:54

Myrtila do zásoby fakt v lindexu nemá význam kupovat, oni maj ty slevy furt 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:55

711990 to je fakt zajímavej článek, dík! Já měla pro dceru merino body, když byla miminko a bylo super, pak jsem přešla na outlast, který mi přijde, že přecejen není tak drahý, je moc příjemný na tělo a i podle toho článku vhodný pro naše účely - tj. chvíli někam jdeme (=pohyb), pak si uděláme základnu (oběd, nějaké hraní=bez pohybu), pak se jdeme projít/proběhnout, pak zase hra vsedě, pak jdeme zpět k autu. Při tomto střídání pohyb/klid a oblečení outlast-fleecová mikina-zimní bunda a na nohy zateplené legíny a zateplené softshelly dceři nikdy není zima. Když je pod nulou, přidávala jsem pod bundu ještě vestičku a samozřejmostí jsou vždycky merino ponožky a kulich.

Lyžovala taky v outlastu, jak byla prťavá, byl to vejlet na 3 hodiny maximálně a namočení spodní vrstvy nehrozilo.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:56

viktorka_od splavu 

Na jakým konci zimy? Teď máme teprve začátek!

Gatita 

Ve výprodejích po sezóně si troufám jen na hadry pro sebe Prostě babička si utrhuje vod huby, jen aby bebánci chodili v novým, odpovídajícím ročnímu období a aktuální módě!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:14

viktorka_od splavu já teda na péřovky pro děti nedám dopustit. Když se to nepere zrovna v arielu, něco to vydrží ( a to ani nemám sušičku).malé, lehké, na cestování skladné, musejí být nabalení jak cibule.  Letos mi jedno dítě odmítá nosit zimní bundu úplně, se slovy: mami já si vezmu tu lehkou. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:14

711990 ten článek je fajn a vlastně odpovídá i na tvůj dotaz, outlast vyhovuje našemu způsobu života. Plus teda já osobně jsem ještě nenašla merino, se kterým bych byla bez výhrad spokojená, myslím jako oblečení pro sebe, všechno mě (aspoň lehce) kouše a nehřeje!! On mi to nikdo nevěří, ale např. i ty nejdražší devold lyžařské spodky, o kterých prodavač přísahal, jak budu hezky v teploučku, jsou mi k ničemu. Já se prakticky nepotím, i třeba v sauně mi trvá 10-15 minut, než se potit začnu. A s dětmi nikdy nepodávám takový výkon, abych potřebovala oblečení, co na mě uschne. Kluci to mají stejně. Nepotí se, pokud teda nepočítám horké léto v autosedačce. V zimě nosí reimu kombinézu a kvalitní boty, v životě se nestalo, že by byli mokří. Kdyby v létě zahučeli do potoka, převléknu je, nenechala bych je ani v mokrém merinu teda

edit: a přírodní nepřirodní je mi teda upřímně (i s ohledem na fungování celého tohohle světa) úplně šumák.

Online dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:24

711990

NNe, že není přírodní mi vubec nevadí, sama mám funkční oblečení z umělých vláken. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:30

Už je to tady! Výtvory ze školky!

Takže dotaz: máte takové ty sítě na zavěšení obrázků? Nebo jaký systém? Obrázků už taky máme hromadu. Vždycky bych mu pár nejnovějších pověsila v pokojíčku, tak řeším, jak. Vůbec nevím, jaké jsou možnosti.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:33

711990 a ještě bych ráda dodala, že je mi taky velmi sympatická firma výrobce, dlouholetá česká společnost, často oceňovaná i za to, že nadpoloviční většinu zaměstnanců tvoří lidé s handikepem. Ráda je podpořím. Nějak si tím možná kompenzuju ty pepca, f&f a spol.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:34

Jos no presne, jsem hrozne rada ze jsem presla na merino a ty smradlavy "funkcni" umely veci vyhodila. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:36

Malenge dzizisketa jj diky za odpoved. Ja u obleceni hodne resim prirodni vlakna a umely, i kvuli atopickymu ekzemu, tak me to jen zajimalo.

Jinak v Pepcu nenakupuju, ale i merino se da koupit z lokalnich firem. Ja pro Tondu mam teda nemecky Engel, ale jsou i cesky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:40

Malenge Tak spousta znacek s funkcnim oblecenim je ceska, cesi jsou blazni do outdoor aktivit. Treba muj zminenyCrawler nebo spicka v goretexu Tilak. Nebo Penguin, Moira...

Online dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:46

Jos

VVčetně mushingu, třeba Eurohusky je světově proslulá, nebo Zero DC. A přitom jsme jeden z nejtlustších národů, teď nevím, zda jen evropsky, nebo i celosvětově.