Nase jinak uplne zlate miminko taky uz druhou noc nespi. Prvni to bylo asi bricho, ale vcera si regulerne posunul ten krehce ustaleny rezim, takze misto vecerni bdele dvouhodinovky byl vzhuru mezi pulnoci a treti rano
Jenom doufam, ze to neni jeho novy rezim.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita my jsme se takhle potkali se širší rodinou teď o vánocích venku na hřišti a myslím, že to bylo fakt rozumný. Na návštěvy jsme nechtěli, teple jsme se oblíkli, děti nenadělaly binec a vyblbly se, my si popovídali s rozestupama.
Teď občas chodíme na obědy k výdejovýmu okýnku, odnesem si to na hřiště a najíme se venku. Vůbec to není zlý :)
U nas se v noci taky bdelo, okolo pate... Jsem zvedava na dnesni noc, okolo nas jsou same soukrome zahrady, takze ohnostroje budou, tak uvidim, co na to mlade.
Myrtila vzdycky, ale opravdu vzdycky, kdyz jsem si myslela, ze ma mala nejaky "ustaleny" rezim, tak ho zmenila ![]()
eeny-meeny úžasná torta!
Gatita uz je to pase, ale ted jsem si vzpomnela, ze jsem malemu synovci delala dort v kybliku
https://www.apetitonline.cz/recepty/1525-kyblik-s-piskem-narozeninovy-dort.html
žluťásek my uz delali podobne setkani na Mikulase, taky nam to prislo lepsi, nez se nevidet vubec, nebo se bat jeden druheho v obyvaku:) Meli jsme svarak z termosky a bylo to fajn. Jen dneska je to trochu ambiciozni, jak se to seslo s tema narozkama, a taky je vetsi zima. No zrovna to tu chystam:) Jeste jeden rok epidemie a zacnu si na zahradu pujcovat kavarensky ohrivac.
Myrtila vzdycky, ale opravdu vzdycky, kdyz jsem si myslela, ze ma mala nejaky "ustaleny" rezim, tak ho zmenila
Dekuju za uklidneni ![]()
Myrtila ona má Zuzuli naprostou pravdu a je to nejlepší rada do mateřství, kterou jsem kdy dostala: kdykoli si na něco zvykneš = režim, dítě to obratem zaručeně změní, zvykni si na změny, stejně s tím nic neuděláš, řekla mi kamarádka, mnohokrát jsem si na ni vzpomněla a byla ráda, že v tom nejsem sama, že je to normální. Tak držím pěsti, ať to jde co nejlíp!
Malenge ono to i dava smysl, v tomhle veku to je kazdy mesic, temer i kazdy tyden, uplne jiny clovicek s jinymi potrebami a dovednostmi a tim i tim rezimem.
Zuzuli moje děti ten první rok měnily režim každé dva tři měsíce, to mi přijde v pohodě. Ale oni jsou dost režimový. Horší bylo, že často ta změna přišla ze dne na den, skoro bez varování.
Myrtila mne přijde dobrý nemít od toho vůbec žádný očekávání kromě těch nejhorších, pak je člověk prekvapenej leda příjemně
nase vystrihne tak jednou za tejden bdelou dvojhodinovku mezi 3 a 5, ona teda nebreci, ale směje se, tahá mě za vlasy, otáčí se na bricho, žere perinu, vesele vejská a ječí, teď se nove naučila prskat, tak mi prska do obličeje a směje se tomu...lezim, snazim se usnout a nehodit na ni deku ![]()
Moje dite melo taky bdely nocni dvouhodinovky. Nakonec stačilo vyhodit psa (francouzskyho buldocka) z ložnice. Vůbec mi to nedošlo, já už to jeho chrápání nevnímala. No chudák dite i já :)
Malenge Mne je to jasny, ale kdyz se clovek namlsa docela slusnyho nocniho spanku, je to nocni baveni mimina narocny ![]()
Potrefenáhusa No, popravde jsem cekala peklo, protoze to, jaky spankovy (ne)rezim maji nejblizsi deti v rodine a jak jsou ubreceny, to je sileny. Ja teda o malym rikam, ze je zlatej, a opravdu ho tak vidim, i kdyz nekdy place a nevim proc a co s tim. Kdyz jsem ty nase dny popisovala svagrove, tak ta me litovala, takze asi jsou i jeste hodnejsi deti, ale mne prijde fakt jak miminko pro zacatecniky.
Magformers je úplně boží. Domácnost trpí, protože JÁ si stavím ![]()
Pinot Noir U nas stavi deda:-D A je hrozne frustrovanej, kdyz mu to deti zbori. Uz I pochopil proc ta starsi za to tu mensi mlati:-D
Karja tak to už vím, co dostanou příští rok. Já se teď vyžívám s tou kuličkodráhou, ta je super. Duplo pro mě dostalo úplně nový rozměr, konečně vím, co stavět![]()
Taky stavím. Ale potřebuju víc dílků ![]()
Nejbližší dětské narozeniny jsou až za půl roku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí