Karja no to neříkám že to je blbost, ale padlo tu víckrát, že různí odborníci pravili že to je nutnost/vůbec to není potřeba atp.. to co popisuješ mi přijde docela mimozní vopruz, ale tak to musíš samozřejmě vyhodnotit sama. nebo to dát za úkol tatinkovi![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jj, jsou to fskt drobnosti, ale ona je ten drazdivej typ, hrozne se vzteka kvuli vsemu, takze tohle je to samy. Jeste ji navic upravujeme sezeni, to ji zacalo vadit asi treti den, a pak jeden cvik, kterymu se ze zacatku hrozne rehtala, uz ji taky leze krkem. Proste ji vadi, ze delame neco, co ona zrovna nechce;-)
letfenixa jestli malý vydrží 3h online vyučování, byť u tebe na klíně, nebude až tak hrozný;) To zas u nás moc nehrozí, to bych musela učit venku. Když muž pracuje z domu, občas za ním starší přijde, že si tam bude kreslit. No prý pak akorát zavírá fixy, podává papíry a odpovídá na dotazy. Když si sednu k počítači já, mám je tam do minuty oba, musím se tam zavírat (když je muž doma samozřejmě)
viktorka_od splavu Jj sambo to dela taky, ale prece jen je to potreba delat I v prubehu dne. Tohle fakt vidim, ze je pitomy,stoji jen na spickach, nekdy dokonce zepredu(!!!) na prstikach, to by se to nikam nehnulo, vubec nemela tendence polozit paticky, uz ted se mi to zda trosku lepsi, po par dnech.
letfenixa ja mám pri mojom pocit, že by mu nestačilo ani keby som s ním 24 hodín denne. Asi sú s tvojim podobné typy. Ale vidím, že je teraz spokojnejší, keď nikam poobede neodchádzam.
Karja jako já ji chápu, ale to ti nepomůže, že jo;)
Edit: ono to fakt může zabrat rychle, jen se jí něco spojí v mozku a bude
Jak se tu tuhle řešilo, co s dětskými věcmi, tak na mě teď vykoukly sklady pro pěstouny

Karja mne i přijde, ze pak maj vzadu zkrácený ty šlachy a ani jim došlápnout nejde, přijde mi lepší cvicit co nejdriv než to nechat vyhnít
Karja jestli je to po pár dnech lepší,tak to je super, to bude za chvíli dobrý
jinak já si hrozně často vzpomenu na takový průzkum co prý dělali u "přírodních národů" že indiánské (nebo indské? už nevim:-)) ženy nosily své děti uvázané na zádech napřímené na takovém prkýnku - byl to příspěvek k propagaci aby si děti mohly volně kopat nožičkama, že je veškeré omezování nějak brzdí ve vývoji.. - no tak tadyty děti na celý den přivazované na tom prkýnku nemohly vůbec kopat nožičkama ani lozit ani nic.. a jak měly dva roky tak konečně je maminky z toho prkýnka odvázaly a nechaly je samotné. a ty děti prostě rovnou začaly chodit a během pár týdnů dohnaly ty vrstevníky co měli volné pole působnosti a kopali nožičkama a lozili celý den![]()
pro mě z toho plyne poučení, že ať rodiče dělají co dělají, tak to dítě se stejně bude vyvíjet jak příroda nakáže a hotofka
Karja taky bych to nevzdávala. Máme v rodině holčičku, která chodí po špičkách a už je na prahu puberty, a je to smutný pohled.
viktorka_od splavu ale ten výzkum by ještě chtělo doplnit o to, jestli ty děti ve čtyřiceti netrpěli na bolesti zad, migrény, ploché nohy a podobně. Navíc tomu všemu náš životní styl dost nahrává narozdíl od "křováků".
Evaeva 3h zatiaľ nevydržal, to mám dva dni a tu to s ním bola minulý týždeň moja mama, zajtra ho k našim dávam na prázdniny
, podľa mňa ani nevie, čo to znamená, ale keď mu poviem, že ide k babke,tak sa pýta, či tam budem aj ja, zatiaľ čo keď ide na prázdniny, tak vykrikuje, že sa teší ![]()
Evaeva jo tak bez ohledu na cvičení miminek pokud se člověk nehýbe celou dobu do těch čtyřiceti, tak stopro všema těma neduhama trpět bude Pinot Noir to je strašný, a proč s tím nic nedělá/nedělají, vždyť ten pohyb a cvičení je přece celoživotní záležitost a ne jen nějaký "týrání" v útlým věku..
Jupí, Puntík bude zas vycházet!! Našli vydavatele a budou pokračovat v původním týmu!!
to je super zpráva! ![]()
letfenixa
u nás teď prázdniny takové nadšení nevyvolávají. Původně totiž bylo prázdniny=nejsou kroužky, akorát teď to poněkud splývá s "je hodně bacilů", takže teď se ptá "Jsou dneska prázdniny, je hodně bacilů?" No, je mi ho líto.
viktorka_od splavu no, souhlasím, ale odpověď neznám :(
viktorka_od splavu já se třeba narodila s hlavou na stranu, nohama do O a přitaženými špičkami. Naši mě vojtovkou mučili do dvou let, nic z toho teď nemám, ale třeba skoliózu a slabé břicho jo. Ono to taky může začít jako zdánlivá blbost, ale nabalí se na to další věci a za rok už to blbost není. Kluci třeba nikdy nedělali druhé vzpřímení, ale nad tím doktorka mávla rukou, že docela dobrý. Akorát že se jim nesklopila pánev tak, jak má, a z toho se odvinuly další problémy. S mladším jsem v osmi měsících kvůli tomu cvičila cvik pro šestiměsíční dítě, což moc nešlo, neměla jsem dost dlouhou ruku.
Evaeva minule sme odvážne vyrazili do malej pekárne, kde je vstup po jednom, ibak nákupy vozí kuriér, a chúďa malé sa ma pýtalo či môžme, či nie sú hodiny pre dôchodcov ![]()
letfenixa jo to je přesně ono. Člověk si říká, že to na ně tolik nedopadá, ale takovéhle okamžiky mi připomenou, že i pro něj je to složitá doba.
Evaeva presne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí