Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:16

dynda Předpokládám, že se stále nestíhá. Ale jak jsem to tak slyšela, klidně bych věřila tomu, že tahle matka by to dítě poslala, i kdyby bylo v karanténě dítě, školka o tom asi vědět nemusí, když jí to rodiče nepřiznají?  Jinak teda, moje sestřenice měla kamarádku přesně v té "čekací lhůtě", kterou zmiňuje Sweet Potato, čekala na test kvůli nemocné kolegyni, ale dětí se žádná karanténa podle hygieny netýkala. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:18

Sweet Potato dynda jako ta matka v karanténě, to je na facku, ale že dítě řekne, že tatínek má covid... To je náš Ríša úplně klidně schopný tvrdit taky, včera vykřikoval, že on sám má covid. A pokud na to někdo reaguje, zeptá se opravdu? Máte doma covid?, tak to rozvede do takových detailů, že by se všichni s křikem rozutekli

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:29

Garfie tak to je husty... a pak to s epidemii vypada jak to vypada, ze

Offline Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:30

Pinot Noir To mne taky hned napadlo. Ale doufám, že ve školce mají rozum a nějak to pozjišťovaly, než zpanikařily. Doufám!

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:30

Pinot Noir Jo, to je pravda, u těch dětí to musíš trochu dělit. Máme v rodině na tohle téma skvělou historku ještě z totáče, kdy si moji tetu a strejdu vzala ve školce paní učitelka bokem a šeptem jim sdělila, že pokud hodlají skutečně emigrovat do Austrálie, je to jejich věc, ale neměli by to řešit před dítětem, protože jeden nikdy neví...nic takového pochopitelně nebylo na stole a dodnes netušíme, kde to sestřenka vzala, ale stačilo, aby narazili na nějakou agilní úču a mohli mít dost potíže....

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:32

Sweet Potato určitě jo, učitelky mají jistě zkušenost . Jenom jsem chtěla říct, že bez ověření se jim nedá věřit vůbec nic

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:34

Pinot Noir hehe, moje sestra ve školce vykládala, jak otec chodí každej den do hospody a vrací se ožralej. Otec v životě do hospody nechodil, ani alkohol skoro nepil. Detičky roztomilý. 

Offline Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:34

Garfie No uf, to teda. Dobré téma pro takového Šabacha třeba.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:35

Garfie Ja si myslim, ze vetsina tech nakaz je presne z tehle pripadu, ze se podceni priznaky a na testy se nejde a zbytek rodiny nekde beha. Nebo je jeden v karantene a dalsi chodi do prace, skoly....kdepak nejaky trhy nebo vleky, proste osobni nezodpovednost, ale to uz ani nema smysl rozebirat. No tak uvidime za rok o cem si tu budeme psat!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:35

Garfie teda, to mohla být blbá situace.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:35

Já tu ředitelku taky trochu znám, je to velmi rozumná ženská, myslím, že není panikářka a určitě si to ověřovala, spíš to vidím tak, že tatínka doma izolovali a nikomu nic nebylo....hlavně se jí tam v jednu chvíli sešly dvě podezřelé děti v jedné malé třídě, oni mají celkem myslím tři a všechno teď odděleně, nemíchají děti ani učitelky. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:36

Tak jako dcera už si všatně se spolužáčkem nadávala "máš koronu!" "Ne, ty máš koronu!" Tak já se celkem nedivím ničemu, co ty děti semelou :)

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:41

Karja  Přesně, taky o takových lidech z okolí vim. 

INCOM1 Já se takhle skamarádila s jednou matkou ze školky . Při školní akci jsem se jí přiznala, že je můj guru, protože z vyprávění mojí dcery vím, že doma nic nedělá, celé dny sedí u stolu a lakuje si nehty, zatímco její malá dcera (tehdy asi pětiletá) vaří pro celou rodinu večeře, chodí nakupovat a stará se o mladšího bratra. Ta nebohá matka lapala po dechu a její jediná reakce byla "ale ona nemá bratra!!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:43

Garfie tak je to podle zákona, v karanténě je jen ten, kdo měl kontakt, zbytek rodiny ne. V mém okolí lidi děti v takovém případě do školky klidně posílají, ale mě to hlava nebere. Muž byl v karanténě před Vánoci, tak děti do kroužků do jeho testu nešly. Ven jsme teda chodili, ale vyhýbali jsme se lidem:)

Offline Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:46

Garfie Muhehe

No a některým to vydrží až do dospívání. Spolužačka na gymplu nás (včetně učitelů!) krmila výživnými historkami o svých dvou (mižná i třech?) starších bratrech, kolem kterých ona coby Popelka musí kmitat. Až pak v tanečních se moje a její matka sčuchly. Tato tam málem spadla ze židle "Lucka? Vařit večeře? Ten náš rozmazlenej jedináček, co si sama ani neotevře okno?!"

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:48

Garfie u mamky ve skolce jednu  holčičku vodil do školky tatínek a ona velmi přesvědčivě vyprávěla učitelkám, že maminka musí odpočívat, protože budou mít mimino. Včetně různých detailů, jak je mamince špatně, že roste břicho... Jaké bylo překvapení, když jednou přišla vyzvednout maminka bez břicha i bez mimina

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 11:54

Sweet Potato žluťásek To jsou skvělý historiky, já měla teda takovou kolegyni kdysi, chvíli jsem s ní i bydlela, ale myslím, že měla nějakou poruchu osobnosti. Vymýšlela si neuvěřitelné věci, hrozné konstrukce, zamotávala se do toho, nakonec jsem jí nevěřila ani rohlík k snídani. 

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 12:20

Ty fotky dětí jsou boží!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 12:41

Prej nerušit nebo co...(fotka z léta)

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:09

Garfie takovou jsem mela kolegyni, bohuzel jeji bajivost zahrnovala hlavne tragedie. Takze nejdriv ji umirala mamka na rakovinu. Potom mela sestra leukemii. No, ale pak sestra s leukemii otehotnela a najednou z leukemie byla bulimie. Pak se sestre narodilo dite(doopravdy) a tak umiralo to dite....pak jsem nastesti zmenila praci. Ale bylo to strasny.