dynda ach, tlapkám. Syn snad ještě nikdy v životě nezvracel, když nepočítám miminkovský ublinknutí, počůral se do postele jednou jedinkrát. Mám kliku, nikdy jsem nemusela prevlikat postel v noci.
Vše o těhotenství a dětech
My jsme měli před 2 roky rotaviry, možná je to na den přesně, tak to už bych nespočítala, kolikrát tenkrát zvracel. Nabral nakonec frekvenci 3x do hodiny. Pak dlouho nic, až poslední léto jednou v autě (už skoro doma, ach jo) a teď. Postel byla sice zasažená komplet, ale jen malinko, tak stačilo rychle převlíknout, nemusela jsem řešit náhradní polštář a peřinku, který nemám u něj v pokoji. Zachránil nás nočník u postele.
žluťásek aj u nás sú hračky zakázané, takže tučniak cakaval v skrinke
dynda zvracanie je strašné
To je tak krásný, ty vaše spící dětičky.. Skoro jako chlupaté vlákno ![]()
letfenixa dynda zvracení je peklo, po večerce dvojnásob. Moje máti cca před 2 měsíci přecpala velkouvelkou vším možným, posléze vyplynulo, že konzumovala kontinuálně celé odpoledne a po ulehnutí už záklopka nefungovala. Postel teda zůstala ušetřena, chuduška to chytla do zahnutého pyžamového vršku, ale ten nestačil, a tak skončila jedna dávka na parketách, jedna v chodbě a ještě tři další v záchodě. Bylo mi jí tak, tak moc líto!!! Navíc jsem se děsila, že ze strachu zas přestane pořádně jíst, protože to je nežerka in general...
marieu ja som tak raz syna prepchala, pekne zjedol večeru a pred spánkom vypil fľašu UM ako obvykle. A to už bolo moc. Našťastie to bola jednorazová záležitosť.
letfenixa na toto bol citlivý aj starší, mlieko mohol až tak hodinu-dve po jeho biednej večeri. Ale mal ako malý reflux, asi mu trvalo dlhšie, než tá zaklopka začala úplne fungovať. Vlastne doteraz sa mi trocha povracia keď jlda o sústo viac ako jeho optimum. Zato mladší je schopny zjesť večere aj tri.
Starší sa raz tuším okolo 1,5 roka v noci komplet povracal. Už sme sa báli rotaviru ale nič nenasledovalo. A potom sme z dedka vytiahli, že mu dal nejaký termix v kapsicke, ktorý uchovával doma v skrini (však kapsicka nemusí do chladničky
).
Starsi se zeblila jak amina presne 2x, pokazde na svatbe. Kdyz to bylo poprve, tak jsme spali v tranzitu, to proste chces:D Podruhe jsem na krku mela ani ne 6 tydenni mimino, a komplet pozvracene starsi dite, postel i koberec, a muz se nekde oddaval svatebnim radovankam![]()
Ja jednoho maleho space dneska vyklepla z satku, kde usnula cestou z nakupu, rovnou do postylky

Zuzuli to je krasna kombineza.
odkud?
Zarinya ted jsem ji koupila ve vyprodeji v c&a
Zuzuli ooo super,pockam az otevrou.Diky.![]()
Zuzuli kolik ji je? Vypada uz desne velika totiz:D
rasaNori devet mesicu :)
Miminko krásný, a co má vlasů! A opravdu vypadá starší, je takový vyhlazený! Užívej si to!
Zarinya Ja krasnou teplakovou kombinezu koupila v Lidlu, ale obavam se, ze hezke byly jen ty divci vzory... Ma snacha ty cernobile montessori knihy? To jsem dostala jako darek a moc se to detem libilo a skutecne to vnimaji strasne brzo;-). Ja to nakupovani na mimina zboznuju, dneska jsou tak hezke veci:-D
kocoureksuggy dekuju.![]()
Karja no,me se libi tahle konkretni kombineza.![]()
Ja mam tu vyhodu,ze mu muzu kupovat co se mi libi ne co potrebuje.![]()
A montessori kniha nevim co je,se priznam,ze tyhle diskuse jsem vzdy preskakovala a stejne v nemcine by to asi nebylo ono.
(nebo to jsou jen obrazky?)
https://www.megaknihy.cz/puzzle-leporela/306063-kontrastni-zviratka.html?block=related&position=1
Neco takoveho. Mne se libilo, ze to I v postylce hezky vypadalo. S miminy jde mit jeste vsechno nacancane:-D. A malamala si to fakt prohlizela, ted jsem to dala kamaradce a jeji kloucek na to ve dvou mesicich uz taky kouka;-)
Jsou to jen cernobile obrazky, deti je vnimaji hodne brzo. Ty zviratkove jsou roztomile;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí