Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:36

Pinot Noir no myslela sem si ze je to nejaka dalsi vlna separacky, ale doktorka rano upozornovala, ze s tou vyrazkou muze bejt dite protivny. A teda fakt ze jo, zaclo to projecenou noci na nedeli a pokracuje furt. Uz jsem se byla omlouvat u sousedu s flaskou vina

Offline Potrefenáhusa
38923 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:36
Reakce na Jimik:

Potrefenáhusa Nevím co máte za auto, ale v naší Fabii ten Isofix fyzicky najdeš až po odklopení spodní sedačky. Není tam žádná průchodka, ani zip. Prostě se ty páčky od isofixu musí nacpat do merezy mezi polstrováním v autě, tak aby to zacvaklo do ok, která jsou jinak krytá sedákem. Taky jsme to chvíli hledali. Snad to popisuji aspoň trochu srozumitelně, na sedačce samotné je vidět jen textilní cedulka Isofix.

​zkusime to ještě s tvým návodem, ale nenašli to ani v servisu 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:37

Pinot Noir 

My musíme dokola pouštět Tři čuníky, jen tu jednu písničku... Taky super zábava v autě. Chce to ta malá vyděračka, staršímu stačí koukat ven po autech a komentovat.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:39

Som moc smiešna, keď som sa učila pútať dieťa do vajíčka pomocou YouTube a mojej bábiky- bábätka?

Ale ktohovie prečo som sa neučila aj prebaľovat 

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:39

Evaeva jo, audioknihy jsme si nachystali, ale zatím nevyzkoušeli, protože od té doby jsme u rodičů nebyli Nejdál jsme od léta jeli do Holešovic

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:43

Diky bohu,ze synovi v aute nic nebylo ani nerval pac trictvrte detstvi stravil v aute.

Dokonce se musel zabavit sam,protoze jsem ridila a on tak sedel a mel zvednute ruce a prstickama delal jako sterace.

on byl zlaty dite,ale bohuzel to nevydrzelo.Od puberty zacla katastrofa a nekdy trva az do ted.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:44

711990 ajaj, tak snad to brzo pomine. My byli s prvním tehdy na pohotovosti, měl horečku přes 40, a doktorka tam nám řekla, že jestli se během dvou dnů objeví vyrážka, je to tahle nemoc a že ta nesvědí a dětem už nevadí. A fakt, druhý den vyskočil zvesela jak Jura a všude po těle pupínky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:53

Zarinya 

Já teda ten fusak do autosedačky používala přesně naopak - když bylo dítě v sedačce v autě, byl fusak otevřený, když jsme vystoupili, byl zavřený jako další vrstva na ven. Měla jsem originál k vajíčku, díry šly přesně na pásy. Za mě super věc, když jsem potřebovala dítě z auta někam přenést nebo převézt ve vajíčku, nemusela jsem moc řešit oblečení na ven, místo teplé vrstvy byl fusak, kam nikudy netáhlo. Stejný jako fusak do kočáru.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:55

Pinot Noir syn má teraz v aute detský volant, tak šoféruje so mnou, ale zatiaľ len po meste

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:58

dynda tak ja to nevyhodnocuju jako blbost,obvzlast na zimni miminko,ale mladym jsem koupila vajicko tak at si kdyztak fusak/deku poridi samy.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 15:59
Reakce na Potrefenáhusa:

​zkusime to ještě s tvým návodem, ale nenašli to ani v servisu 

​Pokud to nenašli v servisu, tak je to záhada. To asi ani můj návod nepomůže.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:12

Dneska jsem hlídala naši nejmenší, za pár dní jí bude 5 měsíců a zrovna se naučila přetáčet na bříško. Teda převlíct a přebalit to hádě, aby tomu člověk něco neulomil a protáhl správnou končetinu správnou dírou, to byl boj! 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:14

Jimik nečetla jsem úplně všechno, ale jestli je řeč o těch úchytkách na sedačku, za které se to zacvakne, tak některá auta to prý fakt nemají.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:17

Potrefenáhusa Jimik v nasi stare Lagune taky byl Isofix, ale taky nesel najit, byl to nejaky stary typ a byl na to nejaky nastavec. Nez to tam rvat, tak mi prislo bezpecnejsi mit autosedacku upoutanou pasy. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:17

Kokoska Jenže pak by ani neměla mít označení Isofix na sedačkách automobilu. Což je případ @Potrefenáhusa.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:19

Jimik jo tak to jo, jak jsem psala, nedávala jsem pozor. tak pardon!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:20

Kokoska V pohodě, není se za co omlouvat.

Offline Potrefenáhusa
38923 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:24

Kokoska jo, to je silnej imperativ. Pak k tomu ještě jak chobotnice uchmatne všechno, na co dosáhne a cpe si to do pusy

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:32

Pinot Noir

PProf. Matějček píše, že naučit dítě smrkat je daleko důležitější, než naučit ho na nočník

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 16:43

dzizisketa jo, na něj jsem často myslela, ale myslela jsem, že správný okamžik na smrkání jsem, stejně jako všechny ostatní, už prošvihla. Tahle schopnost je v naší ukýchané a usmrkané rodině zřejmě už vrozená