Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 12:44

Karja pokud jíte hodně ryb, tak to možná není urgentní. Já dětem dávala vigantol myslím jenom do roka. 

Jinak nepravidelně tolik nevadí, nejsou to antibiotika a organizmus si to celkem ukládá. Jsou lidi, co berou větší dávku jednou týdně a nestane se nic.

Ještě se podívej, nějaké Decko je v i těch dětských vitamínech, pokud jim něco davas. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 12:50

marieu chudinka, to se strašně čte. Ale dobře todopadlo,naštěstí

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:24

INCOM1 no jo, bylo to strašný se jen dívat, chovat a čekat, až jí zaberou antibiotika. Do dvou let měla zajišťovací léčbu na noc, pak jsme se zbavili plen (odstěhování přebalovacího pultu jsem zapila bublinkama) a od té doby (klepu to) dobrý, prostě z toho vyrostla. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:29

Karja teď už nezapomeneš, vždycky jak uslyšíš .... nebo...... nedejbože......., tak budeš vědět, že mají nedostatek vitamínů.

U nás avitaminoza nehrozí.... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:34

Karja já na radu doktorky koupila na imunitu sirup, kde je i to déčko. Chutná jim, takže si říkají sami:)

Jinak ten vigantol můžeš dávat třeba jen dvakrát týdně víc kapek, akorát by se měl dávat spolu s tuky (třeba do mlíka), ale nevím, jakou roli hraje to, že to musí být přímo s tím, nebo jestli stačí, když mají hodinu po tom chleba s máslem.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:44

Karja na oči, ale ne na světlo, pozor. Nech lahvičku v krabičce.

Já synovi kupuju želé vitamíny Vibovit a je tam i déčko. Jsou fakt dobrý, má je jako dobrůtku a hlásí se o ně sám. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:46

žluťásek jezis fakt jo? Tak to je asi fuk jestli kapu nebo ne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:50

711990 taky to mám na světle, pro obě děti to tak bylomáme ho na stole, kapeme do kaše.

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:55

žluťásek myslím, že to je emiminovský hoax. V příbalovém letáku je uvedeno "uchovávat v původním obalu", čímž se podle mě myslí ta lahvička. Právě proto je hnědá. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:55

711990 je to prece v tmave flasticce, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 13:58

Pinot Noir super. Zní to logicky

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 15:08
Reakce na Mha:

barbucha Tak to je dobré pokračování

Do statistiky Rybí tuk dávám dětem na lžičku, vždycky když mluví sprostě, dostanou lžičku. Hm. Jak se projeví předávkování? 

​Bych řekla  že předávkovaný se pos...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 15:24

marieu 

Ty jsi mě ale krásně inspirovala, dík. Mám tu flašku šampaňskýho, jakože opravdickýho, chtěla jsem to bouchnout, až skončí to šílenství s covidem. Symbolicky. Jenže to se pořád nějak vzdaluje. Až dáme pryč přebalovací pult, by mohlo být o dost dřív

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 15:42

Candance ja nevim, necetla sem letak:D co kdyz tam bylo napsano uchovavejte mimo prime svetlo nebo tak

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 15:44

dynda Pozor na pusu, mladá dámo

Uz chystám lžičku! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 15:48

Mha 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 17:13
Reakce na dynda:

​Bych řekla  že předávkovaný se pos...

​Předávkování Vit D vede k ledvinovým kamenům, a paradoxně k vyplavování vápníku z kosti a pak teda zácpa. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 17:27

Pinot Noir já dostala "vynadáno" od švagra lékaře, že to nesmí na světlo, tak jsem ho vracela vždy do krabičky nebo uklízela do zásuvky 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 18:02

žluťásek já ho teda v krabičce mám, protože máme všude dlažbu a pád na zem bez krabičky je podobným lahvičkám osudný, ale myslím, že pokud není ta lahvička někde na okně, tak to, že je tmavá, stačí. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 19:42

Tak vybiram autosedacku, kategorie 9kg+. Nechci tu ty sedacky zas rozjizdet, resily se tu nedavno a ja si dokonce i delala zapisky;)  Mam vytipovanou joie i-spin, nemate ji prosim nekdo?

Co me zajima a nikde nevyctu - jestli nema tu pitomou trojdilnou sponu, kterou mame na britax roemer king a ktera se mi vzdycky aspon trikrat v ruce rozpadne, nez se trefim, kam mam. Zajimave je, ze v druhem aute mame starsi model teto sedacky, ktera timto neduhem netrpi. Nevim, jak to popsat - aby se ty dve casti te spony nemusely pri zapinani pridrzovat (coz se mi hednou rukou nedari, abych je udrzela ve spravne pozici) a nejak do sebe zapadly a nerozpadaly se.