Jinak uz tyden se snazim v noci nekojit. Dneska poprve spi nepretrzite zatim doted...a co delam ja? Nemuzu spat, protoze furt kontroluju, jestli dejcha, jak je mi to podezrely![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Nemůže to být u té hrubě pletené bavlny, že se trochu srazí a tím ztvrdne? Bavlněný a hrubě pletený mám jeden svetr, má střih spíše kabátku. A ten je po vyprání taky vždycky tvrdý. Ale nošením změkne. Jak je ta bavlna tlustá, je ten svetr dost těžký a nošením dost povolí - změkne.
711990 Taky mám oblíbené pruhy. Černobílé úplně nejvíc. Jednou jsme šli s mužem pro dítě do školky a ona měla pruhované šatičky, já pruhované šaty taky, i když úplně jiné, a muž měl pruhované triko. Učitelka se nás zeptala, kam jdeme. Si myslela, že na nějakou akci, kdyz máme všichni černobílé pruhované oblečení
Me to vůbec nedošlo, že musíme vypadat divně! Od té doby si na to dávám bacha.
Včera syn vyhrabal bábiku, usadil ju do buginy, vypýtal si odo mňa fľašku na mlieko a odvtedy sa o ňu stará. Musel jej aj záchod postaviť ![]()
711990 neboj, zvykneš si rychle. Držím palce ať to vydrží.
Moje nejoblibenejsi varka je rozhodne "pruhovany". Nemam problem posbirat plnou pracku
![]()
Je tu někdo, kdo má jen černé bavlna, černé smíšene a černé jemné?
Dítě má novinku, trvá na pravidelném přísunu aktuálních akčních letáků, které si prohlíží při kakání. Takže v honbě za letáky zdárně konkurujeme některým důchodcům.
Kdy ho tyhle divnozvyky přejdou?
Mha máš doma puberťáky?
Mha můj muž ![]()
Lamicka
no tak ale to musel někde vidět, ne? :)
bram Teď tři a pro všechny existuje jen jedna barva. Taky mají skoro stejnou velikost ponožek a všichni měří skoro stejně (170_185) Třídění prádla se neobejde bez hádek...
Mha aspoň si nemusíš lámat hlavu s čím vyprat 1 ks žlutého trička a 1 ks tyrkysových tepláků...![]()
LamickaTTak žluté tričko fakt u nás doma nemáme. A možná jsme ani nikdy neměli... Fakt ne. Ale teď už to nenapravim. Koupeni barevného oblečení je bráno jako osobní urazka![]()
Lamicka náš si na nočník taky bere čtení, většinou teda říkanky. Často se ještě zvedne a s kaťatama u kolen si běží pro knížku
kde to vzal nevím, doma to nikdo nedělá
žluťásek knížkama to začalo! ![]()
Kakání bere jako strašnou ztrátu času (nebaví mě to, proč se musí kakat, když je to nudaaa), tak si k tomu asi sami najdou nějakou zábavnější činnost.
Když to malý na motorce rozjede z kopce naplno a pak v té rychlosti sjede z fakt vysokého rantlu chodníku, hodí výstavní držku, nic se mu nestane, řekne jé, vstane, opráší si rukavice, postaví motorku a jede dál. Zato když krokem vyjíždíme ze vchodu přes dvoumilimetrový hladký oblý "práh", natáhne se takovým stylem, že si prokousne ret zevnitř, odře ho zvenku a krev poteče čistou kombinézu. Samozřejmě řval jak tur. Nejvyšší čas koupit helmu, abychom se bezpečně dostali z baráku.
dzizisketa naš malej spadl z odrazedla v loznici. Jen na nem sedel a poslouchal, jak si s jeho mamou povidame, a z nicehonic sel k zemi. Celem primo na hranu nohy od postele, boule jak hrom, kuzi si neproseknul, ale cervenou rejhu tam mel. Rev samozrejme strasnej. Ty deti se fakt uhlidat nedaji, koukaly jsme na nej dve a stejne se zrasil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí