Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:13

711990  Já si uvědomovala, že je nějak nemocná, spíš jsem měla tendence jí nějak pomoct, jako nasměrovat na odbornou péči nebo tak, ale bylo to těžké a pak jsme se nějak úplně vzdálily...už jsem o ní leta neslyšela (teda shodou okolní asi před dvěma týdny okomentovala nějaký fb status společného kamaráda, takže jsem zjistila, že žije :-) a že žije v Kanadě...) 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:44

Mně takhle jednou přišel "kondolovat" kolega, protože mu můj syn povyprávěl, jak jsme vyhořeli včetně podrobného popisu hasičského zásahu.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:51

No a někdy si děti nevymýšlejí, ale naopak umí přiblížit domácí dění dost přesně. Tak třeba děti jednoho známého, který má taky víno jako koníček, vždycky ve školce zkušeně zakroužily čajem ve sklenici a přivoněly

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 14:49

Tady ve vsech vlaknech pribilo tolik stranek za jeden den.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 14:54

Nas Marcel vypada na fotkach jako velky kluk a pritom je to takove pidimiminko.A je tak hodny,vubec neplace.

Tak taky jednoho space a kocoura v kocaru mam taky

Ten ho vyzkousel driv nez Marcel,ale kocour uz neni.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:02

Zarinya no a jaký to bylo, užila sis ho aspoň trochu?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:05

Kokoska nojo,stala jsem nad kolebkou jak sudicka.

Ja u nich prespala tak jo,ale je tak krehkej.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:15

Zarinya To je mi líto, kocourek byl krásnej. Určitě malýmu v kočárku nechal pár chlupů pro štěstí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:17

Len on se prezil o dva roky,veterinar ho chtel utratit,otec rekl,ze ne a dva roky jeste zil.Chloupky tam zanechal.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:22

Pinot Noir Tak dcera kdysi muži připravila horké chvíle v metru. Na nástupišti před ním začala ustupovat, dávala před sebe ruce jako v obraně a dostatečně expresivně opakovala:" Ne, ne, prosím, neubližujte mi." 

A na chalupě takhle stávala u plotu, hrála si na Popelku se slovy:"Ach, já ubohá, všichni mi ubližují, najíst mi nedají....." No a sousedi se přišli opatrně zeptat, jestli je u nás všechno v pořádku.

Byla a je to naše malá ( velká ) héééérečka.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:27
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:30

Skvelé historky

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:59

Emerald prosim te, starsi si hrala ve vane, tesne po tom co zacala spojovat vety, a rikala boli frndicka, tatinek sahaluz chodila do miniskolky. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:57

Emerald ježiš

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:05

Emerald  To je výborný, kolik jí bylo v tom metru? 

Já už tady kdysi možná vyprávěla, jak známý násilím vytáhl pubetální dceru, ať s ním někam jede, už nevím přesně kam, že sedí doma pořád jako pecka a blablabla....no a po cestě se stavili někam na benzinku a ona najednou uvnitř začala křičet něco jako "nechte mě na pokoji, nesahejte na mě, přestaňte mě obtěžovat, nebo na vás zavolám policii!"  Jako drsný prý to bylo....

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:20

Dítě zvládlo včera ztratit vysvědčení ještě dřív, než jsem dorazila domů  A to ho domů přinesl, babička ho viděla Naštěstí to je jen výpis a známky víme předem, ale stejně. Ještě k tomu volali z družiny, že dělá s kamarádem binec v šatnách a vysypávají dětem aktovky. Satáně malé.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:26

A stížnost. Starší má od prosince novou třídní a už si párkrát stěžoval, že ve škole jedou pomalu. Teď jsem byla párkát přítomná online hodině a je fakt, že třeba 20 min dělají jednu slovní úlohu a je to nuda. Tak jsem paní učitelce napsala, jestli by nebyla tak hodná a nevymyslela těm lepším matikářům nějaké cvičení navíc. Naivně jsem si představovala, že jim najde nějaké matematickologické úlohy a ona mi napsala, že děkuje za tip a že jim dá dodělat cvičení z učebnice, co nestihli na podzim. To mi dítko fakt poděkuje.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:34

brrr  Nepřestávám děkovat Bohu za skvělou učitelku syna...ale teda starší má taky perly. Například zrovna matikářka, naprosto běžně jí nachází ve výpočtech chybu, kdyby se to stalo jednou...ale už několikrát. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:49

Garfie No, ta třídní předtím, co odešla na mateřskou, ta byla super, ale u tehle jsem dost v rozpacích. Třeba taková blbost, ale čekala bych, že nově nastoupšivši třídní, která kvůli koroně nemá šanci se s rodiči potkat, napíše mail, kde se představí a něco o sobě poví.

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:54

Garfie to jsme měli u nas neustále. Ředitel dítěti řekl, že jemu to nevyšlo, tak mu v tom půl češtiny hledala chybu. 

Už je pryč díky bohu, ale teda šílený to je. Navíc na tom prvním stupni se učí fakt kuchyňská matika.