Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:16

Karja to mi taky přijde dost zbytečný. Připadá mi, že už ty lidi zapomněli, jaké to bylo, když měli děti. Ten uspávací rituál s tátou mi přijde super!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:18

žluťásek Jo, navic je to takovy hezky v klidu, nebreci ze, chce me, ze nechce spinkat, nic nezkousi. Vsak za par mesicu az segra doroste bude vsechno jinak. No vis co, me to ani nestve, ja fakt myslim, ze jsme spis sikovny, me spis mrzi, ze to nekdo takhle vidi. A to nevi, ze kazdej spime s jednou v posteli, to by je asi trefil psotnik, ale my jsme tak spokojeni, zadne prechazeni, kdyz se jedna ci druha vzbudi je to zalezitost par minut a spi dal. 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:19

Karja

DDokud bude pěstovat a užívat jen třezalku, tak to je zatím cajk. 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:22

INCOM1

Já jsem k výchově, kterou na nás uplatňovali (obecně) rodiče naší generace, poměrně kritická. Takže spíš než by si nepamatovali, tak nezažili, protože s námi prostě jednali jinak, méně rovnostářsky, víc autoritativně. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:22

Kokoska No presne, to ja na to hlidani nemam naprosto zadny pozadavky, nic jim nerikam a je mi to jedno. 

Ale oni asi fakt vedli s detmi nejakou jinou drezuru. To me ale nebavi. Jako jo povznesla jsem se, ale trochu me to mrzi. ,,Ze ji nevedeme,,.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:24

dzizisketa No ja myslim, ze na travu je uz prilis vynervovanej, tam by byly uz nejake velke vedlejsi ucinky:-D.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:27

dzizisketa já to měla rozepsaný, že se mi nechce věřit, že nás rodiče opravdu tak "lámali", jak se teď tváří  Znám svoji mámu, zdá se mi na to moc pohodlná

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:30

KarjaTen usínací rituál je náhodou moc pěknej! A malá malá se odmaminkuje časem, až bude trochu větší, holt každej jsme nějakej a když to není nutné, tak nemá cenu předbíhat. To je jako když mi tchyně před rokem starostlivě sdělovala, že mám dceři začít překopávat režim, že až bude chodit do školky, tak si vstávání v devět nebude moct dovolit a než přišla školka, tak si dcera režim překopala sama a ráno budí ona mě pokřikem: "Vstávat, je ráno!" (a já ji přemlouvám, že teda ještě chvilku budeme ležet ;o)

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:30

Karja kasli na to, pro deti jsou dulezity spokojeni rodice, nepotrebujou vynervovany trosky. Kdyz vam to funguje a vyhovuje, kdyz deti umi to, co maji umet a dobre prospivaji, tak co.  Ale chapu, ze te to mrzi.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:34

Karja tak to je naucena usinat, ne?

(Se mnou tyhle řeči tak neuvěřitelně cvicej, ze to dite snad nikdy nikomu nepůjčím)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:35
Reakce na dzizisketa:

Karja

DDokud bude pěstovat a užívat jen třezalku, tak to je zatím cajk. 

Karja a ty dvě hodiny,  to byl přesně ten čas,  kdy jsi ji měla strčit maloumalou a vyrazit do toho DMka.

Jinak s výchovou se prostě nezavdecis. Kdykoliv se vidíme s tchyni, tak ta neustále šeptem, tak abysme ji slyšeli příšerce lamentuje, že je to hrozný, že ji pořád jen komandujeme, nic ji nenecháme dělat a má život plný zákazů a příkazů. No a moje máma pokaždé neopomene zmínit,že ji k ničemu nevedeme, není zvyklá poslouchat a nechám ji všechno dělat.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:36

DruI já jsem taky tým "nechat vše volně plynout", když to nikoho neomezuje. Nevím, proč se zbytečně nervovat tím, co bude za půl roku nebo za rok. Loni jsme viděli, jak jdou všechny plány do kopru skoro ze dne na den. Proc si neužívat ten život mnohem víc v klidu. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:36

Potrefenáhusa

MMyslim si ze to casem prehodnotis:D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:38

Sairon dik zes to napsala za me

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:41

rasaNori snad jo, ale začíná to bejt na kurz sebeovladani 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:42

Sairon To máme s prarodiči úplně stejně, akorát u nás jsou benevolentní ti moji a přísní jsou tchánovci :o) 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 21:52

Karja jednoho to záleží, to je jasný,  oni už zapomněli, co to je práce, všechno šéfovat. Zkus to vypustit z hlavy, děláte to nejlíp jak umíte.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2021 22:01

Kokoska tvůj přístup k hlídání se mi líbímám pocit, že rodiče respektuješ v tom důležitém a v těch podružnostech si to uděláš tak, aby ti to vyhovovalo. Tak to má být.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 02. ledna 2021 22:13

Evaeva ale zas taky si deticky nenecham skakat po hlave, ale nastesti se vzdycky nejak domluvime. A taky jejich maminky jsou rozumny a neresi susenku navic a odchod do postele o pul hodiny pozdejc. A taky uplne vsechno se maminkam nerika, ze jo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2021 22:24

Kokoska vždyť jo, přesně tak jsem to myslela.