brrr HM není principiálně špatný, jen třeba u toho Lindexu jsem byla zvyklá, že drtivou většinu oblečení podědila malá ve výborném stavu, což se u HM věcí daří (aspoň u nás) minimálně. Krom klasických nešvarů jako přetáčecí švy a nižší gramáž materiálů... ale holt prostě nebude ma výběr.
continuity já nevím, jestli je co závidět s tím růstem. Obě teda vrchovatě naplňujou svůj růstový potenciál (mám 175cm, muž 194cm). Velkávelká je drahého odlitek od povahy po nehtová lůžka, má opravdu dlouhé štíhlé končetiny. Mapm dojem, že v létě 2019 vyskočila s percentilového grafu a zatím se do něj nevrátila. Na výšku doufám nemá víc než 125cm aktuálně, ale trika, která jsem kupovala na zimu jako velikost 128 má teď délkou rukávů úplně přesně akorát a legíny dtto s nohavicemi. Celá je jak nudle, takže s vhodnou délkou nohavic jí pochopitelně odstává pas. Malá je taky vysoká, na podzim měla 100cm, za měsíc bude mít 3 roky a 104 velikost už jí taky nestačí. Není ale tak hubená, takže to tolik nevynikne, pro ni je ten výběr pořád ještě jednodušší.
Gatita A ještě jednu poznámku k té závisti- naše děti od malička působí jako ty "velký a blbý". Všichni očekávají, že toho umí a ví mnohem víc, než patří k jejich reálnému věku