eeny-meeny ukladam si a moc dekuju, v lete jako kdyz najdu!
Rádo se stalo. Tady je ještě taková vylepšená verze. 
eeny-meeny ukladam si a moc dekuju, v lete jako kdyz najdu!
Rádo se stalo. Tady je ještě taková vylepšená verze. 
Zajímalo by mě, jestli máte někdo doma holku, která musí být pořád nejrychlejší a první. Která třeba, pokud ji cizí člověk, nic netušíc, předjede na kole, okamžitě s ním začne závodit, dokud si toho ten chudák nevšimne a nevzdá to, protože se bojí, že s ním to cizí dítě pojede až domů. Holku, která chce jen takové oblečení a boty, ve kterém je jistota, že se ve školce na zahradu obleče nejdřív ze všech... Já žádnou takovou neznám...
Tabea ty jo, doma ne, ale mám takovou kamarádku. málem jsem ji uštvala když se mě snažila předjet do strmého kopce na kole - jela jsem na elektro
(já nezávodila, jen jsem se snažila držet vedle a povídat si, ona má super fyzičku samozřejmě - furt mi ujížděla o kousek dopředu až jsem si najednou všimla že se z ní začíná kapku kouřit![]()
Karja já už si dala novoroční předsevzetí, že budu míň hodná a starající se (mimo rodinu), protože úplně vidím, že z ní roste takovej vůl jako já a moje máma, který se pro každýho přetrhneme. Už jsem to dokonce i řekla v práci, aby se v lednu nedivili
.
eeny-meeny To je fakt moc krasny, skoda ze moje holky na bagry nejsou ;-)'
Karja u nás by rozhodně neprošel dort bez svíčky. Mě se taky líbí ty bagry nebo zvířátka.
eeny-meeny to je obojí strašně krásný ty dorty, ale tjo vyrobit to tak, aby to vypadalo jako záměr a ne že se mi to nešikovností rozpadlo, to bych nedokázala![]()
eeny-meeny to by kluci cumeli, ale tak kreativni bohuzel nejsem. Ten rozbagrovany bude super.
Edit - ted koukam, ze to okolo jsou nejake pisingry nebo susenky, to by slo!
Karja Přemýšlím, čím hočičím by se ty bagry daly nahradit... no asi ničím ![]()
Evaeva Je, no tak tam das svicku na chvilku, to urcite neublizi;-)
eeny-meeny růžovýma bagrama
(se třpytkama...
)
eeny-meeny já viděla takovej s prasátkama. Okolo tyčinky kitkat jako sud, čokoládovej dort s čokoládovou polevou jako bahýnko a uvnitř figurky prasatek. Přišlo mi to vtipný :)

eeny-meeny vílí domecek, jedle kvety ..
eeny-meeny cha, to jsou ty stereotypy! na těch dortech je něco nevhodnýho pro děvče?:DD
eeny-meeny No s trochou modrého potravinářského barviva, by to šlo udělat jako rybníček s rybičkama a žabičkama, co vykukujou nad hladinu a na jedné straně protrhlou hráz z které by poleva tryskala jako vodopád :o)
viktorka_od splavu Já myslím, že to bylo jenom zamyšlení, čím to nahradit holčičce, která bagry prostě ráda nemá. A kupodivu i takové jsou :o)
žluťásek ale to je taky dobry ![]()
eeny-meeny Karja co marcipanovy pes, který hrabe v hlíně myš?
eeny-meeny cha, to jsou ty stereotypy! na těch dortech je něco nevhodnýho pro děvče?:DD
Ne, není, jen Karja píše, že její holky na bagry nejsou. A klidně si tipnu, že většina holek není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.