Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:41

Zarinya proto to sem píšu, že mohou nastat i různé přidružené trable, které stojí fakt za houby. To mi to lehké stahování v teplé vodě přijde jako minimální problém. Plus teda ta vlastní hygiena, jsem ráda, že si starší umí svůj penis správně umýt, to se mu v životě určitě neztratí

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:51

Malenge jeste si pamatuju,ze doktorka sestre dost vynadala,ze mu to nepretahovala postupne,ale to tedy nebyla schvalnost,jen u nas v rodine byly same holky a sestra to nevedela.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:52

Malenge tohle je přesně to, čím mě strasila doktorka. Mazek měl, úplně přetáhnout nešlo ale trochu jo. Tak to udělala násilím. Já tam byla sama, takže jsem na dítěti taky klecelA. U druhého, když našla mazek, ale já věděla, že trochu přetáhne, tak prostě musel trénovat ve vaně.  A spravilo se to  

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:26

Fimozu riešim, od prvej poradne mi pediatricka hovorila, že po kúpeli presťahovať, nikdy sa nič nedialo, na dvojročnej prehliadke povedala, že uvidíme o rok, o rok nás poslala k urologovi a ten na obriezku. Syn bol čerstvo odplienkovany, ešte stále traumatizovany tým, čo sa u nás dialo, nevedela som si predstaviť, že s ním pôjdem na hospitalizáciu plus zákrok, muž s tým navyše nesuhlasil. Začala som mu to natierat slezovou masťou z Justu a po tom roku a pol je tam zmena, ide to po mikrometroch, ale ide.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:12

Malenge to je hrozné Ale naše kluky doktorka kontrolovala, u obou prý nic zúžené není, a vzhledem k tomu, co s tím umějí provádět, mi připadá, že nic nikam přirůst nemůže .

Konzultovala jsem to samozřejmě s mužem a rozhodli jsme se nic neřešit, v pozdějším věku nechám instruktáž na muži.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:26

Pinot Noir taky jsem se tu v minulosti ptala, v mé rodině kromě táty nebyl širko daleko žádný kluk, necítila jsem se v této záležitosti kompetentní. Doktorka říkala nechat být, nepřetahovat. Muž si to vzal na starost, sám měl nějaké trable, takže synka instruoval a teď ve sprše přetahuje sám. Říkáme tomu "otočit pytlika"

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:36

Pinot Noir to je dobře, že kluci nemají problémy. Já nechtěla nikoho děsit, spíš upozornit, že bych to úplně nebrala na lehkou váhu a věnovala nějakou pozornost.

JankaM super  syn říká, že pindík udělá kuk.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:42

Malenge snažím se to nezanedbat, sleduju a doufám, že budou po muži, tj. bez problému. Je mi líto, co jste museli prodělat :(

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:43

Pinot Noir

IInstruktáž jsem, úplně nezávisle na této diskuzi, dostala dnes od muže já. Doktorka mě na přetahování nijak zvlášť neupozornila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:45

Na základě diskuze musím říct, že jsem ráda, že u nás má večerní hygienu na starosti muž:)

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:53

Evaeva I kdyz mam holky,tak bych byla rada, kdyby mel vecerni hygienu na starosti otec:-D Ta chvilka klidu;-).

Offline Potrefenáhusa
38923 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:55

Na Facebooku je k tomuto tématu i skupina :-) 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:59

Potrefenáhusa ale tam se radí jen nesahat, nechat bejt, ne? Na všech FB diskuzích jedině nesahat, nechat bejt, nedovolit ani doktorce sáhnout :)

Offline Potrefenáhusa
38923 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:05

žluťásek nevím  určitě něco analogickyho existuje i pro holky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:09

Karja to je jasné. Myslím, že by to tak bylo i mít holky, dokud by jim to nevadilo. Ale se dvěma už ta chvilka klidu není taková, starší se ne vždycky chce koupat s bráchou a pak je to spíš chvilka pro úklid hraček:) Ale u nás se naštěstí většinou od půl deváté tvrdě spí, v půl osmé se už upínám spíš k tomu.

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:12

Evaeva Jo sambo taky koupal, ale se dvema je to furt neco hlidat, aby se nejak nezrakvily, tak radsi odstoupil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:18

Karja oni se dost často koupou postupně. Já hlavně žádné odstupování neschválím:) I když muž to celé bere jako společný boj, spíš ho někdy musím odvolat, aby všichni přežili:)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:26

Bohužel jsem to zjistila až teď, ale nejedna z nás tu visí i v noci. Do dnešní půlnoci na eshopu nakl. Portál sleva 30 %. Mají i krásné dětské knížky, třeba od Petra Horáčka Nový domek pro myšku v aktualizovaném vydání, je větší a má průřezy na stranách.

https://obchod.portal.cz/detska-literatura/novy-domek-pro-mysku/?wt_mc=bannery.2020_prosinec.novy_domek_pro_mysku

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:33

žluťásek apage jdu rychle spát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:44

žluťásek chtěla bych ti poděkovat za tip na hru sagrada pro ségru. Prý je to jedna z nejlepších her co mají a hrají jí skoro denně