Jak to je - nerozbitný a omyvatelný?
Vše o těhotenství a dětech
dynda Cozpak dite, ale ta podlaha!
Rukavice a dítě
máme fotku jak je sambo s dvouletou dcerou na výletě na horách, sníh, snad -20 a dítě řvoucí, nabalené dostatečně ale pazoury rudé, protože rukavice tu zimu prostě nesnesla ![]()
Rukavice jsem na mimino nikdy nepotrebovala, kombinezy mely ty ohrnovaci rukavy s prekryvem. Od cca 18 mesicu dal uz to bylo slozity, vzdycky jsem neco nekde splasila, ale syn to nikdy nechtel a snehu, pisku i blata se odmital i jen prstikem dotknout, tak jsme je vlastne ani nepotrebovali - v Praze mame navic dost teplo i v zime. Mezi druhym a patym rokem jsme vystacili s nejakymi upletovymi rukavickami za dvacku od Vietnamcu, akorat na hory jsem kupovala nejake jakoze lyzarske, ale ty byly takove neohebne a blbe se oblekaly.
Priste koupim takove, co maji na zapesti zip. To mi prijde genialni, ma to treba Wedze.
Pak nejsou spatne softshellove palcaky z Lindexu, ty jsou dost univerzalni a syn je nosi v zime na kolo. Jen mi prijde, ze maj nadstrelene velikosti. Do rukavic pro kategorii 2-4 roky dorostl teprv letos v peti, loni mu jeste vadily.
Gatita jo, ty zapínací rukavice jsou super. Včera jsem dost litovala, že jsem je nekoupila i staršímu.
Zapinaci rukavice na zip od Didriksonu jsem koupila dceri na Vintedu, vicemene na zkousku, protoze do te doby vsechny rukavice odmitala. A kupodivu, tyhle si do velke zimy vezme rada, vsechny predtim odmitala.
Hlavně nekupujte palčáky v Tchibu, ty mají palec stejně dlouhý jako ostatní prsty ![]()
Môžete dať fotku tých zapinacich rukavíc? Ja si to vôbec neviem predstaviť
Tabea tak to je supr vychytávka
Tabea a dítě to zvládne zapnout tou rukou, co už v rukavici je? Něco zapínat mi připadá složitější, než navléct ![]()
Tabea jo ale to je chytrý!!!!!
ted máme už taky kombinezu s ohrnovacima rukavama
Pinot Noir u nás je nosily děti v jeslích, tam si rukavice samy neoblíkly tak jako tak. Nevím, jestli to má smysl i pro věk 3+. Já teď pro děti spíš preferuji rukavice až k lokti, co jdou na konci utáhnout.
Tabea Ty, co se přetáhnou přes rukávy, bývaly super. Kupovávala jsem je v Tchibu. Ale později nad nimi dítě začalo ofrňovat, asi že moc dětské
Pinot Noir Tyhle zipy (i na rukávech) se obvykle zapínají zubama.![]()
Humanic má slevu 40 % na online objednávky na cokoliv i zlevněné.
Pinot Noir já mám ty rukavice se zipem pro tříletou odmítačku rukavic a oblečení obecně (kromě toho, co je žluté), a dobrý. Sama si je nezapne ani náhodou, ale ona si nikdy neoblékne to, co je zrovna potřeba, takže žádná změna. Když ovšem chce, dokáže se komplet převléknout včetně trika s dlouhým rukávem přes hlavu ![]()
Mohučanka aha, no mě to jen zaujalo, protože mi to připadá složitější, než nic nerozepínat. Ale Ríša rukavice zvládá, dokonce i prstové, tak ani nevím, proč se ptám (vím, protože co kdybych tu věc náhodou potřebovala, že?
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí