Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:49

Dcera prvnacka ma nove zivotni heslo: 

ŽIVOT JE LEPŠÍ NEŽ ŠKOLA 

To je ta co nemohla v nedeli dospat aby uz mohla do skoly po vanocich

Online continuity
43214 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:51

JankaM

Naše děti se netěší, protože to se musí vstávat. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:53
Reakce na Potrefenáhusa:

A bramborovej salát se dela jedine v lavoru (pripadne vajlingu) a pak se servíruje z polívkový mísy  

​Já znám vajdling. Děkuju za připomenutí babičky ze šumavskýho kolena.

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:54

Jos No u nas se tatinek rozbil nekdy tak v osmym mesici asi? A jako naprava nevypada, jako ted si I obcas zvedne rucicky, ze chce od nej pochovat, ale jinak ho moc nebere, treba 10 minut a uz me hleda. Je to des, fakt nemuzu vypadnout nikam, jen kdyz spinka. Ale u vetsi jsem se zase rozbila ja, to je furt ,,tatinek, ja miluju jen tatku, tebe nemam moc rada, kde je muj tatka,,. Segry sI delaj srandu, ze ve skolce vsechny deti breci po mamince, jenom nase bude volat, ze chce tatinka! No a navic ta starsi rozlisuje MY a VY. MY je ona a tatka a vy jsem ja a malamala. No ale kdo by se tomu divil, nemam na ni samotnou vubec cas. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:58

Karja ne, to spis budou ty deti, co se nepoti a myji se random a pak si ten navyk nesou zrejme casto i do dospelosti. Vsimla jsem si toho nejednou, ze i deti dokazi proste nepekne zapachat, jen me proste nenapadlo, ze se tak malo myji. Pochybuji, ze vsichni spatne susi pradlo. Jsem se dokonce dnes ptala i kamaradky, jak casto maji deti sprchu (8 a 5 let), no a kazdy vecer, plus lehce vydeseny pohled, ze se ptam na neco tak jasneho:) zadne maceni se ve vane pul hodiny, ale rychla ocistna sprcha proste bez debaty. Kvuli par minutam nikdo o ochrannou vrstvu pokozky neprisel.  A co si tak vybavuji deti z okoli, tak dokazi radit a behat tak, ze se z nich pot jen rine, blba predstava, ze je to v den, kdy se nekoupe! 

Online 711990
18323 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:58

Karja jinx hele spatnym pranim to neni....je naprosto bezny, ze deti prijdou do skoly po vikendu(jako ze v patek by to treba jeste clovek pochopil, ze to rodice nechaj na vikend) s mastnyma smradlavyma vlasama, spinavejma neostrihanejma nehtama, pripadne smrdej neumytym zadkem sprominutim....  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:59

711990 souhlas. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:00

711990 a zrovna mastne vlasy smrdi tak, ze si to fakt nespletes

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:01

Jo, ale mame kapelu! Holky dostaly ty ,,profesionalni hudebni nastroje,,. Takze malamala hraje na rumba koule, a velkamala na zvonkohru, sambo na takovy to chrastivy a ja na drivka. Mame uz prvni pisen, vymyslela ji velka mala. Snad to nevykrade skupina Krystof nebo nejaka alternativna skupina. Ale je to ,,tududududuu,, a ona pak zazpiva ,,mrkev,, zas ,,tudududu,, a ja zpivam ,,bananek,, tudududu,, sambo vola ,,pomeranc,,. Kazi nam to malamala, protoze nemluvi, ale mela by volat ,,meloun,,. Uz to hrajeme tri dny.

Samo o sobe je to blby, ale blbejsi je, kdyz vytahne buben! Ten z hudebnich nastroju, jsem jim nechtela dat, aby to nerozbily, takze maj nejakej detskej plechovej a ten ma teda grady!

Online 711990
18323 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:02

jinx jo no, je to nechutny...

samozrejme netvrdim ze vase denne nemyty deti smrdej, jen mam tuhle zkusenost, ze je to docela casty.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:05

711990 Dcera teď nemá ostříhané nehty, protože jsem někam zakramařila nůžky a nemůžu je najít

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:05

711990 Aha, no jasne, ze takovych pripadu je vetsina. Ale ja mam z okoli tu spatne praci rodinu, protoze deti se pry myji denne, tak nevim, cim by to mohlo byt... mozna spis to pradlo nosi vic dni. 

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:06

DruI No tak jako obdobi mastnych vlasu a delsich nehtu se tak jako prolina obdobim vzdoru no:-D. Ale ted to docela davame;-)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:07

Karja A videoklip je kde? ;)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:08
Reakce na 711990:

jinx jo no, je to nechutny...

samozrejme netvrdim ze vase denne nemyty deti smrdej, jen mam tuhle zkusenost, ze je to docela casty.

​to ja netvrdim taky, jasne, ze ne, ale vyslovne to nepisu, spis spoleham, ze to snad kazdy pochopi :)

Online 711990
18323 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:08

Karja spatne praci je sambuv otec a to je teda fakt humac. Ale vim cim to je! Mel pracku co zdimala jen na 700 otacek a dlouho to tam nechaval lezet pak. Ale to obleceni co u nej sambo pral, kdyz jsme rekonstruovali, se zachranit uz nedalo.

DruI ja mam nekdy pocit, ze moje dite nema ostrihany nehty ani hodinu po ostrihani! Furt me drape.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:10
Reakce na Karja:

711990 Aha, no jasne, ze takovych pripadu je vetsina. Ale ja mam z okoli tu spatne praci rodinu, protoze deti se pry myji denne, tak nevim, cim by to mohlo byt... mozna spis to pradlo nosi vic dni. 

​tak neni nadto se osprchovat a pak si vzit obnosene hadry.

jinx vidim to taky tak .

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:10
Reakce na 711990:

DruI ja mam nekdy pocit, ze moje dite nema ostrihany nehty ani hodinu po ostrihani! Furt me drape.

Offline dzizisketa
8996 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:34

Mně teď bramborový salát ani kapr vůbec nechutnal, asi letos udělám něco lehčího. A mému děcku smrdí zpocené vlasy, a že jemu se teda potí především hlava. Už jsem musela pořídit šampon s vůní, mycí gel od hlavy po paty na ten smrad vůbec nefunguje. 

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 21:36

Zarinya Tak vis co, ja detem taky dam obleceni, co mely predchozi den. Protoze je prevlikam (bohuzel) vickrat za den, takze treba jsou vecer par hodin v cistym, tak to na prani nedavam. Ale s tema hadrama, to nechape vic lidi. Jednou se ma kamaradka zeptala, zda si beru tricko druhej den, ze ona proste nemuze, ze ji je to pak hrozne citit. Ja koukala jak zjara. Jezis, tim nechci rozjet flame, jak casto prat rifle a svetr:-D