Velkamala byla ctyri dny u babicky, z toho dva dny sama a zvladla to skvele, I se tam ma jako v raji, tak jsem uplne nadsena, kdyz vidim, jak se ji tam venuji. Jen me mrzi, ze fakt po prijezdu po dosednuti na gauc tchyne jmenuje ,,nechtela se koupat, nechtela si cistit zuby, prevlikat se do pyzama, nemate ji na to vubec naucenou, jak to po ni muzu chtit, kdyz vy ji k tomu nevedete,,. Ja nevim, ja to dite dneska vecer dala do vany, v klidu vykoupala, umyla I bez breku vlasky, vycistila sI zuby I s docistenim od nas, chvili chtela byt nahata, pak ji sambo normalne obliknul. Asi to tam na ne proste zkousela. Dalsi vec byla, ze ji pry poslouchame a nechame se ji ridit. Ja nevim, ale kdyz rekne, ze se ji nechce ven, tak kdyz se mi to hodi, tak reknu ,,fajn, tak nepujdeme,,.nebo naopak kdyz venku rekne, ze chce jit domu, tak jdeme domu, pokud mi to nedela problem. To je nekdy tak zbytecny takovy reci. Velkamala je sikovna holcicka a ja myslim, ze my taky nejsme uplne mimo rodice. Jako v jednom mela pravdu, ze nenI naucena usinat. To je pravda, uspava ji sambo a to tak, ze si udelaji pelisek z periny v obyvaku, ztlumi svetlo, sambo si udela caj a maji proste takovou pohodicku, prohlizi si knizky nebo mu neco vypravi a do ctvrthodinky usne, pak ji prenese. Ale tak ja ji neuspavam, tak mu do toho kecat nebudu a vlastne mi to taky neprijde nijak hrozny (a ehm, navic je to donuti uklidit obyvak predtim:-D). No proste mi to prislo takovy zbytecny vest takovyhle reci.