Mohučanka teď jsem někde viděla, že jsou v akci. Myslím, že přímo na magformers.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir A co tvoje narozeniny?
Pinot Noir u nás už za čtvrt ![]()
Sweet Potato nooo, asi bych si čtyřicátiny nechala na něco, na něco.... Na co vlastně? ![]()
Takže - z člověka, co posiluje 5 týdně se teď stal někdo, kdo nezvládne ani krátkou jógu, a dnešní pokus o procházku mi taky nevyšel, obešla jsem naši ulici a musela jsem se zbaběle vrátit. Tolik k udržování kondice v těhotenství. Asi mám teď fakt být doma a jen odpočívat ![]()
Rhaenys ano, to bylo moje těhotenství. Neměla jsem sílu dělat vůbec, ale vůbec nic. Tak jsem nedělala nic, a nestalo se taky nic
a po porodu to s kondicí vůbec nebylo špatné, navzdory tomu nicnedělání.
Ale asi si radši budu přát bednu šampaňského ![]()
Rhaenys to přejde, neboj. Na začátku druhého těhotenství jsem měla problém vyjít kopeček, co máme před domem.
Rhaenys jj,to je holt ten jiný stav
to neřeš, užívej si, že můžeš tělo poslouchat a zařiď se dle jeho potřeb...
Asi nas ceka nejaka eliminacni dieta.
Mladsi dite ma velmi osklivou vyrazku, zezadu pod kolenem. Uz snad od narozeni mel vsude mozne takova loziska sussi kuze, ale ted ta vyrazka na tech nohach zacina byt dost zlovestna. Asi ho to (zatim) nesvedi a zadne dalsi, napr. zazivaci, potize nema, na koliky nikdy netrpel... Mela bych asi vykoumat, jestli to nema z nejake slozky ve strave, ale z jake? Ted jsem procitala nejaky web pro alergiky a radi tam vynechat naraz mraky alergenu na pomerne dlouhou dobu (2-3 tydny) a pokud prijde zlepseni, tak je zas po jednom postupne zavadet. Ale prijde mi dost nepredstavitelne vynechat najednou lepek, vejce, mleko, vetsinu masa atd. Neni lepsi spis postupne vynechavat? Jako vypustit na 2 tydny lepek, kdyz nic, tak ho zas zaradit a vypustit neco dalsiho? Nebo to je blbost a zbytecne se to akorat natahne? Mate to nekdo za sebou? Budu rada za postrehy.
Gatita No a není to spíš ekzém? Ségra měla největší ložiska právě pod koleny a v ohybu loktu. Jí vyšly testy na vajíčka, tak vynechávala je, ale žádné zázračné zlepšení. Nejedla ještě citrusy a čokoládu. Ale ten ekzém se hrozně měnil, záviselo na spoustě věcí (stres, zpocení, jídlo - i kombinace,...), nešlo to úplně vysledovat. Zkoušely s mamkou různé krémy, některé pomáhaly víc, jiné míň.
Gatita nemuze bejt jen atopik? Mas pocit, ze se to zhorsuje po nejakym konkretnim jidle? Nez hned vynechavat potraviny, tak bych spis zasla na kozni. A mozna ze by ti pomohlo neco co pise @skinofkiddo na instaci, ma tam cely q&a na atopickou dermatitidu a venuje se i (ne)souvislosti s jidlem.
Gatita U nás ložiska v pokolení byla ze zpocení a neprodysneho oblečení, ale mizelo to vždy velmi pomalu...
MMagformers i Hubelino chci taky k malého druhým narozeninám. Až/už v květnu!
dzizisketa fakt doporučuju, baví je to hodně oba.
Evaeva diky
711990 muze, ale tezko rict. Ale mam dojem, ze i ten muze vyskakovat jako reakce na neco...Ted se mu to prave rozjelo hodne a bojim se, abych to zbytecne neprizivovala. I kdyz si troufam rict, ze stravu ma celkem rozumnou. Ted pres svatky byly sice nejake excesy typu vanocka (s orechy) a liznul si kremu na dortu, ale to bylo mikroskopicke mnozstvi a rozjizdelo se mu to i predtim, kdy jedl dost "ciste". S dr.se samozrejme poradim, ale rikala jsem si, jestli to fakt nema z jidla. I jdyz na prikrmech se uz osm mesicu, tak se uklidnuju, ze by se to ukazalo uz driv?
Sweet Potato to je pravda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí