Karja aaaaa, rukavice
Máme asi patery, vůbec jsem nepochopila, jak se to na ty malý rucicky dava
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa s palcem se neobtěžuj, zbytečná práce
Potrefenáhusa No, tak vy muzete mit jeste ty navlikaci bez palce ne? Nebo ja davala ponozky:-D, kdyz jsem nemohla najit. Jeezis, ja mela na to miminko fakt hezky;-(. Ty deti tak rostou!
Karja nic jinyho nez ponozky nas mladsi chlapecek na rukach neudrzel, vsechno mu hned spadlo ![]()
žluťásek s palcem se neobtezuju, to by ani neslo
taky davam vlneny ponožky
Potrefenáhusa já jsem teď přemýšlela, co nosil syn jako mimino a podle fotek se mi zdá, že měl asi zrovna období "nesnesu kočár ani vteřinu a budu řvát jak na lesy, jestli mě tam položíte", tak jsem ho asi jen nosila pod bundou. Ani vlněný overaly jsme nepotřebovali, v punčocháčích a body do nosítka, na hlavu kuklu a byli jsme venku za pět minut. Zato teď ![]()
KKoupila jsem minirukavice od Lodgeru, Osvědčily se.
Karja tak to bych asi nemela psat, ze jsem se dneska na vterinu otocila od Tondy hrajiciho si s nadobou od mixeru....abych se otocila zpet a nasla Tondu polejvajiciho se repkovym olejem? Uz to udelal pred 14 dnema, tak jsem oleje schovala na bezpecny misto....takze tentokrat to vzal ve velkym, vylil celou flasku a delal v tom andelicky![]()
711990 to nepiš, půlka tady bude mít zitra nalestene podlahy.
A komu to nevyřeší potomek, ten si olej rozlije sám.
Potrefenáhusa já měla kombinézu s překlápěcími rukávy, u těch, co to neměly, jsem rukavice přišila. Ale moji byli o půl roku mladší, to by malé už asi nevyhovalo?
711990 moje nejzazší vzpomínka z dětství je, jak jsem si na hlavu vylila nenaředěný sirup. Chtěla jsem si udělat šťávu, byly mi tak dva. No olej je asi horší. Snad jste měli dneska koupací den;)
continuity jo, vzpomnela jsem si ze posledne to bylo nejaky nakazlivy!
Evaeva hele, dokud nezlukne, nemeju ho! Aspon bude tedka vodu odpuzovat. Vcera u nas samozrejme byla po mesici pani na uklid....![]()
711990 jo, tak to zamrzí dvakrát s tou paní na úklid.
Vyvolaly jste mi osklivou vzpominku na dite sedici v hromadce mouky, medu a oleje
To už se dá jedině vyhodit, ne?
moora Perníková chaloupka ![]()
Potrefenáhusa Rukavice pro miminko? To fakt existuje?
Dobrý bývalo takové to zahrnování, uzavření u rukávů
711990 prosím tě, dcera pred chvílí vylila do postele flašku vody. Teda nevylila, ale prý si jí stříkala na ruku a patlala po pyžamku, prostěradlu, peřince a knížce![]()
dynda hele, nak prezila, uz je ji 31
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí