Karja to mi taky přijde dost zbytečný. Připadá mi, že už ty lidi zapomněli, jaké to bylo, když měli děti. Ten uspávací rituál s tátou mi přijde super!
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Jo, navic je to takovy hezky v klidu, nebreci ze, chce me, ze nechce spinkat, nic nezkousi. Vsak za par mesicu az segra doroste bude vsechno jinak. No vis co, me to ani nestve, ja fakt myslim, ze jsme spis sikovny, me spis mrzi, ze to nekdo takhle vidi. A to nevi, ze kazdej spime s jednou v posteli, to by je asi trefil psotnik, ale my jsme tak spokojeni, zadne prechazeni, kdyz se jedna ci druha vzbudi je to zalezitost par minut a spi dal.
DDokud bude pěstovat a užívat jen třezalku, tak to je zatím cajk.
Já jsem k výchově, kterou na nás uplatňovali (obecně) rodiče naší generace, poměrně kritická. Takže spíš než by si nepamatovali, tak nezažili, protože s námi prostě jednali jinak, méně rovnostářsky, víc autoritativně.
Kokoska No presne, to ja na to hlidani nemam naprosto zadny pozadavky, nic jim nerikam a je mi to jedno.
Ale oni asi fakt vedli s detmi nejakou jinou drezuru. To me ale nebavi. Jako jo povznesla jsem se, ale trochu me to mrzi. ,,Ze ji nevedeme,,.
dzizisketa No ja myslim, ze na travu je uz prilis vynervovanej, tam by byly uz nejake velke vedlejsi ucinky:-D.
dzizisketa já to měla rozepsaný, že se mi nechce věřit, že nás rodiče opravdu tak "lámali", jak se teď tváří Znám svoji mámu, zdá se mi na to moc pohodlná ![]()
KarjaTen usínací rituál je náhodou moc pěknej! A malá malá se odmaminkuje časem, až bude trochu větší, holt každej jsme nějakej a když to není nutné, tak nemá cenu předbíhat. To je jako když mi tchyně před rokem starostlivě sdělovala, že mám dceři začít překopávat režim, že až bude chodit do školky, tak si vstávání v devět nebude moct dovolit a než přišla školka, tak si dcera režim překopala sama a ráno budí ona mě pokřikem: "Vstávat, je ráno!" (a já ji přemlouvám, že teda ještě chvilku budeme ležet ;o)
Karja kasli na to, pro deti jsou dulezity spokojeni rodice, nepotrebujou vynervovany trosky. Kdyz vam to funguje a vyhovuje, kdyz deti umi to, co maji umet a dobre prospivaji, tak co. Ale chapu, ze te to mrzi.
Karja tak to je naucena usinat, ne? ![]()
(Se mnou tyhle řeči tak neuvěřitelně cvicej, ze to dite snad nikdy nikomu nepůjčím)
Karja
DDokud bude pěstovat a užívat jen třezalku, tak to je zatím cajk.
![]()
Karja a ty dvě hodiny, to byl přesně ten čas, kdy jsi ji měla strčit maloumalou a vyrazit do toho DMka. ![]()
Jinak s výchovou se prostě nezavdecis. Kdykoliv se vidíme s tchyni, tak ta neustále šeptem, tak abysme ji slyšeli příšerce lamentuje, že je to hrozný, že ji pořád jen komandujeme, nic ji nenecháme dělat a má život plný zákazů a příkazů. No a moje máma pokaždé neopomene zmínit,že ji k ničemu nevedeme, není zvyklá poslouchat a nechám ji všechno dělat. ![]()
DruI já jsem taky tým "nechat vše volně plynout", když to nikoho neomezuje. Nevím, proč se zbytečně nervovat tím, co bude za půl roku nebo za rok. Loni jsme viděli, jak jdou všechny plány do kopru skoro ze dne na den. Proc si neužívat ten život mnohem víc v klidu.
MMyslim si ze to casem prehodnotis:D
Sairon dik zes to napsala za me![]()
rasaNori snad jo, ale začíná to bejt na kurz sebeovladani
Sairon To máme s prarodiči úplně stejně, akorát u nás jsou benevolentní ti moji a přísní jsou tchánovci :o)
Karja jednoho to záleží, to je jasný, oni už zapomněli, co to je práce, všechno šéfovat. Zkus to vypustit z hlavy, děláte to nejlíp jak umíte.
Kokoska tvůj přístup k hlídání se mi líbí
mám pocit, že rodiče respektuješ v tom důležitém a v těch podružnostech si to uděláš tak, aby ti to vyhovovalo. Tak to má být.
Evaeva ale zas taky si deticky nenecham skakat po hlave, ale nastesti se vzdycky nejak domluvime. A taky jejich maminky jsou rozumny a neresi susenku navic a odchod do postele o pul hodiny pozdejc. A taky uplne vsechno se maminkam nerika, ze jo ![]()
Kokoska vždyť jo, přesně tak jsem to myslela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí