viktorka_od splavu Mne prave jo, i kdyz to neni na ocich, ale tak ja delam vic veci, i kdyz nemusim, jen proto, ze vysledek je mi prijemny, nijak mi to nevadi.... a je teda fakt, ze to delam rano, delat to vecer by me mozna trochu demotivovalo... i kdyz to by u me asi nehrozilo...
Vše o těhotenství a dětech
delat to vecer by me mozna trochu demotivovalo... i kdyz to by u me asi nehrozilo...
prostě bys nocležníka vykopla, však co se tam má co válet když chceš ustlat
ale ne máš pravdu, já taky dělám nějaké věci i když nemusím ale zrovna toto pro mě není tak důležité, abych se exponovala:P
Nesnáším neustlanou postel. Jak máme do ložnice otevřeno a postel naproti dveřím, musím ustlat hned ráno po vyvětrání, jinak mi ty rozvrtané peřiny pijou krev. Opláchnout si obličej studenou vodou, vyvetrat a ustlat, bez toho nikdy ráno neopoustim byt.
dzizisketa ja to tiež neznášam. Ale myslím, že má to prejde akonahle začnem zase chodiť do práce a budem rano chystať seba a dve deti ![]()
V tomhle eshopu mají hodně veliký slevy na dětský bf boty, úplně likvidují sklad. Jsou tam už jen zbytky, převážně menší velikosti, ale třeba někdo s mrňatama tu rád využijem. Třeba Filii nebo vivo za polovic.
žluťásek prosím ťa, nepoznáš nejaké knihy, kde by sa dieťa trochu poučilo o rôznych diverzitach? (Farba pokožky, sex.orientacia, postihnutie, ...)
letfenixa já ti pošlu zítra do sz celej seznam, jo? Mám to zpracovany jako seznam pro učitele k různým tématům. Připomeň se mi, prosím, kdybych zapomněla.
žluťásek ďakujem ti veľmi pekne!
Prosim vas, mam otazku z kategorie "nakupovani na deti za casu covidu". Kde kupujete miminum ponozky a jak trefujete velikost? My jsme zdedili asi 60 paru tech nejmensich, ale syn ma zrejme na mimino nadprumerna chodidla, vsechno je mu to od narozeni maly. Ted mame jako jediny vyhovujici 4 pary z Markse ve velikosti 3-6 mesicu. Zkousela jsem objednat neco v tech vetsich miminich velikostech, ale vzdycky mi prijde neco uplne mini, co mu je male. Nenapadlo by me, jaky problem bude ted sehnat ponozky, a taky je dost opruz objednavat neco za stovku samostatne, navic kdyz vracet se to pak nevyplati.
A to mame za sebou jeste anabazi se zimni kombinezou (zdravim Zuzuli, pamatuju si to spravne, ze jsi taky nemohla sehnat padnouci?), protoze to cislovani ruznych vyrobcu je fakt loterie. Nakonec jsem diteti nechala dle cisla aktualni velikost, realne tak o 3 čísla vetsi kousek z Tchiba, protoze uz nemel co na sebe. Jesteze v tom jenom lezi v kocarku.
Potrefenáhusa to je super dítě! Do záznamu: já ted malou meju obden, údajně by u mimin melo stačit 2* týdně, ale ta naše je nějaká smraďoška - v noci se potí a pres den si bleje pod druhou bradu. Vlhčený ubrousky používáme na cesty, doma domací s olejíčkem, pokadenej zadek do umyvadla. Lavor,mísu i sanytol máme! Já stelu, sambo ne, takže ted na jeho postel nahoru radši nelezu, by me strejchlo. A nesnesu pokrcený prosteradlo.
Myrtila radu nemám, tenhle nakupovaci problém mám taky
zrovna včera jsem si rikala, ze se ty fusekle nejspíš srazej v pracce a ze ji snad za chvíli budu dávat svoje.
Já používám perlan a v lahvicce s rozprasovacem hydrofilni olej s vodou, používám to všude, i na cestách, protože vlhceny ubrousky mejou mnohem, mnohem hur (ale máme jen nějaký obyc, co jsme dostali, mám je jako nouzovku) a nemuzu si to vynachválit.
viktorka_od splavu tomu, co děláš ty, rikam ustlana postel - prehodim periny napůl a srovnám polstare
Potrefenáhusa vida!![]()
Potrefenáhusa Myrtila já teda koupila ponožky vždycky blbě, i když se do obchodů mohlo ![]()
Myrtila jo, byla jsem to ja
nakonec mama privezla kombinezu z lidlu, ze ktere dite konecne nevypadlo. No je to strasny, dite ted preslo na modni, zkracenou delku kalhot, ma vechno nad kotniky, coz mi doma nijak nevadi a venku se to schova pod kombinezu. Kdyby zustaly jako zivotne dulezite otevrene obchody s detskym oblecenim a obuvi, nezlobila bych se. Kdyz bylo chvili otevreno, poucene jsem vse koupila dvakrat, vetsi velikost do zasoby. Jinak z hm nosi mala velikost 13/15, chodidlo ma aktualne 9cm.
Ty fusky hazim k jakýkoliv objednávce, naposled to bylo 19/21 z lindexu a jsou po vyprani tak tak
Jinak z hm nosi mala velikost 13/15, chodidlo ma aktualne 9cm.
já ji fakt budu muset dávat za chvíli svoje, nebo hur, tatinkovy!!!!
Potrefenáhusa Myrtila já teda koupila ponožky vždycky blbě, i když se do obchodů mohlo
Takze se mam smirit s tim, ze sehnani sedicich fusekli je vec uplne nahodna a nezavisla na schopnostech matky? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí