Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:18

Gatita 

To zní skvěle. Když koupu v dětské vaničce, musím po jednomoba se nevejdou. Když jdeme do velké vany (máme opravdu hodně velkou), musíme tam s nimi být oba a každý jistit jednoho. Dcera by se tam sama vůbec neudržela, tak ji musí jeden držet a syn, kdyby zajel pod vodu, musí ho někdo vytáhnout, to bych sama nedala, ani si to neužila. Na to musíme ještě počkat. Těším se, že tam jednou budou ještě s dětmi z rodiny nebo s kamarády a bude jich plná vana, 6 dětí se tam vejde určitě.

Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:19

Karja no my máme v ložnici okno v noci pootevřený schválně, ale to až od doby co máme kočky a nechci je v posteli, jinak jsem měla otevřeno do chodby a stačilo to.. ale v utěsněné místnosti neusnu a když, tak se v noci vzbudím a jdu tu ventilačku stejně otevřít. zas teda mám péřovou duchnu a když spím sama tak i nějakou deku nebo župan, páč sama si to nezadýchám:P

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:20

Gatita Jo, ja taky holky prvni spolecne koupani fotila. A uprimne, nenapadlo me, ze to bude az v roce! Myslela jsem, ze to zvladnu treba od 4.mesice. ale kupodivu se mi vsechny tyhle planovane akce nejak tak o rok posouvaji. Spolecne uspavani s knihou taky bylo planovano v roce male:-D Tak mozna za rok no!

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:23

dynda My kdyz jsme hlidali segry deti, tak koupaly moje deti, to byla hrozna sranda. Normalne je mydlily, pak polivaly, malem jsem je nedostala z koupelny! Je jim 6 a 4:-D.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:37

Pinot Noir my ich kúpeme naraz (protišmykova podložka teda nutná). Majú to ako super zábavu a ako písala tuším Karja, zabijeme tým zas nejaký čas. Jako je to fuška, aby sme nevytopili susedov

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:41

Karja kluci se občas koupou spolu, ale ten mladší má z toho takovou radost, že strašně stříká a starší to nemá rád. Ale zase staršího ve vaně hlídat moc nemusíme, je na doslech, ale to stačí.

A taky máme kapelu, starší taky dostal nástroje. Občas nám je rozdá a máme něco hrát, což je v naší rodině dost komické, po nás talent pro hudbu fakt nemá. Je to jako v Bingovi, po chvilce si je musíme vyměnit:)

Online Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:43

Mrakoplas naši se rvou o věci, oba potřebují téhož kapra a stejnou houbu s mimoněm, to se nedá v kluzké vaně ukočírovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:46

Pinot Noir já teď koupila nové hračky do vody a je tam každá dvakrát! Přesně jsem si říkala, že za pár měsíců jako když najdu.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:49

viktorka_od splavu ježiš!!!! :-) nesnáším lehat si to neustlané postele... když to někdy výjimečně ráno nestihnu, mám z toho večer dost ujímání....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:56

nolita presne.

49383 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:57

nolita :-) no ale do ustlané se moc lehat nedá, ne? maminka to zastýlala buď do peřináče (to už dnes kolikrát ani asi mládež nebude znát;–) nebo do šuflíků pod postel, případně hezky urovnat pod přehoz. peřináč nevedem, šuflíky taky ne a "hezky urovnat" to já neumím, takže natřepu, rozhodím a nechám větrat.. samozřejmě úplně úplně nejlepší je lehat si do čerstvě nově povlečenýho, tuhýho hladkýho a ledovýho po tom vyvětrání.. aaach

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:00

viktorka_od splavu no tak do čerstvě rozestlané, těsně po té, co byla hezky urovnaná, prostě ne do nečeho jen tak pohozeného, byť třeba za účelem větrání ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:04

viktorka_od splavu musím se tě zastat, taky nestelu:) Přijde mi to zbytečný. Mamka stele pod přehoz, mají postel v rohu, dost mě frustrovalo, že se mi tam ten přehoz nikdy nepodařilo pěkně urovnat. Máma zamává přehozem, hodí na postel a má krásně ustláno.

49383 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:05

nolita jo, už chápu, no asi by to bylo příjemný, ale pro mě ten benefit neodpovídá vynaložené námaze kdyby ta postel byla někde v obytném prostoru že bych se na to přes den musela koukat tak asi jo, ale to není, takže mi to za to nestojí. navíc v běžných všedních dnech bych zastýlala až k večeru a to by byla fakt pitomost:-)

49383 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:07

Evaeva  maminka má úžasnej systém, za ty roky dokonale vychytanej, peřiny vyvětraný, schovaný, přehoz, ozdobné polštářky v přesně vyvážené kombinaci.. 5 minut a odchází z domu. já toho nedocílím ani kdybych se pokrájela a měla na to hodinu:D

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:09

viktorka_od splavu Aha, ja myslela, ze zastylat je nejaka specialni cinnost neco nekam zastrkovat. Ne obycejne stlani. Ja stelu, to bych nemohla nechat lezet, ale nemam to hezky...

Online Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:09

viktorka_od splavu já každý den ustelu, teda nic náročného, jen urovnat polštáře a přehnout přikrývky napůl, a stejně lezu do rozbombardovaného pelechu, pro některou součást si kolikrát musím dojít do jiné místnosti a celou noc vyhazuju z postele tlačící předměty, převážně součásti sbírky Ferrari z Shellky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:13

viktorka_od splavu polštářky už jsou moc, ty nevede ani mamka:)

49383 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:15

Karja já to asi jen tak "pro sebe" odlišuju, že ustlat/stlaní je jakože na posteli hezky poskládám ty peřiny.. a "zastlat" to znamená že je fakt někam schovám, třeba do toho peřináče. já teda neschovávám ani nemám kam a ani hezky neposkládávám;-) jen kdo vstává pozděj natřepe polštáře a duchny buď zůstanou rozhozený jak byly nebo je ještě trochu natřepu/rozhodím aby postel ještě víc větrala. o víkendu dávám i do toho okna, na sluníčko a tak (i když vím že prý to se s peřím nemá). ale já normálně vstávám první, a pak do ložnice přijdu kolikrát až večer zas spát

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 23:15

nolita já občas stelu třeba v půl sedmý večer. Abych v osm mohla vlézt do ustlané. Taky to nemám ráda. Ráno nechám větrat, ale pak ustelu.