Pinot Noir no dcera taky prstové zvládá, tyhle na zip jsou nepromokavé, na lyže nebo sáňky.
Vše o těhotenství a dětech
Když už je řeč o rukavicích, existují nějaké tenké prstové a zároveň teplé? Koukala jsem, že existují kašmírové, ty by asi mohly zahřát hezky? V těch úpletových je mi docela kosa, ale nesnáším tlusté neforemné ve městě, těmi bych vzala za vděk tak leda na horách na sáňky.
žluťásek kožené s kožíškem uvnitř.
Ja ty rukavice na zip ted videla poprve v zivote, a to na 4letem diteti. My ted uz zvladneme i normalni, ale rikala jsem si, kde jsem mohla byt, vedet o takove vymozenosti pred 3 lety
. My nikdy nebyli schopni mu to na tu tlapku narvat, vzdycky se u toho svijel, ze ho to tlaci a tak. No proste chodil prvnich pet let zivota bez rukavic![]()
Gatita oblékat dvě sady rukavic bylo asi nejhorší z dnešního dopoledne:) a to jsou jedny rozpínací. Byli jsme sáňkovat. Takže jsem musela oba navléct do kombinéz, sněhulí, rukavic a čepic. Jedny boby, jedny sáňky a jedno nechodící dítě, které si pokyn tady stůj, vykládá jako pokus se slézt dolů po schodech:), dostat do výtahu, od výtahu přes dvoje samozavírací dveře ven a nakonec ještě po schodech před dům. Ale stálo to za to!
Evaeva snih tu moc nebyva, to se musi vyuzit, to je jasne. Zrovna premyslim, jestli brat boby, az ted pujdu pro dite. Ale nevim, je tam jen takova mokra kase uz...ale zkusim to, mohl by mit radost.
Gatita u nás na lopatách klidně jezdili i na blate. ![]()
Gatita na tom kopci už taky bylo spíš bláto:) Syn to asi tušil, nemohl dospat, už před sedmou byl vzhůru (normálně vstává až v osm). Než jsme se s mladším vyspali, už že sklepa přitáhli sáňky a celé ráno prudil, ať už jdeme. Vem mu aspoň lopatu, bude mít radost. Do konce týdne by mělo mrznout, tak doufám, že ještě jednou dvakrát půjdeme.
Potrebuju zateplene holinky, asi demarky klasice. Ale z jakeho eshopu mi to nejrychleji doruci? Ano, uz taje I u nas...
Karja já právě jedny objednala v místní obuvi, že mi je paní objedná a vyzvednu v prodejně. Skladem je měli na mall.cz, little shoes a cool boty, co jsem hledala. S little shoes mám dobrou zkušenost, kupovala jsem u nich už několikrát.
žluťásek Nakonec jsem taky zavolala do nasi obuvi;-)' snad jsou ty demary mammut dobry. Jako posilhavala jsem po jinych, ale neni casu. Ty zapinaci rukavice maji pekne v decathlonu, ale asi se mi na to taky nechce cekat...
Tabea fíha, to vyzerá super
Na tie demary Mammut potom dajte recenziu, ja som kúpila nejaké skvelé škandinávske, ale viackrát sa mi už asi nepostasti. Som si nemyslela, že nákupy na zimu znamenajú zateplené gumáky a zateplené oblečenie do dažďa a ako športové náčinie kolobežka a bicykel ![]()
letfenixa ja som s tým práve počítala tak ma syn zateplené gumáky, snehule nula :)
A chcem poďakovať Pinot Noir za tip na tie zateplené softshellky, za tie peniaze sa naozaj oplatili, nosí ich od jesene a bude až do jari. Prežili bez uhony (ak nepočítam hordy blata) týždeň na chate bez akejkoľvek starostlivosti. A hlavne je ich ochotný nosiť!
letfenixa Karja my ty demary máme teď půjčené po synovci, jsou moc fajn. Jako holinky jsou extrémně lehké a s tou vlněnou vložkou uvnitř má syn krásně teplé nohy i na sněhu nebo v chladném mokru, co bylo teď. Nosí merino ponožky surtex, ty froté s 80 % merina.
Nejsou to určitě jediný boty na zimu, to by mi přišlo blbý. Ale na sníh, když to není na hory na celej den, nebo do mokra v zimě i na chladný podzim mi přijdou skvělý. Špička je kulatá, ale jsou dost široké a u holin to moc neřeším.
Mám nakúpené zimné veci, a potom som prikupila zateplené do dažďa. Ale či sa na tú krásnu ružovo-fialovo-sivu kombinezu dostane, toť otázka
Mrakoplas tak to mám radost! Náš je taky nosí celou zimu. Máme od loňska i oteplovačky, ale loni na ně nebylo počasí ani jednou a dnes byl sníh, ale stejně mě nenapadlo je vytáhnout a zase jsem sáhla po těch softshellkách.
Prosím vás, že mě občas pobolívá břicho, někdy i docela dost, to může být? ![]()
Rhaenys osobně myslím, že může být vlastně úplně všechno, co tě napadne. Prober to s dr, už teď nějak půjdeš, viď?
Rhaenys ze zacatku ruzne tahaj kdejaky vazy ci co. Navic se clovek furt pozoruje, tak ho pak boli i to co nema....:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí