Je 4. ledna 14.45, první pracovní den v roce a já už jich mám plný zuby.
za jak dlouho má být to léto?
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir aspoň někdo se směje ![]()
Tabea na nový auto jsme naštěstí neměli peníze ![]()
Beru to z té lepší stránky, otevírají se přede mnou nezměrné možnosti na poli autosedaček!!
Zarinya to se prodává už s dírama. Hledej "zavinovačka do autosedačky" ![]()
Zarinya je to uz prostrizeny, specialni deka do sedacky, ale nakonec jsme to nepouzili a nepouzivame, protoze se mi zda, ze se ten pas divne zkouti a nejde dobre dotahnout. Ale staci hledat fusak nebo zavinovacka do autosedacky:)) tohle je Lodger.
Zarinya fusak do autosedačky jsme dostali po někom a použili přesně jednou, na cestu z porodnice. Zdálo se mi, že to jde proti správnému použití autosedačky. Za mě zbytečnost.
Pinot Noir ja to kupovat nebudu,jen mi vrtalo hlavou jak to 711990 prostrcila.![]()
nase auto topi okamzite takze staci prehodit decka.
711990 Ježiš, to jsme tenkrát asi měli strašnou kliku, dítě osypané s 6.nemocí se mohlo popukat smíchy, veškerý čas trávilo nakroucáním před zrcadlem a prohlíželo si pupínky.
Viktorek umí smrkat. Ovšem nikoliv do kapesníku, ale do mých kalhot ![]()
![]()
![]()
Jos Naše dítě poprvé brečelo v sedačce už v porodnici při odnosu domů. Od té doby nesnáší jízdu v autě. Už 11 let :-)
711990 Měli jsme sedačku do protisměru besafe. Šla dát i po směru. Dceři bylo blbě v obou směrech. Kvůli bezpečnosti jsme ji měli v protisměru. Ale jednou jsem si řekla, že třeba po směru jí fakt nebude špatně, jak mě dost lidí přesvědčovalo. Tak jsme zkusili dát sedačku po směru. Viděla sice líp z auta, ale špatně jí bylo pořád. Akorát jsme k nevolnostem přidali pláč, že chce tu sedačku po směru, jako mají kamarádi, když jsme ji zase otočili proti směru. To jsme si teda pomohli :-D Ale už byla docela velká, tak jsme jí vyhověli a zase otočili po směru ![]()
Muž mě miloval za ty akce. Sedačka byla těžká jako kráva a ta instalace ne isofix šla hrozně těžko.
Pinot Noir porid si leginy ![]()
Lamicka to jsou skinny džíny, takže skoro legíny! Prostě přijde, opře nos a smrkne ![]()
711990 dcera uz to nastesti pozna a osefuje si to sama, ale lito mi je ji pokazde. Kdyz byla malicka, tak to bylo hodne spatny, plakala a nevedela co se deje.
Pinot Noir tyjo
ale je fakt sikovnej, nas lenoch zacal smrkat az nekdy v 5 letech. ![]()
Pinot Noir a co audioknihy nebo písničky, Ríšu by mohly zabavit aspoň na chvilku
Sweet Potato no to teda! tohle je fakt teror
Pinot Noir Naopak. Pořiď si širokou nabíranou sukni. S maskovacím vzorem.
Lamicka no, to jim jde. I Ríša umí smrkat, nijak jsem ho to neučila a když mu byly tak dva a půl, jsem mu utírala nos jako vždy a on začal smrkat. Tak aspoň jedna dovednost získaná bez nervů ![]()
711990 a je to fakt tou nemocí? Naši ti měli oba a jakmile se objevila vyrážka, už o ničem nevěděli.
Sweet Potato no asi budu muset ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí