Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:51

nolita dzizisketa Jo! Stlaní (ne do peřináče ani šuplíku pod postelí) je zásadní asi jako vyndání kontaktních čoček před spaním, kdybych si šla večer lehnout do rozestlaný postele, tak... no to bych si připadala jak největší cumploch světa.

Lavor nemám, sanytol nemám, savo asi mám, ale neperu v něm, mísy mám tři plastový a jednu nerezovou. Utěrek přinesl docela zásobu Ježíšek včetně krásnejch lněnejch s otiskem bukovýho listí, takže žádný zapraný fleky. A žehlím je, ale já žehlím docela ráda.

Ještě škrob nebyl

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:55

Potrefenáhusa My mame vanu v jeste nedokoncene koupelne a je tam strasna zima bohuzel, vejkej barak no...Tu Johu ted planuju, ale mozna i neco podedim po kamaradce. Johu mam overal a je bozi. Zatim v kocare v klidu lezi jeste v kapuci a ve fusaku, ale bojim se, ze to skonci. Doma je jinak vecne na brise .

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:02

Jos já nakonec ten overal od johy koupila taky a je fakt super. Je to drahy jak pes, ale to oblikani to zjednoduší maximálně.

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:06

Potrefenáhusa Krasnej! Ja mam tenci s podilem bambusu ale tenhle ma kamaradka a na pristi zimu ho poridim taky. Zatim bych to dite v uvarila (strkam ho jeste do kombinezy). 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:06

Mohučanka no jo, to je typický- ten nahodilý levný kup. Já jsem v létě objednávala Next a už po vybalení vypadaly velmi vetchý, po létě to bylo už úplně o ničem, jako kdyby měla na noze silonky...

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:07

Potrefenáhusa to je "koblížek", krásná okatá s výrazným obočím

Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:08

Potrefenáhusa

teda ale jak vidim ten okraj pod bradou.. moje deti na ty limce a kemy hrozne slintaly a zuzlaly. pamatuju na jednu bundu ta mela ten okraj normalne rozzvykany

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:17

Potrefenáhusa to jsou tváře jako slabikáře moje sestra vypadala jako mimino úplně stejně

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:19

Potrefenáhusa malá ma taky 45cm obvod hlavy a manymonths jí je ještě volná a ma tam dost rezervu. Máme novou, není ta poděděná sražená? Jinak nepopírám, že to bude tvarem hlavy a každému dítěti sedí něco jiného.

Jimik nám malá řvala při koupání první měsíc, pak mi laktační poradila koupit lehátko do vaničky. Taková blbost a dítě spokojené, leželo si tam a nechalo se omývat teplou vodou. Teď už se koupe ve vaně, do vaničky se s lehátkem už nevešla, a jak má pod sebou pevné dno, tak je spokojená. Držet v náruči jí nestačí. Jo a laktační radila koupat díte nakrmené a ne moc unavené.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:24

Zuzuli lehatko do vody je super vec,to si pamatuju dodnes jak skvely to bylo.:-)

Dite taky neklouze a mas volne obe ruce.

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:24

viktorka_od splavu vona vleze moc neslinta, občas teda skrz rukáv cuca palce 

no teď jsme ji tam už dvakrát strčili na bricho a velká spokojenost, to bude asi horsi, kdyžtak bude jezdit se slintackem :-)

Jos ja ji do toho prave moc neoblikam, většinou jen body a puncochace a ponožky, vono je furt teplo

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:26

Zarinya jo, blby pak akorat bylo, když se zacala odrážet nohama a padat z lehatka hlavou dozadu (celkem brzo), měli jsme takový to klasicky starý látkový 

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:27

Zuzuli Ta je krásná

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:32

Potrefenáhusa to se mi nestavalo,ja ho nekoupala ve vanicce ale v takovem obdelnikovem sprchovem koutu.Tak az na kraj nedosahl.

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:33

Zuzuli  nepřijde mi, máme tu samou, jen červenou, ale už je fakt letita. Mne nejde moc roztáhnout rukama skrz tu gumicku, plus ona má dost dlouhý vlasy, tak ji to ani moc nejde na tu hlavu cpát nasilim 

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 10:54

Zuzuli To jsou oči

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 11:20

Aranel velky, kulaty a skoro cerny

Offline Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 11:42

Zuzuli Kukadla

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 11:51

Zuzuli teda, to už je kukule

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 11:57

Potrefenáhusa taky používám perlan a vodu s olejem, akorát do to nachystám předem do krabičky.  A máš pravdu, umývá to výrazně líp než kupovaný. Ty dojíždím akorát co jsme dostali, další nemám v plánu kupovat. 

Ten overal vypadá dobře a tuším i nějakej krásnej fusak...? Já malou teď ven dávám v tom, v čem je doma - do medvěda ( takový ty chlupatý kombinézy) - do fusaku. Máme takovej s beranem, teplej, ale esteticky nic moc.