Pavlena jo, možná to budu muset časem taky řešit, mladší se mi zdá potivější, teda jako že už jsem ho zažila zpoceného, přestože se zatím pohybuje převážně rozvážným krokem. Od staršího to vůbec neznám. Za ty čtyři roky se ještě nezpotil, přestože je tornádo :)
Vše o těhotenství a dětech
Rozumbrada zase baví:
- Mami, ty más žvýkačku? A gumídci jsou taky žvýkačka?
- Ne, gumídci jsou želé.
- Tatínku, tatínku, já mám manželé!
![]()
barbucha mne hrozne překvapilo, ze dvojčata do jistyho veku fakt chtej oblikat stejně, logicky je i snazší to oblečení vzít proste dvakrát, ale od urcityho veku už zas naopak nechtěj to samy v žádným případě
ja jsem pro diverzitu a snase rozumim
Potrefenáhusa moje děti se radi obleknou stejně a to ani nejsou dvojčata. Pamatuji si,že jsme to se ségrou měly podobné, hlavně na dovolených a hrozně nás bavilo, když si nás lidi pletli. Je to akorát nepraktický, že se blbě ty věci rozdělují do skříně.
Našim harantům je to spíš úplně fuk - to je já s tím votravuju
A snacha se myslím nesnaží o nějakou diverzitu, jako že záměrně podporovat individualitu a tak, prostě bere to co má. Taky je to kluk a holka, tam je rozdíl nabíledni i tak ![]()
Ale na druhou stranu máš pravdu, pamatuju si moje bratry dvojčata, kdy je rodiče (zejména na nedělní vycházky) navlíkali do stejnýho, a kluci z toho šíleli... já musela mít něco tematicky podobnýho a šílela jsem z toho taky.
Už jsem asi vzpomínala na rakouskou pratetičku, která nás laskavě zásobovala nejrůznějšíma modelama, z nichž nejstrašnější byly kožený kalhoty s padacím mostem - ty vyfásli kluci, pročež já musela mít dirndl. Na vycházce jsme vypadali že každou chvilku začneme jódlovat (a vybírat do kloboučků, který jsme samozřejmě taky měli) ![]()
continuity my se se sestrou taky nejdřív rádi oblékaly stejně, mamka nám ušila spoustu šatů na léto. A pak přišlo období, kdy já se chtěla oblékat jinak a ségra stejně. Vždycky jsem si vzala nějaké ty šaty, ona si vzala ty samé a já zuřila a převlékla se. A pak se převlékla i ona:)
Potrefenáhusa Já klukům kupuju stejné věci (takové ty provzní typu trenky, trika bez obrázků, kraťasy), mladší dorostl staršího, takžemají stejnoi velikost. Abych to odlišila, tak staršímu odstříhávám lacky.
Ja bych si ty kluky tak rada hezky ohakla, ale ten starsi se nenecha. Je schopny hodiny plakat a pak nekam zalezt s tim, ze se v tom obleceni stydi ven. Tak jsem se na to vykaslala, ale je mi to celkem lito, vsude kolem mraky takoveho hezkeho obleceni...Uz ani babicky se nenamahaji neco nakupovat, protoze misto radosti by bylo slzave udoli.
Jsem zvedava, jestli ten mladsi bude tvarnejsi.
Prosim pekne, kde jsou k mani dily Tlapkove patroly? Na HBO jsou dostupne jen 2 rady. Pry jich ale existuje vic. Budu vdecna, kdyz me usetrite patrani po obskurnich strankach:))
Dnes jsem s Františkou absolvovala PCR testy na Bulovce, kdo potřebujete jet s dětma a máte žádanku, tak doporučuju. Skoro nikdo tam nebyl, ve frontě tak 10 dospělých a děti berou přenostně, šly jsme hned na řadu. Celkový čas tam strávený byl asi 5 minut včetně registrace.
Gatita amazon prime
Tabea dekuju, to vubec neznam, podivam se na to.
Potrefenáhusa jsem si na tebe vzpomněla, jak jsem teď žehlila mužovy bavlněné svetry a vesty, nosí je teď v zimě přes košili. každý týden peru na 40°C s malým množstvím obyčejného prášku na praní, aviváž už jsem nepoužila mnoho let, ani žádný ocet a podobné věci a jsou pořád stejně měkký. 100 % bavlna. vodu máme echt tvrdou, jak se u nás říká napustím si sklínku, půl vypiju zbytek dojím žličkou![]()
viktorka_od splavu no pansky bavlneny svetry máme v pohode, to jsou takový ty tenký, ale speciálně ty tlustsi dětský bavlneny svetry pleteny vroubkovanym upletem, to je proste všechno jak prkno
Potrefenáhusa pokud není rozdíl v materiálu, tak v čem? jinak sem si teda vzpomněla že mám jeden lyžařskej, koupenej kdysi v secondhandu, tlustý copánkový vzor, mám ho strašný roky, tak 30? a rozhodně je měkkej. já vlnu nesnesu a akryl je tak na tři praní, takže s tou bavlnou mám celkem dlouhodobou zkušenost..
viktorka_od splavu nevim
viktorka_od splavu já vím, že je tu akryl neoblíben, ale já mám dva akrylový svetry, oba nejmíň deset let a jsou pořád úplně stejný. Žádný žmolky, přetočený švy, nejsou vytahaný, tak nevím, co s nima děláte ![]()
žluťásek no co by? vemu na sebe, sundám, hodím do pračky na 40, vytáhnu, hodím do sušičky, vemu na sebe..
(jak tu občas někdo zmiňuje, že kašmírové svetry pere zvlášť nebo v ruce jednou za čas, protože to není třeba, tak to bohužel nemůžu)
žluťásek v těch materiálech jsou strasny rozdíly, já mám jeden akrylovej z manga, strašně ho miluju, je mu asi 7 let a je jak novej
no a nejakej z haemka byl po 3 vypranich na vyhození
viktorka_od splavu proc nemuzes prat zvlášť? Já mám vlnenych věci dost, když jich par nasbiram, vyperu je zvlášť společně
Potrefenáhusa Mne to ty detsky svetry taky delaji. Proto je uz nekupuji. Mikiny mi to udelaly nejake tenke, ale ty jsem prala hrozne casto. Jsem nejak myslela, ze je to normalni, az ted mi doslo, ze moje svetry to nedelaj, ale ty neperu tak casto...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí