TTřeba Crawler nebo KOA, ta má taky hezké věci. No já teda zvažuji i cenu, nejsme zapálení horolezci, takže ty levné funkční věci nám stačí.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge Já se taky prakticky nepotím a vypadá to, že díte bude po mně (přemýšlím, jestli jsem ho kdy viděla zpocenýho, potí se mu jen hlavička, když usíná
). Takže z funkčních věcí nekupuju nic, ani pro něj, ani pro sebe. Měl vlastně jen zděděné merino pyžamo na spaní v autě, tam byla fakt kosa. My jsem sice možná trochu dobrodruzi, ale zoufale nesportovní, takže pro nás to není.
Pinot Noir Já mám v plánu prostě nabouchat pár háčků a mezi to natáhnout cik cak silnější provázek plus kolíčky. Někde jsem si uložila inspiraci, ale teď to nemůžu najít. Výtvor ze školky už se ám taky hrnou.
711990 jasně, s atopem se nedivím, že to řešíš. Jinak vím, že existuje spousta českých firem, jen tato je mi v kombinaci s jejich výrobky velmi sympatická, hlavně od té doby, co mám téměř nevidomou kamarádku a vyslechla jsem si od ní hromadu historek o zacházení se zdravotně postiženými jak třeba u přijímaček na některé VŠ a pak speciálně na trhu práce
Jos
MP Meri ha ha, říkala jsem si, že jsme tu asi jediný městský lemry, který kromě obyč softshellu a goretexu v botách nic funkčního nepotřebují, a pak mi blesklo hlavou, no možná Meri by připadala v úvahu... ![]()
Pinot Noir Hele ja taky nejsem zadny sportovec. Ale sjezdujeme, driv jsme cestovali treba na mesic do Ruska, na Kavkaz ci Ukrajinu a i kdyz to byla jen chodici dovolena a stan jsme pouzili (krome Ruska) parkrat, tak nepromokave hadry jsou k nezaplaceni. Jo a snih mivame doma nekdy od listopadu do dubna. A bohuzel se potim, vetsinou kdyz jsem z nejakeho duvodu ve stresu (a to jsem skoro porad). Muz nosi merino trika i do prace, pred jednanim jen vymeni za kosili
.
Pinot Noir my taky nejsme žádný sportovci, ale chodíme hodně na celodenní výlety se psama a než furt řešit, do čeho to dite oblict (objednávat a zase vracet) koupila jsem nakonec proste merino hadry včetně teplých fuseklí a overalu a je proste oblečená na ven až do jara
Pinot Noir dětské výtvory visely všude, i na lednici.
Měli jsme nejdřív síť přidělanou na zdi, tam se to chytalo dřevěnými kolíčky na prádlo.
Pak, když to trochu ustalo, jsem pořídila rámečky v IKEA. To jediné vypadalo trochu slušně.
Dnes bych možná zvážila magnetický nátěr na zeď, tabuli děti využívají pořád, ale už na to nemám místo a navíc, počítám, že za rok, za dva z toho definitivně vyrostou.
Pinot Noir já jsem nedávno pořídila magnetickou tapetu, nalepí se na zeď. My nemáme ani lednici, takže se to všude válelo. Nicméně dcera nosí ze školky často něco keramického - teď dokonce dva svícínky. Paní učitelka si pochvalovala, jak je šikovná a jak ji to bavilo, že udělala hned dva...
continuity Mohučanka lednici nedám! Pokoj budou mít velký, největší v domě, tak ať je to tam ;) Ta tapeta se mi zamlouvá.
Pinot Noir Dcera má v pokoji na zdi natažené lano a kolíky. Na advent na něj dávám adventní kalendář.
Magnetická se dá koupit i barva a natřít kamkoliv.
dzizisketa Pinot Noir MP Meri prosimvas ja nejsem zapalenej horolezec, ale to merino nosim i ja normalne ven na pisek. Vyhnu se tim u sebe i ditete prilisnymu poctu vrstev. Ale oba se docela potime a mame ekzem a ja nesnasim trn pocit umelyho obleceni co se zatrhava o suchou kuzi. A ocenuju, ze ty merino hadry vypadaj naprosto normalne a nesportovne.
Mohučanka a jak se magneticka tapeta aplikuje? Normalne lepidlem na tapety?
Jos nasla sem ceskyho vyrobce, delaj i vlneny kosile!
711990 Je, dik. Muz dostane letos mikinu, tak budu vedet, co priste!
711990 ne, je samolepící. Ze zadní strany se strhne fólie a pak se musí dát velký pozor, protože kam se to přilepí, tam to drží.
Pinot Noir Haha, no já jsem ve svým okolí známá tím, že žiju tak, abych se pokud možno nezapotila, takže já jsem jasná ![]()
Lyžuju normálně v triku a svetru, když prší, tak po venku pokud možno necourám, ferraty chodim v tílku a mikině, horolezit to samý, jógu cvičím v teplákách, nic jinýho, co by smrdělo sportem asi nedělám. Na Ukrajině jsem byla v maskáčích a softshellce, když je mi zima pod širákem, zahřeju se radši alkoholem
Nic, já samozřejmě užitečnost těch věcí nezpochybňuju, jen pro mě (a pro dítě) je ta využitelnost malá, tak to byl jen příspěvek do diskuse z opačnýho konce spektra ![]()
barbucha já dětem koupila péřovky reima a nepustily ani pírko. Nosí je druhou sezónu. Ale teda jen na cestu do školky a do města, na hřišti by byly hned zralý do popelnice. A teda tmavě modrý, do růžový bych nešla. Stačí, když se natáhne na chodníku. Z velikosti bych stres neměla, od dvou let už ty děti tak děsně nerostou, že bys velikost na příští rok netrefila. Spíš bych teda řešila, jestli je snacha nechce, protože děti nepotrebujou víc bund, nebo protože jí péřovka přijde nepraktická.
Mohučanka to zni nebezpecne:D tak to jesre promyslim
MP Meri no já myslela hlavně ty aktivity s dítětem. Pro sebe nějaké funkční věci mám, ale pro děti ne, do aktivit, kde by nestačila bunda z Tchiba, se nepouštíme ![]()
711990 konkrétně to je tohle: https://www.magneticka-tapeta.cz/Magneticka-bila-popisovaci-folie-samolepici-d645.htm
Přilepovali jsme to teda ve dvou a bez přítomnosti dítěte, a drží to jak helvétská víra ![]()
MP Meri my lyžujeme, v létě chodíme na túry. S mužem máme sportovní trička, boty, nepromokavé bundy,... Pro děti funkční oblečení nekupuju, moc se nepotí, samozřejmě mají nepromokavé bundy a kalhoty, ale kupovat jim merino body, aby si ho vzaly jednou mi přijde zbytečný. Na kruháč a podobné aktivity mi stačí tričko a elasťáky nebo kraťasy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí