Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:47

Potrefenáhusa a uggy :-) Ja si ich na to postávanie vonku neviem vynachváliť

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:56

betsey uggy sou nejlepsi boty s kocarem i na pisek!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:58

Potrefenáhusa malému možná, ale jeho studí i ruce a rukavice nechce. Ale mě merino hadry náladu nezlepší. Ať je klidně pět pod nulou, ale nesnáším tohle šedivé nijako. Mě venku není zima, ale v tomhle počasí mě to otravuje.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:00

Garfie tak u nás je ružová a fialová top! Trblietky tajim

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:08

dynda jo, tohle složení. Zahřívala a míchala jsem to, dokud to neudělí hladkou kouli. Asi jako odpalované těsto.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:17

betsey teprv při venceni batolete člověk pozná, co je to fakt mráz!!!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:25
Reakce na Potrefenáhusa:

betsey teprv při venceni batolete člověk pozná, co je to fakt mráz!!!

​pravdu díš

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 16:31

Evaeva musím souhlasit. Mám teplý kabát, uggy, když máme nějaký cíl, program, byla bych venku klidně celej den. Ale sama s dítětem, který rádo šťourá klackem v díře nebo si jezdí vláčkem po lavičce, to se začnu dost brzo otravovat. Když je hezky, vůbec mi to neva, ale v tomhle počasí mě to taky moc nebaví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 17:07

žluťásek přesně. Když je sluníčko, hrozně mě to venku nabíjí, klidně budu hodiny koukat po okolí. Být celý den doma taky není ono, ale když je takhle, tak mi ta hodina a půl bohatě stačí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 17:13

Pinot Noir 

To je záhada. Ještě mě napadá, jestli není problém tvrdá voda, máme hodně tvrdou a na těch internetech si lidi sem tam stěžujou jako já. Chtěla jsem to s dětma vykrájet a pak je to i nechat ozdobit. Muž by se taky vyřádil, ale ouha... Asi seženu modurit a bude to.

A máš to moc hezký, čistá práce.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 17:45

Kdyz me ty uggy tak neslusej! 

Ale dneska mi prisla perovka...ale nevim nevim, o kolik moc to hreje nez vata! Zadnej hitech, reserved to je;-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:14

Karja neboj hřeje, ale to zjistis až venku.  navíc já se v ní tolik nepotim, protože to víc dýchá. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:33

Mrakoplas lnas ma uz vlasy po plecia, ma ich kucerave, tak tu dlzku vidno len ked su mokre. Striham len ofinu za strasneho revu a vresku. A tiez ma tu detsku mliecnu chrastu, umyvam mu sice vlasy samponom Babe na to urcenym ale moc to nepomaha. Asi to nema sancu dostatovne dlho posobit a navyse unyvam mu vlady len raz tyzdenne, castejsie to nezvlada (a tobi pri tom strasny curbes).

Online dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:45

Dneska uspava muž a já u pohádky žeru čokoládovou zmrzlinu.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:47

Karja Uggy neslušej nikomu. Vzít je na milost považuju za své nejhlubší dno. Ale holt hřejou.

Online 999
19831 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:51

Sweet Potato Já je nosím 1x za rok, ale myslím si, že mi sluší -). Mám vysoké šedé.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:55

Sweet Potato :-D No tak mne neslusej jeste vic! Hele ja ja to pecu, ja proste budu v zime zalezla a je to!

Ale vite, co jsou nejvic nejlepsi zimni boty? Soused prodava nejaky lovecky hadry a sambo tuhle pritahl ty klasicky zatepleny Demarky, co tu tak houfne kupujeme detem, ale pro dospelyho:-D. Ja se mu vysmala, ale ted v ty karantene nejlepsi vec jako na zahradu, je to mekkoucky, hreje to, hned se to nazuje a za petikilo!!!...Ja jsem uplne nestastna kdyz mi ty Demarky spolecne se sambem nekam odejdou a musim si vzit svoje boty. A ano uznavam, ze vidim velmi slabou hranici, kdy s tim prekrocim hranici nasi zahrady!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 01:00

Sairon 

U nás děti taky bojují, mladší už má 20 měsíců, tak už umí napodobovat, oplácet, jo a hryže, někdy jsou to fakt nervy. Hodně se to zhoršilo, když se začala sama přemisťovat a brát hračky. Aktuálně už mi to připadá o něco lepší, protože zase už je tak velká, že se zapojuje do hry, tak nevzniká tolik blbých situací. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 10:05
Reakce na Tabea:

barbucha já dětem koupila péřovky reima a nepustily ani pírko. Nosí je druhou sezónu. Ale teda jen na cestu do školky a do města, na hřišti by byly hned zralý do popelnice. A teda tmavě modrý, do růžový bych nešla. Stačí, když se natáhne na chodníku. Z velikosti bych stres neměla, od dvou let už ty děti tak děsně nerostou, že bys velikost na příští rok netrefila. Spíš bych teda řešila, jestli je snacha nechce, protože děti nepotrebujou víc bund, nebo protože jí péřovka přijde nepraktická.

​No když nechce, tak nechce... do růžový bych byla šla, aby měli bundy stejný, ale ne úplně stejný

Pro dvojčata se blbě nakupuje. Málokdy seženu tu samou věc (styl, značka) ve dvou barvách resp. provedeních pro kluka i pro holku. Většinou v tom Benettonu se dá... jinde se moc nechytám. 

Snacha to neřeší, každýho navlíkne do toho, co zrovna má (čemuž samozřejmě rozumim, nic proti tomu), ale já se snažim aspoň občas koupit něco vhodnýho pro dvojčata - když už je máme

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 10:50

Pinot Noir 711990 MP Meri ono taky zalezi na konkretnim jedinci. Dcera se hodne poti a tak nosi merino ponozky (tenke) od podzimu do jara. Pokud vim, ze bude mit pohybovou aktivitu (coz je treba i litani po parku po vyucovani), tak ji v chladnem obdobi davam merino kosilku, aby kdyz se zapoti, tak nebyla ve studenym. Min obleceni to neresi, je zmrzla.. Nezni to logicky, ale mam to podobne.