Lamicka vidíš, na pěstouny jsem si nevzpomněla, dobrý nápad!
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Tak to je fakt skoda, ja mela hromadu veci po sobe, ktere ale byly tak tem 13 holkam a mela jsem problem to nekomu dat. Na facebooku v tech skupinach se to totiz casto preprodava a to me z principu stve. Ale moc dekuji, sestry toho po klucich maji hromady a rekla bych, ze jsou to obstojne veci, ruzne softshelky, mikiny, teplaky, rozhodne zadna hruza a nikdo to moc jako balik nechce.
Karja tak šup tam s tím ;) Na ty starší děti se obecně víc zapomíná, lidi přináší oblečení a hračky pro malé děti, i drahé a úplně nové, ale že jsou potřeba i mobily, notebooky, kosmetika pro teens nebo že ty starší taky uvítají tenisky Adidas jako jakékoliv jiné dítě, to leckoho překvapí (a bohužel některé i popudí
).
Pinot Noir počuj a načaté parfémy by myslíš tie pubišky ocenili?
Ako na nejaké Vianoce som balila do nejakého krízového centra nový (a Pupa kazetku a nejaké podobné hovadinky, ale všetko novokúpené), ale rozpoužívané?
Pinot Noir To je pravda, když se balí takové ty "krabice od bot" pod stromeček, jedna z organizátorek mi říkala, že krabice pro malé děti mizí okamžitě, ale že nejhorší kategorie jsou kluci 12-18 let. Tak jsem se na to zaměřila a poslala právě jim (a pravda je, že na stránkách zůstávali viset jako poslední). Fakt je, že jsem měla i trochu problém, co do nich, takže se lidem nedivím. :-)
Garfie taky jsem si loni vzala tuhle kategorii a celkem jsem bojovala. Nakonec jsem koupila jako hračky frisbee a karty s luxusníma autama. Dej tip, cos dávala ty? Limitujícím byla i ta velikost (krabice od bot), když se tam měly vejít ještě sladkosti, bloky, psací potřeby a něco z oblečení.
Pinot Noir Hele ja mam treba adidasy nosene mesic, nesedly mi. Ale mesic nosene boty pro teenagery, to je blby ne? Boty spis nove?
Karja Toho bych se nebála.
Tabea my jsme mimo výše zmíněné dávali nějakou klučičí kosmetiku, knížku, rukavice na mobil.
Tabea Taky tak, nějakou kšiltovku, knížku, kosmetiku, psací potřeby, hlavolam. Já měla i úplně nová sluchátka, která někde vyhrál syn a nepotřebuje. Jako já mám pro tenhle věk problém kupovat dárky v příbuzenstvu, kde ty kluky znám, natožtak někomu cizímu, je to výzva!
Karja to je myslím úplně v pohodě.
Ale s těmi parfémy, slniecko , to nevím, no. Nemůžu za ně samozřejmě mluvit, mně osobně načatá kosmetika připadá, no, divná, no. Byť samozřejmě chápu, že jsou to drahé kusy a nijak neznehodnocené, ale... Jako určitě se najde holka, která po tom touží a byla by vděčná i za otevřený parfém, ale kolik jich je? A kolik z nich v Klokánku? Zatímco po "adidách" tam prahne každá.
Dnes jen od večeře do teď docela silná sestava otázek:
Maminko, proč nejsi tatínek?
Proč se medúza tak jmenuje? (Doplněno o Proč jsi na tu medúzu v tom moři sahala?)
Proč je zítra pondělí?
Ty jsi stará?
Co to je smysl života?
![]()
Pinot Noir Otázky jsou super, roste vám malý filosof!! Spíš by mě ale zajímaly odpovědi....![]()
Jinak my dnes rozebírali, jestli je lepší mít staré nebo mladé rodiče....celá debata vznikla bohužel tím, že babička spolužačky je stejně stará jako moje o šest let starší sestra. ![]()
Vysvětlila jsem dceři, že to ona nemůže posoudit, protože má v rodičích zastoupené obě varianty (jsou mezi námi dva roky, ale to jí jaksi nedošlo) a muž se zhroutil smíchy...
Garfie já si pamatuju, že jsem se celou základku trochu styděla, nebo to asi není správný slovo, spíš cítila malinko posměch, že mám nejstarší rodiče že všech dětí ze třídy. Moji mamce bylo 26, když jsem se narodila!!
děcka řeší kraviny, vůbec to teď nechápu![]()
žluťásek
To je vtipný, já si tyhle starosti teda vůbec nepamatuju, ale měla jsem spíš starší rodiče, mámě bylo 32, když jsem se narodila. Ale na gymplu jsem měla spolužáka, ještě to byl takový dost extravagantní týpek, dlouhý vlasy, v pokojíčku lebku a černou tapetu...jeho tatínkovi bylo tehdy přes 70.
A moje nejlepší kamarádka vzpomíná, jak jí vždycky děti na základce záviděli, že má tak mladého tatínka a ona se hrozně styděla, když musela vysvětlovat, že to je její bratr a tatínek je ten domnělý dědeček....Ale myslím, že dneska, jak je ten velký rozptyl normální, tak to už se to asi tak moc neřeší....
žluťásek To jsem měla taky. Jenže té mojí bylo o 20 víc! Furt jsem někomu musela vysvětlovat, že to fakt neni babička![]()
Garfie právě, dnes už se nad tím nikdo nepozastaví. Moje nejlepší kamarádky měly vyrazne mladsi maminky, tak mě to asi nějak trápilo nebo co. Přitom když koukám na fotky, mamka byla tak mladá! A moc hezká.
Garfie ja mam o 7 let starsiho brachu a kdysi jsme pry prisli stejnej den ze skoly - bracha nadsenej, ze ma nejmladsi rodice ze tridy! A ja s brekem, ze mam stary rodice![]()
711990
To je výborný!! U nás v rodině jsou velký rozdíly normální, mně to asi nikdy nepřišlo. Moje sestřenice má syna staršího, než jsem já. Můj táta byl takovej vejškrebek na starý kolena, jeho sourozenci byli o 20 let starší. A moje máma má zase o 14 let mladší ségru, nikdo s dětma nespěchal...u nás jsou samý starý rodiče!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí