Pinot Noir tak nějak. Výlet je pro ně prostě delší pobyt venku. Je teda pravda, že v zimě na dlouhé výlety do přírody nechodíme.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Jo, to taky vubec. Nefunkčnější věc, co měl, byla kombinéza, tu měl na sobě jeden týden loni v Alpách. Letos má oteplováky, ale těžko říct, jestli na ně vůbec dojde, tak jako tak má vlastně jen městskou bundu mi teď došlo
Zábavné aktivity v mém světě prostě zahrnujou především sucho a teploty na 25 stupňů
Možná kdybych měla toho venčícího typa, co vyžaduje vycházku za každého počasí, ale to naštestí nehrozí.
MP Meri my chodíme na procházky za každého počasí. Ale to máš hodinku venku. Do deště má gumový obleček, na sníh bundu z Lidlu. Syn se za každého počasí válí po zemi, drhne břichem po betonu,... Vrchní oblečení nevydrží déle než sezónu neposkytuje.
Máte někdo zkušenost s tou modelovací hmotou ze solamylu? Hrozně se mi líbí, ale drolí se to tak, že jsem to nechala synovi k volné zábavě a počítám, že za hodinu to shrábnu do koše. Zkoušela jsem to namočit, ale moc to nepomohlo, vykrajovat z toho nejde. Nevíte, kde by mohl být problém?
HHodinku? To se máš. Tady se u domovních dveří řve, že ještě nechce domů, i po dvou a půl hodinách.
Jo a uz od rana chci poradit, ze na detskou seboreu je dobrej sampon Toník od Nobilis tilia
BBeztak to doporučuješ jenom kvůli jménu ![]()
A dík za článek o merinu vs. outlast, zkusím si pořídit něco merinového a uvidím. Doufám teda, že najdu něco na běhání.
kdyz je venku 20C tak to asi lze, ale v chladnějším počasí, natoz v zime si člověk dost koleduje.
dzizisketa samozrejme:D ja ten prvni presne dostala jen kvuli jmenu, ale je fakt super, Tonda mel jen naznak a pak to zmizlo. No a pak jsem ho zacla pouzivat i na sebe!:) Jinak na behani nosim merino tilka nebo trika Icebreaker jako spodni vrstvu. Nahamounila sem je vloni v lete jak melo Zalando ten 70% slevovej kod a jedno tak vyslo treba na 3 stovky. Kazdopadne je to ta lehci gramaz v kombinaci s nejakym umelym vlaknem. Mam i 100% merino, to uz muze slabsi jedince kousat. Taky mam merino triko z decathlonu, ale to hryze brutalne a hned se strasne zkroutilo.
dynda nedávno jsem tu o tom psala a doporučovala to pro kreativní děti. Nám se s tím pracovalo dobře, plánuju to ještě zopakovat tentokrát s nějakými pro Ríšu atraktivnějšími tvary, aby ho bavilo to pak pomalovat. Máme z toho ozdoby na schody.

Máme fotky zo škôlky, viete, také tie naaranžované od fotografa, gýč jak bič, ale keď je tam vlastné dieťa, je to krásne! ![]()
A neviem, na čo sa trápim s vymyslanim darčekov, stačí veľká krabica z dm od kuriéra a nie je väčšej radosti!
continuity Tak nocovala jsem i v mrazu, pravda, pod previsem, nebo v přístřešku kdesi na Ukrajině, tam bylo vždycky trochu tepleji, než aktuální teplota vzduchu. Nejakej alkohol tam byl vždycky, ale samozřejmě jsem si vědoma tomu, ze to neni nic doporučováníhodného ![]()
dzizisketa tak tady by se taky chtělo:) Tchýně tuhle se starším byla venku snad tři hodiny a stejně nechtěl domů:) Ale já v tomhle počasí nevydržím déle postávat na hřišti nebo u louže. Kdyby většinu doby jel na kole, vydržela bych klidně celé dopoledne. Mladší taky déle nevydrží, musela bych s kočárkem jít rychle. Když ho vyndám, tak převážně leží na zemi, zatím nechodí a ani pořádně neleze.
A prosím, byla to jedlá soda 200 g, kukuřičný škrob 100 a voda 150 ml? Někaký tip, na co pozor při zahřívání? Nějak jsem netušila, kdy přestat.
Pinot Noir My taky nic nemame a I to az poprvy tady ctu, ze maji mimina funkcni veci;-). Ale my na celodenni vylety jezdime jen za pekneho pocasi, a uprimne, vetsinu casu jsme nekde na hristi nebo v hospode;-)
. Mladší taky déle nevydrží, musela bych s kočárkem jít rychle. Když ho vyndám, tak převážně leží na zemi, zatím nechodí a ani pořádně neleze.
No a na to se prave hodí ty merino hadry
Pinot Noir Nádherný svícen, gratuluji!
A to ještě netušíš, že ho budeš muset uchovat do příštího roku! (naštěstí během těch 12ti měsíců upadne v zapomnění, ale neboj, nahradí ho lepší kusy!) Buď ráda, že nemáš holku, to by ses utápěla v růžové, fialové a ve třpitkách!
dzizisketa já můžu doporučit šampon od značky Linola.
Pinot Noir hezký :)
Garfie hele, zatím ne, vždycky něco doneseme ze školky, ukáže to tátovi a pak to můžu vyhodit. A doma dočmárá skicák, tak ho vyhodíme a dostane nový. Vím, že se to může změnit, ale zatím mu na těch výtvorech nezáleží. Bohužel teda ani při jejich tvorbě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí