Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:17

Když tu tak pomohly stížnosti na otěhotnění, tak si sem jdu odložit stížnost. Už bych ráda, aby se mimino uráčilo vypadnout na svět a ono se asi vůbec nechystá

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:22

Rhaenys měla jsem takové "menstruační" bolesti, někdy i dost ostré bodavé, dle doktorky ok ;) 

Online DruI
5593 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:23

Rhaenys Já měla na začátku těhotenství dost nepříjemné bolesti břicha (jako při menstruaci) skoro měsíc v kuse až jsem se ke gynekologovi objednala, že mám nějaký problém, když mi test vycházel negativně. Někomu se to prý takhle projevuje, to roztahování dělohy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:32

Rhaenys já měla bolesti jako při menstruaci, doktor mi říkal, že je to tím, že mám zakloněnou dělohu a ta se musí narovnat. Asi bych neplašila, ale na příští kontrole bych se zeptala.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:32

Jdu v úterý, to mám být 7+1. Už jsem z toho docela neklidná, no. Není to nic hrozného, jen mě baví, že já mám ty nepříjemnosti snad všechny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:36

Rhaenys ono se to nezdá, jak ještě není nic vidět, ale ten první trimestr je náročný. Pro mě určitě nejnáročnější z celého těhotenství. Než se tělo srovná s novým stavem, taky obavy, jestliže je vše v pořádku, tomu nepřidají. Vydrž, hodně odpočívej, za pár týdnů to bude lepší. 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 20:39

Evaeva Ano, snažím se. Já to zvládnu, hlavně ať to vevnitř je v pořádku

Online Karja
44771 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 21:00

žluťásek Diky, my jsme je meli vloni, ale jak velkamala jeste neumela tolik chodit moc je nechtela a celkove jsme je moc neozkouseli. Spis jsem mela strach, jestli fakt neprotecou. Ale tata je ma taky a prej je to na stanj do potoka, tak snad to tak bude I v tech detskch.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 21:08

Rhaenys mňa všetko oblečenie tlačilo na bruchu, ešte keď som ani nevedela, že som tehotná. Potom som mala týždeň pred termínom menštruácie silné menštruačné bolesti, stále som si myslela, že mi príde skôr. Keď som si na popud kolegyne spravila teh.test a zistila, že som tehotná, bolesti som mala naďalej. Môj gynekológ mi, keď som mu volala, povedal, že mám prísť v 10.tyzdni, že on to až vtedy vidí na sone (už má nové teraz). Potom zhruba od 8.tyzdna ma brucho rôzne ťahalo a akurát, keď som už išla na gynekologiu, to všetko sa uvoľnilo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 21:33

Rhaenys ja si pamätám, že som v čase, kedy mala prísť ms a neprišla, mala bolesti. Dokonca som si aj nejakú brutálne silnú tabletku dala, aby sa mi to nerozbehlo. Až za pár dní som zistila, že som tehotná.

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 21:34

Karja neprotečou stopro, nemají kudy a jak, leda nabrat vodu vrchem :) 

Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 21:38
Reakce na žluťásek:

Karja neprotečou stopro, nemají kudy a jak, leda nabrat vodu vrchem :) 

​Hádej, kdo si to v nich nakráčel přímo do rybníka?

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 22:22

dzizisketa Náš minulej tejden taky skákal v loužích jak o život, že mu nateklo vrchem. Měl softshellky a nechtěla jsem na nich vytahat lemy, tak jsem mu je zastrčila do bot. Chyba

Online DruI
5593 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 22:55

žluťásek Ono když si pak dítě do louže sedne, tak ani lem softshelek natažený přes holinky zatečení nezabrání :o)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 23:00

Rhaenys bolesti charakteru menstruacnich jsem mela v obou tehotenstvich v prvnim trimestru. Drz se a odpocivej

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 23:02

Karja demar s koziskem ma dcera taky a jsou super, lehoucke a nepromokli nikdy. 

Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 23:06

žluťásek

JJá mu do holinek nenarvu žádné kalhoty, akorát tak legíny. Má tlustá lýtka.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 23:07

Děkuji vám všem, už se cítím lépe. Já to nechci nikomu zatím říkat, takže se nemám ani kde teď poradit, a přece jen je to moje "poprvé", tak jsem ze všeho trochu vyjukaná

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 09:19

Rhaenys per to sem!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 09:22

Rhaenys my jsme si ted malem upekli treti kus, nastesti uz 2 dny vim ze to nevyslo:D takze sem klidne pis, to jak to nechces rikat svemu life okoli znam, tady jsme pro tebe