continuity juu, to je film? Já četla knihu, ta byla skvělá
Vše o těhotenství a dětech
continuity Dík, píšu si.
žluťásek ještě lepší je druhý díl Mluvčí za mrtvé, ale to už podle me není knížka pro děti.
Ten film se celkem povedl a hraje tam Harrison Ford ![]()
brrr a co takové ty české klasiky? Pod jezevčí škálou a spol, vytržené stoličky, to už je dnes pro děti úplně out?
brrr dej mu to starsimu klidně i přečíst, určitě ho to bude bavit. Je to psáno jako knížka pro děti.
continuity Že jsou věci tak, jak mají být, věřím taky. K tomu mě právě přivedla zkušenost se synem. Prostě něco nejde změnit za žádných okolností a žádnými prostředky. Lze to jen přijmout. Ale když mi to dcera říkala, začala jsem pochybovat, zda mi z toho nepřeskočilo. jak píše žluťásek , člověk takové historky slyší. Ale ve skutečnosti mě to teda semlelo.
notna to je moc smutny
ale jak píšeš, zároveň trochu krásný a asi i smiřující
brrr z těch méně proflaklych scificek, co by šly pro děti, mě ještě napadla Duna od Lynche. To by taky uz mohl číst.
E.T. mimozemstan to asi znate
olivieraa a prečo chceš nad nimi vyhrať? Ohrozujú ťa?
asi mam pocit, ze to nemám pod kontrolou a to ma "ohrozuje" .. neznášam chaos a veci mimo kontrolu.. co je pri deťoch normalka
Potrefenáhusa Pinot Noir Díky
Ona dcera ještě měla mezi 1.-2. rokem v partě imaginárních kamarádů, které tvořili zvířátka, jednoho kluka. Říkala mu jen Kluk. Byl starší a hrozně hezky se k němu chovala. To nás s mužem strašně dojímalo. Samo jsme v tom citově viděli syna. ale racionálně jsme si říkali, že je to prostě náhoda. Tak jako ostatní kamarádi - vlk, liška a já už nevím, kdo to všechno u nás bydlel :-)
žluťásek Ja si to taky myslim. Protoze my jsme s maloumalou vybec neprisli na duvod, proc ten prvni pulrok ty vecery tak brecivala. Fakt si myslim, ze to bylo z toho porodu, ona se nejak zasekla, priskrtila a vypadalo to chvili blbe. I ta dlouha cesta autem, jak jsem to zadrzovala ji nesedla. Ja si fakt myslim, ze mela tu denni dobu a stres v hlave zafixovane a proste to pak probrecela. Protoze brecela uz v porodnici, kdy deti briska jeste nebolivaji a vydrzelo ji to do pulroku, to uz je na koliky taky pozde a vubec zadne kolikove priznaky mi to nepripominalo. Myslim si, ze to byl nejakej psychickej plac.
Ale ted budeme chodit ja fyzio, tak kdovi jestli nezjisti. Ze je treba nejaka skripla nekde, tak proto je tak nespokojena, uvidime. Jsem na to zvedava, vcera jsme byli na rocni prohlidce a je proste nevysetritelna, zmerili ji plus minus 5 cm, poslechnout dech se nedal, aby doktorka prohlidla genital, coz je otazka cca 2 vterin, tak jsme ji tri drzeli! Ale ta fyzioterapeutka, ackoliv ma uz vnoucata, tak vypada a pusobi hrozne divcim dojmem a deti dceri nevadi, jen dospeli, tak by to mohlo projit;-)'
notna To dcery vypraveni je fakt silne a verim tomu, ze vi proc to rikala;-). Muselo to byt pro vas hrozne.![]()
brrr tim burton - frankenwinnie, alenka v risi divi a v risi za zrcadlem, ukradene vanoce, mrtva nevesta
Pak treba Fantatsticky pan lisak, psi ostrov?
brrr a co takové ty české klasiky? Pod jezevčí škálou a spol, vytržené stoličky, to už je dnes pro děti úplně out?
Jak vytrhnout verlybě stoličku a dostat tatínka do polepšovny u nás bylo in, když bylo dceři cc 7-10let. nevím, kolik je klukům od brrr Podle těch tipů výše bych řekla, že už víc?
Včera jsem začala s edukací:-) Dcera - prvňačka si pustila pohádku nějakou Barbie mořskou pannu nebo co. Během toho a až to skončilo jsem jí několikrát zdůraznila, že je to jen kreslené a že takhle reálná dospělá ženská nemůže vypadat. Tak se zamyslela a řekla, že by se zlomila v pase. A že když vylezla z vody, neměla vůbec mokrý vlasy
.
711990 notna ice continuity Pinot Noir
Dík všem, ty české filmy s Holým už známe. Na Wenderse se kouknu a přiznávám, že Dunu jsme nečetla, tu bych nám mohla sehnat jako knihu.
Mimochodem, teď posloucháme večer jako audio Nikdykde. Staršího to baví, mladšího v zásadě taky. Pak nás čekají zeměplošské Nohy z jílu.
continuity U staršího je hrozný problém vybrat knihu. I to Nikdykde, jako audio ho baví, ale aby si to přečetl, to ani náhodou. Zase když čte, tak se zažere a pak sfoukne knihu za dva tři dny.
brrr zaslana posta, barva kouzel a otec prasatek od pratchetta jsou zfilmovany a mohlo by se libit i detem.
ice Jo, ty dokonce i máme. Dík za připomenutí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí