Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 17:30

marieu tak na tohle jsem zvedava u nas, mala ma devet mesicu, na osmimesicni prohlidce namerili 65cm a sest a pul kila, a zub zatim zadny. Vsichni ji maj za male miminko, jeste nedavno meli tendenci ji pridrzovat hlavicku. Kamaradce se ted narodila vic jak ctyrkilova holcicka s 56 centimetry a videt ty dve vedle sebe je dost zajimave. Cerstve novorozene a ten nas dablik skoro stejne velci. Nami vyrazene obleceni muze rovnou nosit. Zatim ale nenervuju, snad se vytahne jako vsechny drobne deti v nasi rodine. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 17:42

marieu vsak ja vim:) Jen bych si prala, aby syn trochu velikostne poskocil. Zas je docela sebevedomy, protoze jak vypada na 4, tak se nad nim casto nekdo rozplyva, jak je sikovny. Tak je aspon takovej nacechranej. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 17:44

Zarinya je roztomilý!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 17:49

Malenge silné trojhranne maped jsou super, mají syté barvy a nelámou se

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:04

bram taky jsem se dívala, určitě tam něco vyberu. Uvidím jak velikosti-vždycky jsem u nich musela kupovat větší. Budu se muset rozloučit s nákupy typu "pytel hader pro obě Lindex -20% + 3za2" na celou sezónu plus pár kousků odjinud.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:24

Zarinya jů, řekla bych, že má tak měsíc. To je fešáček

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:35

Zuzuli určitě doroste, neboj se. Já měla oba kluky takové obříky jako tvoje kamarádka. Jenže oni nemají být po kom, oba jsme spíš menší. Takže zejména starší přibíral míň než by měl dle grafů, už okolo šesti měsíců byl na padesátém percentilu, doktorka to řešila, naštěstí hodně jedl, tak přestala, ale velikost 62/68 nosil skoro půl roku, to taky není o co stát. Mladší se na padesátý percentil dostal v roce, to bylo lepší, klesal pozvolněji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:38

žluťásek Malenge my máme silné trojhranné Koh-i-noor a taky jsou super, nezlámaly se a mají výraznou stopu. I když já je nenechám, aby si s nimi moc hráli. Jednu sadu máme ještě po ségře, hodně vydrží.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:44

Potrefenáhusa ja som sice so synom neznakovala, ale ako cca rocny zacal k jednotlivym veciam alebo cinnostiam priradovat zvuky. Mal trebars zvuk pre to ked bol smadny alebo hladny, zvuk, ktory vyjadroval, ze chce mojkaca, ze je unaveny alebo ze chce ist spat. Pouzival tie zvuky velmi dlho (do dvoch rokov pouzival 5 slov a tie zvuky a dorozumel sa aj s nami aj so starymi rodicmi). Akurat asi tak pred dvoma tyzdnami prestal pouzivat zvuk pre to, ked je smadny a normalne si uz pyta napit.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:53

žluťásek Evaeva děkuji, ty znám. A dotaz opravdu na úrovni: jak se to škrábe?

Jinak syn by potřeboval nějaké úplně tenké, prostě ty obyč, hodně ho teď baví omalovánky a rozčiluje ho, když přesahuje, už zvládá i detaily. Teď má navíc hezké puzzle se zoo, které má jednu stranu jen obrysy, aby si je člověk vybarvil sám a dokreslil si zvířata. Ale je tam spousta malých míst, která vyloženě potřebují tenkou pastelku. Samozřejmě bych byla radši, kdyby se s nimi jen kreslilo, jenže malej je bráchovi bere a hází s nimi (i když ví, že nee), což je na dlažbu prostě super  kdyby existovaly nějaké pro likvidační komando, nakoupím do zásoby!

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 18:55

Nechcete to některá? Nebo nemáte nějakou kamarádku, která jede v látkových plenách? Jsou to vícevelikostí svrchní kalhotky, téměř nepouzite, jedny vůbec. Podložka a pytlík na pleny, plus dvě sponky.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:00

Malenge máme Staedler noris super Jumbo a dobrý. Padají pořád, nelámou se vůbec. Jen je třeba najít ořezávátko, kam se vejdou..

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:01

tv jak jsou velké? já bych to brala, můžeme domluvit cenu přes SZ

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:01

Jak se orezavaji trojboke pastelky?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:01
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:02

Dadoo normálne struhatkom

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:07

Tabea díky, ty vypadají dobře!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:09

Malenge máme nějaké obyčejné větší ořezávátko za pár korun z papírnictví, nic speciálního

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:23

Zarinya vypada, ze ho rusite ve vypoctech kvadratury kruhu

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:32
Reakce na INCOM1:

tv jak jsou velké? já bych to brala, můžeme domluvit cenu přes SZ

​Posílám sz.