Zarinya clovek ty pidivelikosti odvykne :)
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska to kazdopadne.
Ja kdyz mu kupovavala obleceni tak sem vzdycky hodinu spekulovala nad velikosti.Jsem si myslela,ze ty pidioblecky mu budou maly a ono ne.![]()
Zarinya tak ted by to chtelo moznost castejsich navstev. Ja je mam pres kopec a uz jsem mensiho nevidela asi 14 dni a jeste do konce pristiho tydne maji zaracha.
Kokoska no...po letech jsem koupila dalnicni znamku na rok,driv jen vzdy na deset dni pokazde co jsem tam jela.V planu to mam uvidime co korona.![]()
Zarinya Docitam zpetne, vnuk je krasnej
, gratuluju. I k tomu, ze se podarilo setkani.
mirajo dekuju![]()
udelalo mi to velkou radost,ze jsem ho mohla privitat na svete.![]()
Garfie dceri bylo asi 5, tehdy mela obdobi disneyovek a prehravala si ruzne scenky, ve kterych napodobovala i ty vysoke hlasky hlavnich hrdinek - jen v tom metru na to nebylo uplne vhodny prostredi![]()
Na doporučenie žlutaska máme knihu Nerozlucni kamaráti a syn je nadšený ![]()
letfenixa to jsem ráda, ta kniha je moc hezká
žluťásek na obrázku, kde kralicek nakláňa hlavu ako sovička, sa smial neuveriteľne dlho
U nás je knižnica stále zavretá, tak knihy prikupujem. Alebo nosím z knižných budiek, skvelý vynález!
Nájdi dieťa

letfenixa tučňák na čestném místě ![]()
letfenixa chudáčik, ho tam tuším ti plysaci utlacaju ![]()
Tak já vám sem taky jedno sladký spící dítě na chvíli dám.

Mrakoplas preto sa počas noci musí presunúť ku mne ![]()
žluťásek a kocicka tiež ![]()
letfenixa bez kočičky se nemůže jít spát, ráno ji hned hrabe v peřinách. Přes den ji už moc nepotřebuje, ale jak je unavený nebo mu třeba není dobře, už se po ní shání. Nosil si ji i do školky, naštěstí to tolerovali.
žluťásek nás presne takto žabiaka. Keď došla korona, v škôlke zakázali čokoľvek nosiť. Jeden deň bol plač a potom si našťastie zvykol. Ale musel ho čakať v batôžku v skrinke ![]()
Naše školka povoluje jednu hračku na spaní. Je to taky kočička. Tuhle tam prý nějak moc vrtěla ocáskem, musela domů na šití. Ty spící děti jsou tak krásný.
Já mám hrozný zkušenosti s kontrolou spících dětí. Dceru několikrát probudilo, když jsem na ní koukala do postýlky, a to jsem ani nerozsvěcela, jenom šlo trochu světla z chodby. Ona otevřela oči a jakmile byl oční kontakt, bylo to špatný, takže jsem musela uspávat. Se synem mám čerstvý zážitek, že jsem ho chtěla přikrýt, pak proběhl asi dvouhodinový sled událostí, který vyvrcholil pozvracenou postelí. No že jsem se namáhala, stejně se vždycky odkope do pár minut. Kdybych ho nebudila, možná by neblil. ![]()
Mrakoplas a že to dítě přinese sebe nevadí?
to je teda blbost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí