Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:39

continuity náš dnes zas vonku chodil s dlhým zahnutym konarom, ktorý predstavoval udicu a v každej kaluži s ňou lovil ryby a neváhal túto skutočnosť oznámiť každému okoloiducemu. Potom si pred vchodom z lístia a konárov spravil ohník a museli sme tie ryby opekať. 

Edit. Oheň bol samozrejme len imaginárny :)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:39

continuity mně se hrozně líbí, jak jsou ty tvoje holky pořád hravý, i když už jsou vlastně docela velký. Bunkr a chata ve skříni, to je parádní :)

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:41

mnum naše ten zadek zveda už skoro dva mesice  a ještě nic. V kočáru jezdí na loktech, čučí, neřve, tak asi dobrý

kšíry mám pripraveny, ale zatím nejsou třeba, myslím, ze ji tlumí i ty zimní hadry 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:45

Mrakoplas to je fajn venkovní program. To syn se pokusil skamarádit tak, že houkal na jednoho podobně starého klukaKdyž jsem se ptala, proč ho radši nepozdraví, řekl mi, že je sova. Nutno dodat, že to zafungovalo, mamince se zalíbil a ptala se mě, kam půjde do školky.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:50

Mrakoplas naša hasička denne hasí požiar, vezme nejakú vetvu a strieka z nej imaginárnu vodu a keď sa minule vonku stretla s deťmi, čo sa hrali, že vláčik na ihrisku vybuchne, tak sa hnevala a bála sa doň nastúpiť a hovorila mi, že to mám ísť vyriešiť s ich maminkami. Berie tú imagináciu vážne

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:51

Potrefenáhusaste mne navnadili, zítra to vyzkouším. V kombinéze určitě ten zadek neuzvedne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:52

Evaeva . Náš zas mňauka kade chodí, minule som mu aj misku s vodou musela naliať, lebo mačička bola smädná.

Keďže mladší sa ho snaží vo všetkom napodobniť, občas mám mačičky dve, je s nimi už celkom sranda. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:54

Mrakoplas to máme doma taky! Když se nudí, chodí za mnou a mňouká.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 22:59

žluťásek my taky, leze po mně a mňouká. Pak se promění v pejska a musím aportovat

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:01

žluťásek náš leží na 10 cm širokém parapetu a je kočka Róza (kočka mé sestry)

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:01

žluťásek akorát ten pokoj vypadá jako skladiště, protože kde jsou ty krabice ze skříně, kde je teď chata?

teď mají tři dny volno, tak tam asi budu chodit co nejméně. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:03

Jo a nemám mu říkat zlatíčko, mám ho prý oslovovat Richard Ríša Perleťovec velký

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:03

mnum jaaj hasiča máme doma tiež a zároveň smetiara. A zelezniciara . Teraz je fascinovaný svetelnou signalizáciou na vlakových prejazdoch. Musíme chodiť na stanicu a večer miesto večerníčka mu púšťať na YouTube videá signalizácii. Som vôbec netušila, že sú fanúšikovia, čo natáčajú každý železničný prejazd! Kebyže nemám to dieťa tak sa pýtam, kto tie videa preboha pozerá

A šťastný prestastny bol z vianočného darčeka - Brio svetelná a zvuková signalizácia so závorami na vlacikovu dráhu, pri tom leží a jazdí tam dokola aby sa spustila. Nejaké hubelino u nás leží v kúte.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:03

continuity

NNe, většinou si stěžuji, že chce v noci kojit a někdy se budí fakt často. Ale hned zaspí, když mu to prso dám, a ráno z postele neleze dřív jak po 11 hodinách od ulehnutí, většinou až skoro po 12. Takže kdybych se dokopala do postele dřív než po jedenácté, aj bych se vyspala. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:04
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 28. ledna 2021 23:06
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 02:04
Reakce na Evaeva:

dzizisketa moji kluci spali/spí podobně. Starší měl že začátku dokonce čtyři denní spánky. Nejmíň mi vyhovovalo, než se jim změnily dva spánky na jeden, to spali třeba 1,5 + 0,75 h, než si člověk trochu odpočinul, tak už zase vstávali.

​Jak odpocinul?! u nás sa spalo len v kočíku vonku. Na posteli počas dňa spí možno od 2 rokov.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 02:08
Reakce na Mrakoplas:

continuity náš dnes zas vonku chodil s dlhým zahnutym konarom, ktorý predstavoval udicu a v každej kaluži s ňou lovil ryby a neváhal túto skutočnosť oznámiť každému okoloiducemu. Potom si pred vchodom z lístia a konárov spravil ohník a museli sme tie ryby opekať. 

Edit. Oheň bol samozrejme len imaginárny :)

​Toto máme teraz presne, až teda na nejaké rozhovory s ľuďmi a do ohňa prikladá aj šišky.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 02:09

Potrefenáhusa syn v živote v kočíku takto nebol, neznášal polohu na brušku

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 08:01

no moja bola čo sa týka spania cez deň strašné mimino. To bola hodina a pol uspávania aby potom spala 40 minút. A dlho spávala len v idúcom kočári.

Zhruba od roka a trištvrte spáva cez deň už skvele, zaspí za desať minút a spáva 2,5 hodiny. Len škoda, že odvtedy cez deň spáva už len tak raz za dva týždne