Mohučanka Jo, to je ono ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka jo a my máme jen ten zip v potahu ![]()
A kdy vam ty deti zacaly v aute rvat? Dite usne prakticky okamzite po upoutani do autosedacky, kdyz bdi, tak je spokojene (i za tmy). Zatim je to uplne super, to same kocar. Ale je to jeste prcek.
Potrefenáhusa moji kluci od šestého měsíce jezdili výlučně na břiše, na zádech akorát spali:) Dobrá zpráva pro tebe je, že tak se vejdou déle;) Ona si klidně může sednout za chvíli alespoň do toho šikmého sedu, jestli leze. Mě fyzio říkala, že pokud umí aspoň šikmý sed, může jezdit ve sporťáku v úhlu 45 stupňů, když je to hodinku dvě denně.
Jos moji neřvali, ale od roku už moc nespali. Takže se dřív nudili, tím pádem třeba kňourají nebo chtějí jíst nebo tak. Hodinu a půl vydrží, déle moc nejezdíme, když je potřeba staršímu pouštíme pohádky na tabletu.
A kdy vam ty deti zacaly v aute rvat?
Naši neřvali nikdy. Viktor blije rovnou a bez varování a Richard prostě otravuje ![]()
711990 utahuji myslím si že dost, rozhodně víc jak špičku prstu tam nenacpu, ale to polstrování kolem pásů je tak divně vytrčené , že v oblasti hrudníku by se pod ně vlezlo pomalu ještě jedno dítě. Přitom ta sedačka vyšla v testech dost dobře, nechápu jak mohli přehlédnout takový fail. V protisměru jezdila příšerka až do 22m, a jezdila by asi i dýl, ale otočila jsem ji, jak jsem začala vepředu vozit vajíčko, aby neměla pocit že nevidí co se kolem děje.
Pinot Noir Tak to je taky super
. Priznam se, ze kdyz jedu s ditetem vzadu, tak jsem obcas taky zelena jak sedma. Mame tu serpentyny, tak je mi zahadou, ze miminu to nevadi.
Sairon tak to je teda naprd! To by cloveka fakt nenapadlo. Jinak pridavam vtipnou vzpominku, co udelal s pacickama Tonda, kdyz jsme ho dali do sedacky poprve v porodnici![]()

Jos už jsem zjistila, že oběma klukům je blbě, když v autě koukají na tablet nebo do knížky. Tyhle způsoby zabavení bohužel musíme oželet, jsou v tomto po tatínkovi, ten nemůže kouknout v autě ani do mapy ;) Jedeme k rodičům tři hodiny, a to už nějak zabavit potřebují. Takže zbývá ukazovat z okna a počítat komíny, kostely a tak.
Jos nám dcera v autě neřvala (ani neblila) nikdy. Ťuk ťuk na dřevo, jezdíme i dvanáctihodinovky. Mně se dělá vzadu v autě špatně, takže jsem ani moc nesedávala vedle ní. Odmala si hodně prohlíží knížky, někdy ve dvou a čtvrt dostala albi tužku a pořad sháním nějaké cestovní (magnetické) hračky, vozím dobroty, a tak.
Nemůžu uvěřit, že jsem tak blbá, že jsem si za 3 a 3/4 roku neověřila ve vlastním autě ten isofix ![]()
Jos Naše začala řvát prakticky ve chvíli, kdy si do auta poprvé sedla. Přešlo jí to až někdy kolem třetího roku.
Jos jeste ve trech mesicich jsme s ni jeli z Prahy na Vysocinu a prospala to, takze nekdy okolo ctyr mesicu. Jak prestala usinat, jen co se auto rozjede. Ona ale od ctyr mesicu nesnesla ani kocar, dva mesice jsme ji jen nosili a jednou ta dva tydny zkusili, jestli se tam porad tak silene zalyka revem.
Mohučanka promiň, směju se ![]()
Potrefenáhusa Nevím co máte za auto, ale v naší Fabii ten Isofix fyzicky najdeš až po odklopení spodní sedačky. Není tam žádná průchodka, ani zip. Prostě se ty páčky od isofixu musí nacpat do merezy mezi polstrováním v autě, tak aby to zacvaklo do ok, která jsou jinak krytá sedákem. Taky jsme to chvíli hledali. Snad to popisuji aspoň trochu srozumitelně, na sedačce samotné je vidět jen textilní cedulka Isofix.
Mohučanka tak zas dokud jste kvůli chybějícím isofixu nekoupili nový auto...![]()
711990 jezis to je prtousek.![]()
a to se mi zda vajicko dost male.A to jsi tu deku prostihla?nebo jak jsi vyndala ty pasy?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí